- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi yazıda okumuştum eğer daha önce birilerin hakkını yemişseniz ,verdiğiniz borçları ödememişseniz ve helalik istememişseniz paranız bereketsizleşir ama bende öyle bir durum da olmadı ,kimsenin parasında gözüm yok gerçekten çok zor bi durum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum
Inanin su ana kadar birikim konusunda duydugum en mantikli cevap. Fakat en temel ihtiyaclari hesap etmek var birde ansizin cikan ihtiyaclar. Brn de magdurum bubkonudaYalniz yaşayıp ev gecindiriyorsan çok normal.
Bir de birikim ise amacın, once birikime ayırip kalanı harcamalisin. Kalanı biriktirdim asla olmuyor
yanlıs mı okudum emın olmak ıstıyorumO parayla 4 kisilik aile gecindirende var. Dua dan ziyade alisverislerinizi kontrol edin. Birsey almiyorum demissinizde o halde para nereye gidiyor kaynagini bulun
Evet sürünerekyanlıs mı okudum emın olmak ıstıyorum
asgarı ucretle 4 kısılık bır aıle gecınıyor mu ?
Paranız nereye gidiyor yazarsanız yardımcı olabiliriz.
surunebılmesı bıle sasırtıcı olurdu surunebılmelerı ıcın yasayabılmelerı gerekEvet sürünerek
sanki maaşım bana kalmasın diye her ay bişey çıkıyor ve ben oraya veriyorum![]()
bende vakia suresinin fziletlerini duymuştum ama daha önce okumak nasip olmadı .siz daha önce okumuş muydunuz günde kaç kere okumayı tavsiye edersiniz