Berenli Saatler :)

çoközürdilerim ben unuttum senin hamile oldugunu of benim yüzünden canın çekti

tatlım ne özür diliyorsun ya zaten yiyorum sürekli bi dün bi bugün yemedim
hatta iyi bile oldu bak sayende yine karpuz yicemgeldi bile koydum dolaba accık soğusun hemen yicem serin serinn

tatlım ne özür diliyorsun ya zaten yiyorum sürekli bi dün bi bugün yemedim
hatta iyi bile oldu bak sayende yine karpuz yicemgeldi bile koydum dolaba accık soğusun hemen yicem serin serinn

afiyet bal şeker olsun bitanem ay ben karpuza taktım zaten en sevdiğim meyvedir her gün yemeden duramıyorum

evet tatlım sen nasılsın eşinle aran düzeldimi:18:

canımm aynı işte ben hala mesafeliyim o çok düşüyor üstüme gün içinde sürekli arıyor
beni eskisi gibi sev diyor ama işte bir kere güven yok oldumu çok zor benim için güven duygusu aşktan sevgiden daha üstün kuvvetli bi duygu
zaten etrafımda da güvendiğim insan yok denecek kadar azdı o kadar darba aldım ki iyi niyetimden o yüzden aşırı hassasım bu konuda

anladım canım bu arada bende karpuzumu yiyorum süper seçmişimmmmm kırmızı ve tatlı

anladım canım bu arada bende karpuzumu yiyorum süper seçmişimmmmm kırmızı ve tatlı

bende kızımı göndermiştim markettekiler sağolsun iyi seçmişler bal gibi ama şiştiimm
çok yedimm

vuslatım bebeğin cinsiyeti kaçıncı ayda belli olur

tatlım erkek 13-14 haftalarda belli oluyor kız biraz daha geç geç belli olabiliyor
3buçuk 4 aylıkken belli oluyor yani tatlımm

vay be ikinizde ankaraya geldiniz 2 nizde beni unuttunuz bende ankaradaydım neyse ofeliyacım sağol sen ankaradayken benle buluştun arkadaş dediğin böyle olur

vay be ikinizde ankaraya geldiniz 2 nizde beni unuttunuz bende ankaradaydım neyse ofeliyacım sağol sen ankaradayken benle buluştun arkadaş dediğin böyle olur

Berenimmmm kuzummm tatlimm benim biricik arkadasım yaaa gercekten cokkkkk üzgünüm göremedim seni
Ankara'da cok kalamadım kaldığım günlerde cok vakitdizdim sana haber veremedim ulaşamadım. Keske bana tel No verseydin ulaşmak daha kolay olurdu. Ama bak ne diyecem yılbaşı da tekrar gelmeyi dusunuyom. Türkiye gelmeden önce bı gün ayarlayalım ne dersin

Berenim ben sana durumu izah etmistim esimpe geldigimde mutlaka bulusacagim sizlrleee

yok kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…