• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kızlar inanın çalışmaktan giremiyorum sabah 6 da kalkıyorum akşam 6 da evde oluyorum daire çok yoğun
temizlikti yemekti derken gece 12 de yatıyorum pc ye bakamıyorum bile ama vaktim oldukça yazıyorum şekerlerim
sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:26:

iyiyim elifim bebiste iyi cok sükür adi Zümra sen nasilsin bitanem dün seslendim sana nerelerdesin diye

Adıyla büyüsün inşallah ablam anneme gösterdim bebişi şimdi allah sizlerede nasip etsin diyo.Ben iyiyim ablam koreye taktım bu ara devamlı dizi izliyorum nette kimse yok burada bende vurdum kendimi uzak doğuya :27::27::27:

SelAm elifim faceyi kapattik galiba burayida kapaticam esim kiziyor:43:

Kocanı ihmal etme bakayım:20::20::20: yoksa kapatır tabi o gelince girme canım sen:16::16::16:

kızlar inanın çalışmaktan giremiyorum sabah 6 da kalkıyorum akşam 6 da evde oluyorum daire çok yoğun
temizlikti yemekti derken gece 12 de yatıyorum pc ye bakamıyorum bile ama vaktim oldukça yazıyorum şekerlerim

bende seni çok seviyorum kuzum ya:32::32::32::32::32:

Adıyla büyüsün inşallah ablam anneme gösterdim bebişi şimdi allah sizlerede nasip etsin diyo.Ben iyiyim ablam koreye taktım bu ara devamlı dizi izliyorum nette kimse yok burada bende vurdum kendimi uzak doğuya :27::27::27:

Kocanı ihmal etme bakayım:20::20::20: yoksa kapatır tabi o gelince girme canım sen:16::16::16:

amin tatlım inşallah elifim Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu:16:
bende çok severim uzak doğu dizilerini winter sonata (sonzuz aşk)ı seyrettin mi ben hastayım o diziye:16:

ofeliyam evrenim çok sağolun kızlar güzel düşünceleriniz için:23:
meralim valaha çalışmaktan yarışmalara bile katılamıyorum düşün:51:
mervemmm tüp bebek mi yaptın kız hayırlısı olsun bugün perşembe ay inşallah hamilesindir:49:
vuslatcım senide çocuklarınıda çok öpüyorum :72:
elifim senle bol bol telefonda görüşüryoruz zaten:1::1:
tivitim sana huzurlu ve mutlu günler diliyorum kafana takma bir şeyi
başka kim kaldı
eslemcim sende canını sıkma hayırlısı neyse o olsun:nazar:
:49:

canım benim bende seni çooooookk öpüyorumm:16::54:
yaa çok özledim sizinle uzun uzun sohbet etmeyi:43:

Son düzenleme:
amin tatlım inşallah elifim Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu:16:
bende çok severim uzak doğu dizilerini winter sonata (sonzuz aşk)ı seyrettin mi ben hastayım o diziye:16:

canım benim bende seni çooooookk öpüyorumm:16::54:
yaa çok özledim sizinle uzun uzun sohbet etmeyi:43:

amin ablam ya :16::16:
yok canım ablam izlemedim.The greatest love diye bi dizi var onu izliyorum bu ara.
Ya 16.bölümlük dizileri var sıkmadan insanı bitiriyorlar biizmkiler gibi don lastiği gibi uzatıp uzatıp durmuyorlar:51::51::51:

amin ablam ya :16::16:
yok canım ablam izlemedim.The greatest love diye bi dizi var onu izliyorum bu ara.
Ya 16.bölümlük dizileri var sıkmadan insanı bitiriyorlar biizmkiler gibi don lastiği gibi uzatıp uzatıp durmuyorlar:51::51::51:

:1::1:evet canım ya bizimkiler suyunu çıkarıyorlar herşey tadında güzel
winter sonata yıda tavsiye edrim tatlım 29 bölüm falandı heralde o da
ama harika bir dizi :16:yani ben çok beğendim

bereeeeeeeeeeeeeen nasilsinnnn :16:

kızlar perşembenin üstünden 2 gün geçti merve haber vermedi mervem hamilemi yoksaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:

kızlar merve hamile çizelge eklemiş bebeğimin doğucagı tarih diye ay inanmıyorum çok mutluyum ya teyze oluyoruz:49::49::49:

vuslatım pek iyi gitmiyor daha alışmaadım uykusuzluga çok bitkin dönüyorum eve sosyal hayatım sıfır:1::1:

amin kuzum inşalah
bende adet sancısı çekiyorum şu an majezik içtim çok kötüyüm kıvranıyorum:43::43::43:

kıyamam ya çok mu yorucu işin tatlım
Allah kolaylık versin berenimm :16:bu arada adet sancısını geçirmek için maydonozu dene canım hafifletir
bide ayaklarını sıcak tut üşümese bile çorap giy bitanem:48:

slm kızlar ya adetime daha 2 hafta var ve benim bir haftadır göğüslerim acıyo bu hamilelik belirtisi olamaz dimi göğüsler hemen ağrırmı soruyorum iki aydan sonra ağrımaya başlar diyolar bazılarıda ağrır diyolar anlamadım sizce hamilemiyim ....

Selamlar
Vuslat ablam buradaymış :16::16::16:
Kaymaklı lokumum çok sevindim hamileliliğine canım Rabbim kucağında görmeyide nasip eder inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
Darısı tivitim ile eslemlivamın ve tüm isteyenlere inşallah:31::31::31:

Back
X