• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

zamanla aşılır ablam.Atla gel bee bebek severiz bizde

soft musk a bayılıyorum ablam ben huzur veriyo o koku bana şuan bile bi huzur geldi sanki :16:
sonra perceive,little black dress ve celebre bu 3 koku çok güzel ablam

hii dönüşte de bırakırım bebişi sana bir iki ay sonra gelirim almaya huysuz zamanları geçince:9:
bende araştırma yaptım biraz çoğunluk celebre ve little black dress diyor sende aynılarını dedin demekki bunlar güzel
bide for away mi ne onu da beğenenler var
peki tatlım ben nerden alıcam avon parfümünü buralarda görmedim hiç:50:

hii dönüşte de bırakırım bebişi sana bir iki ay sonra gelirim almaya huysuz zamanları geçince:9:
bende araştırma yaptım biraz çoğunluk celebre ve little black dress diyor sende aynılarını dedin demekki bunlar güzel
bide for away mi ne onu da beğenenler var
peki tatlım ben nerden alıcam avon parfümünü buralarda görmedim hiç:50:

vermeyiz geri bzim kızımız olur nasılsa bzde evlenende yok bebek severiz bizde dershane masrafları başlayınca alırsın:27::27::27:.
For awayı ben denemedim ablam soft muskda biraz sabun kokusu var ama ben çok seviyorum bana çok hatıram var sanırım o kokuda:17::17::17:

vermeyiz geri bzim kızımız olur nasılsa bzde evlenende yok bebek severiz bizde dershane masrafları başlayınca alırsın:27::27::27:.
For awayı ben denemedim ablam soft muskda biraz sabun kokusu var ama ben çok seviyorum bana çok hatıram var sanırım o kokuda:17::17::17:

dershane çağına gelmiş kızı napim ben daha kızz sizin olsun düğününe gelirim artık:37:
ne hatıran var söyle bakiiimm:23::23:

Backwood(Fıstıkla baklavam) Vuslat ablam Berenim Çok sağolun canlarım
Beni tebrik etmişsiniz yeni gördüm yazdıklarınızı İnşallah devamıda gelir bebeğimi
Sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm beklemek çok zor inşallah 13 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz
:nazar:
Kalp krizinden gitmezsem iyi bir şey :9: Bana dua edin nolurrr:16::38:

Beni tebrik etmişsiniz yeni gördüm yazdıklarınızı İnşallah devamıda gelir bebeğimi
Sağlıcakla kucağıma aldığım günleride görürüm beklemek çok zor inşallah 13 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz

dualarım seninle mervem:16:bu sefer sıkı sıkı tutunacak inşallah sana annesi meleğin:nazar::nazar::nazar:moralin hep maxsimum olsun tatlım
kendine çok dikkat et :49:ben ilk kalp atışını dinlemeye gittiğim zamn sesini tel.e kayıt etmiştim:1:

mervecim ne kadar dua ettin bak sonunda sende hamilesin yaaa inan sanki ben hamileymişim gibi sevindim:43:
vuslatım 3 gündür yata döşek yatıyorum çok kötüyüm grip olmuşum doktor ilaç verdi 2 gün izin aldım cumartesi pazarda zaten çalışmıyorum
ekim ayında çok yoğun olucam toplantılar ve eğitimler başlıcak:47::47::47:
bu arada 29 ekim benim doğum günüm sakın unutmayın beni:43::43::43:

Back
X