Berenli Saatler :)

kız merve hamileliğin nasıl gidiyor eccik anlatsana ya karnın büyüdümüüüüüüüüüüüüüüü
Canım biraz kendime gelmeye başladım epey ağır geçti
çok az çıkmaya başladı karnım evet:)

Ayyy vuslat ablaa kıyamam sana bak duygulandım şimdi öyle dedin ya
neyseki atlatmışsınız hastalığı bebeğe bulaştımı peki yavrum büyümüştür şimdiii
fotoğrafını koysnaaaaa

yok tatlım şükür bulaşmadı yaklaştırmadım en azından onu korudum
büyüdü teyzesi kocaman kocaman gülücükler saçıyorekleyim fotosunu
maşallah deyin hee nazarlanmasın tatlı cadım

Kızlarrrrrrrr naber,çok özledim hepinizi

İnşaallah hepiniz iyisinizdir fıstıklarım,isim isim yazmıyorum ama hepinizi kocaaman öpüyorum

Eskisi gibi olalım yine,çok özledim ben sohbetlerimizi :26:

Ve sanırım yakında Allah'ın izniyle müjdeli haberi vericem,hissediyorum

Allah'a emanet olun güzellikler

Aman da amann

Maşaallah barekallah , Rabbim'e emanet bu ay parçası

Ablacım benim yerime de bol boll öpüp kokla

İnşaallah eşimle bende ve tüm isteyenlerde,Cennet'in kokusunu duyarız yakın zamanda

maşalla ablam ya çok tatlı

maşallah barekallah çok güzel sana benziyo vuslatcım

iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım

hoşbuldum berencim

ofeliya doğummu yaptı

hayırlı olsun ofeliyam kızmı erkekmi ismi ne aaayy çok sevindim

yok meloşum dogurmadım kız daha...bır ogluşum daha olucak..ocakta beklıyoruz kararım deyişmesse ismi ayaz olucak..
hepınızı cok ozledım...oglun nasıl kuzum
mervem cınsıyetı ne kuzumun?
elsevım ınşallah guzel haberını beklıyoruz..
vuslat ablacım gecmış olsun....bebeye maşallah yaa cok tatlı kızına talıbım
twetyy nasılsın kuzucuk
bakwood canım nbr?

iuium bitanem ya.Bu sene biraz totomu biraz sıkıcam alttan dersim var bu sene dershaneyede yazıldım sıkı bi sene beni bekliyo valaa.Senin hamilelik nasıl gidiyo ismide çok güzel

vuslat ablam maşallah zümranında alnı geniş zeki olucak belli bu çocuk

vuslat ablacim masallah nasil buyumus cimcime yerim onu yaaa nazar duasi oku lutfen nazar degmesin

kizlar toplasalim yineeeee en azindan hafta sonlari bulusalim bende cokk ozledim hepinizi

nasılsınızz güzellerpek sık gelemiyorum malum uğraşlar çoğaldıgerçi gelen gidende yok yani sizlerden nerelerdesiniz yahu
eslemim güzel haberini bekliyoruz canımelifim nasılsın tatlım inşallah zeki olucak kızım isminin anlamıda güzel ahlaklı zeki kadın
milyonum sen nasılsın canım bebişini öp benim içinevrenim büyüdü ya teyzesi kuzum bende çok özledim hepinizi başlasın artık eskisi gibi sohbetlerimiz

Vuslay ablam 34 yariladik diyorsan... Sevgili dayicim hep derdi en guzel yas 30'larda diye

bende diyorum artık yavas yavas toplasalim diye

bu arada yine gun sayıyorum şafak 26. Bekle beni turkiyeee ben gelicemmmmmm Ankara sende bekle

sağol ofeliyam çok şükür atlattık hastalığı
hangisine alıcan ofeliyam büyük oğlunamı küçük oğlunamıyalnız benim kız hiç ağır takılmıyo gördüğü herkese sırıtıp duruyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…