Berenli Saatler :)

nbr kızlar??
nasılsınız?bizde iyiyiz cok şukur buyudu gobuşum..erken dorma rıskı var yavrumun o yuzden dınlenıyorum hepınızı cok ozledım ama...evrenı kesınleştımı kuzum???vusalat ablacım ne demek kızımız hangısını beyenırse artık:)))bu arada tekrar dogum gunun kutlu olsun

nbr kızlar??
nasılsınız?bizde iyiyiz cok şukur buyudu gobuşum..erken dorma rıskı var yavrumun o yuzden dınlenıyorum hepınızı cok ozledım ama...evrenı kesınleştımı kuzum???vusalat ablacım ne demek kızımız hangısını beyenırse artık:)))bu arada tekrar dogum gunun kutlu olsun

Ofeliyam kesinleşti cok şükür Biletimi de aldım
Yilbasindan sonra Ankara da olcam ins ozaman hazır ol berenimde buluşalım

ofeliya canım senin bebeğin cinsiyeti erkekti kızmıymış yoksa yanlış mı söylendi?
bizimkinin cinsiyeti daha belli değil
aman bol bol dinlen canım dikkat et

Maşallah çok tatlı büyümüş bile

vuslatım bebeğine maşallah
kızlar inanın başımı kaldırcak vaktim yok hafta sonu temizlik ütü ev toplaması derken pc ye geçemiyorum bile neyse bu arada sizleri çok özledim ya düşünün alışverişe bile gidemiyorum internetten alıyorum ne alıyorsam:26:
işler çok yoğun seminer eğitimler hep benim başımda hep ben düzenliyorum başkanın misafiri bitmiyorrrrrr
hepinizi öpüyorum kocaman
evrenim ankaraya geldiğinde görüşelim
şu an gözlerim kapanıyor nasıl uykum var
ama size süpriz yarın burada olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…