Berenli Saatler :)

sağol canım benim tamam okıcam

Evrenim çok güzelsin.Eşinle mutluluklar dilerim

ya bu akşam herkes seçmece miydi herkes güzel yaa:26::26::26: acaba ben miss turkey topiğinde falan mıyım ki:26::26::26:

Son düzenleme:
Evrenim şimdiki saç rengide çok yakışmışşşş
Yani sonuç burdaki kızlar çok güzel

kızlar bunlarda benim gözler yüzümüde koymak isterim ama benim sevgilim olacak odun asla ama asla öyle bişi yapma dedi yoksa koyardım
Eki Görüntüle 313069
yuzunu tamamen gormesemde gozlerinden bellii cokk guzelsinnn
ay arabada cok sekersiniz bayıldım
tsk ederim sekerr
Evrenim ben senin düğün fotonu görmüştüm zaten
Ama şimdide yüzünü gördüm çok güzelsin maşallah
Kız sen kaç kilosun sanki düğünden sonra accık kilo almışsın bacım

yaaa bir suru resmimiz var hangisini koyayim karar veremedim en son bunlarda durdum yaa evet kilo aldim ama aslinda soyle diyim toparlandim cokk zayiftin onceden

yuzunu tamamen gormesemde gozlerinden bellii cokk guzelsinnn

tsk ederim sekerr

yaaa bir suru resmimiz var hangisini koyayim karar veremedim en son bunlarda durdum yaa evet kilo aldim ama aslinda soyle diyim toparlandim cokk zayiftin onceden

çok ama çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmm

ya bu akşam herkes seçmece miydi herkes güzel yaa:26::26::26: acaba ben miss turkey topiğinde falan mıyım ki:26::26::26:

elifim senide görmek istiyoruz ben gördüm seni şahsen sen kat kat güzelsin benden koyda herkes görsün meleğim

tsk ederim ins herkes mutlu olur esiyle beraber masallah gercekten herkes cokkk guzel
hayırlı geceler canım Allah'a emanet ol

ama ben yeni saç şeklini çook beğendim

sağolasın canım Allah razı olsun
tsk ederim canimm yaa saclar hepp uzundu evlendigimde kocamin istegiyle kestirdik
Evrenim şimdiki saç rengide çok yakışmışşşş
Yani sonuç burdaki kızlar çok güzel

yaa biraz farkli olsun istedim saridan ciktikkk koyu olsun dedik.. bide kisin koyu seviyorumm

sana koyu yakışmış gercekten :) ah bide bana yakışsa kapkara oldu yeni halim

Beren sen yine yüzünü kapayıp koyabiliyosun
Asıl benim sevgilim hem yüzüme hemde yüzüme karalayıp koymama kızar aboooovvvvvvv:18::18:
Ama kendimi tarif edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…