offfffff işte insan ailesini seçemiyor ama eşini seçebilme sansı var ama onuda kavun değil ki koklayıpda alasın hiç belli olmuyor
canim insanlar zaman icerisinde malesefki degisebiliyoo.. hayat sartlari bazen bizide degistiriyo farkina varmadan... hani karsina iyi biri cikiyo ama sonra bisi oluyo ve onu taniyamiyorsun.. turkiyede cok kiz var evdeki huzuru bulmayipda careyi evlenerek sananlar ama o kizlarinda sucu degil en buyuk suc o aylelerin
canim cok uzuldum cok sukur senin icin bunlar artik geride kaldi iyi bi esin cocuklarin var ins rabbim o kizada yardim eder
inşallah Rabbim yardımcısı olsun böyle durumlarda olan herkese yardım etsin. Allah'ım sıkıntılarını gidersin inşallah(amin)
haklisin canim insan acele etmemeli karsindakini tanimalisin ama dedigim gibi herkes degisebilir.. senin icin en guzeli herzaman ayaklarinin ustunde durmak ve kimseye muhtac olmamak.. ve oyleysen evliliktende korkmamalisin canimişte ben sırf bunlar yüzünden evlilikten korkuyorum
inşallah Rabbim yardımcısı olsun böyle durumlarda olan herkese yardım etsin. Allah'ım sıkıntılarını gidersin inşallah(amin)
haklisin canim insan acele etmemeli karsindakini tanimalisin ama dedigim gibi herkes degisebilir.. senin icin en guzeli herzaman ayaklarinin ustunde durmak ve kimseye muhtac olmamak.. ve oyleysen evliliktende korkmamalisin canim
aminnn inss
rabbim herkese hayırlı esler hayırlı çocuklar nasip etsin hayırlısı olmayacaksa hiç olmasın daha iyi
kızlaarr ben çıkıyorum otumaktan totom uyuştu
öpüyorum siziiiiikendinize iyi bakıııııııııınnnnnnn
kızlaarr ben çıkıyorum otumaktan totom uyuştu
öpüyorum siziiiiikendinize iyi bakıııııııııınnnnnnn
hoşçakalın bende cıkayım uyumaya calısayım bari
yaa bende inanilmaz acikdimmmmbirazdan bisiler yicemm
iyi geceler tatlimm yarin gorusuruzzz
hoşçakalın bende cıkayım uyumaya calısayım bari
görüşürüz şekerleeerrr iyi geceler
evrenim sanada afiyet olsun canım
tesekur ederim tatlimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?