Berenli Saatler :)

offfffff işte insan ailesini seçemiyor ama eşini seçebilme sansı var ama onuda kavun değil ki koklayıpda alasın hiç belli olmuyor

canim insanlar zaman icerisinde malesefki degisebiliyoo.. hayat sartlari bazen bizide degistiriyo farkina varmadan... hani karsina iyi biri cikiyo ama sonra bisi oluyo ve onu taniyamiyorsun.. turkiyede cok kiz var evdeki huzuru bulmayipda careyi evlenerek sananlar ama o kizlarinda sucu degil en buyuk suc o aylelerin

işte ben sırf bunlar yüzünden evlilikten korkuyorum

canim cok uzuldum cok sukur senin icin bunlar artik geride kaldi iyi bi esin cocuklarin var ins rabbim o kizada yardim eder

inşallah Rabbim yardımcısı olsun böyle durumlarda olan herkese yardım etsin. Allah'ım sıkıntılarını gidersin inşallah(amin)

işte ben sırf bunlar yüzünden evlilikten korkuyorum
haklisin canim insan acele etmemeli karsindakini tanimalisin ama dedigim gibi herkes degisebilir.. senin icin en guzeli herzaman ayaklarinin ustunde durmak ve kimseye muhtac olmamak.. ve oyleysen evliliktende korkmamalisin canim
inşallah Rabbim yardımcısı olsun böyle durumlarda olan herkese yardım etsin. Allah'ım sıkıntılarını gidersin inşallah(amin)

aminnn inss

haklisin canim insan acele etmemeli karsindakini tanimalisin ama dedigim gibi herkes degisebilir.. senin icin en guzeli herzaman ayaklarinin ustunde durmak ve kimseye muhtac olmamak.. ve oyleysen evliliktende korkmamalisin canim

aminnn inss

rabbim herkese hayırlı esler hayırlı çocuklar nasip etsin hayırlısı olmayacaksa hiç olmasın daha iyi

kızlaarr ben çıkıyorum otumaktan totom uyuştu
öpüyorum siziiiii kendinize iyi bakıııııııııınnnnnnn

Aleykümselamm Meltemcim...

Bugün giren olmamış pek,ay gece yine kaynatmışsınız kızlar maşaallah

Kocamı uyutup gelemedim malesef çünkü ben uyuyakalmışım Sonra gecenin bir yarısı uyandım,yattık falan derken baya geç olmuş,girmedim bende artık

Ama bu gece kesin burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…