Berenli Saatler :)

bu topiği açtıgım için çok mutluyum ve şanslıyım şanslıyız burdaki bayanlar hem temiz kalpli hemde dürüst insanlar ne bir kavgamız oldu nede dedikodu yaptık rabbim hep böyle devam etmemize yardım eder inşallah herkes birbirini tanıyor saygı çerçevesinde çok güzel sohbetler ediyoruz sizleri çooooooooook seviyorum kızlar iyi geceler öpüyorum herkesiii

gidiyorsun sanırım bende cıksam iyi olucak yoksa sabah kalkamıcam tbai uyuyabilirsem:44:

canim iyikii acmissin diyorumm tskkkkk guzelimmm

romantizm derken mesela mum ışığında bir yemek mi

ayy mum ışığı dedinizde durun gider ayayk bişi anlatayım

sevgililer günüydü sanırım yeni evliyiz evimiz sobalıydı o zamanlar ben mutfaktaki masayı odaya taşıdım üşümeyelim diye hazırladım sofrayı yaktım mumu bekliyorum süpriz yapcam neyse geldi kocam hoş beş süpriz oldu bilmem ne tey teeyyy sonra benim cep çaldı arayan karşı komşum kız çekilin pencerenin kenarından diye kahkahalarla gülüyordu noluyo be derken mum ışığı geldi aklıma perdeye olduğu gibi gölgemiz vuruyo biz onu unutmuşuk alllatan sadece yemek yedik yani başka şey yok

hadi iyi geceler ben gider kızlar öpüldünüz

hahahhahahahahahaha

amann neysekiii sadece yemekmisss yoksaa

iyi gecelerr canimm tatlii ruyalarrr

Harikasın yaa,hep mutlu anlar yaşarsınız inşaallah canım

İyi geceler tatlı rüyalar

bizde seni seviyoruz ana kreliçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…