iyim cnm senden nbr:8
ayyyh aynen bigün lokantaya sipariş vercem bana değişik bi yemek yapın ben almaya gelicem diye
ayyyy benim askımda grip yaaaa nane limon kaynattım bakalım salgın var yaa insallah bebişe bulasmaz
allah allah salgınmı var ay bende dikkat ediyim o zaman canım çünkü ben bir hasta olursam 2 hafta ayaga kalkamıyorum
bende iyiyim canım
gerçekten yaa evin yakınlarında böyle servis yapan yer bulsam (temiz) bende en azından haftada 2-3 gün sipariş vermeyi düşünmüyor değilim yani
dikkt edin canım yaaa
sağol canım ankara çok soğuk dimi ya çöp atmaya gittim dondum ya
ellerine sağlık canımmmmmm pilavla türlüye bayılırım
yayla çorbası bizdede çok pişer ama ben genelde şehriye ve mercimek çorbası yapıyorum
bende şehriye çorbasını çok severimama veletler yüzünden yemiyorlar diye pek yapmıyorum
kıymalı pide yapan süper bir yer var arada ben orayı arıyorum
ayy ben bende bayılıyorumm kocişim cok güzel yapıyorrr
ayy ben bende bayılıyorumm kocişim cok güzel yapıyorrr
istanbuldayken ara ara sipariş veriyoduk güzel oluyordu bu orduda hiç doğru dürüst bir yer yok
senin kidemi yemek yaparbenim eşimde aşçı gibi yemek yapar hele bir tavuk sote yapar varya mmmııııımmmm
senin kidemi yemek yaparbenim eşimde aşçı gibi yemek yapar hele bir tavuk sote yapar varya mmmııııımmmm
deli gibi dedi gibi al al al paraları paraları sac sac sac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?