kızaaaaaaammmmmmm ben kurbandan beri anca geldim aneylere...gelmişkene 2 ayın hasretini bitirem ama işin acı tarafı akşama sabaha regl olursam bitmez benim bu şafak kavuşmak yalan olur yanarım yanarım ona yanarım hüüüüüüüüüüüüUla karıı herifi niye boşliyisennnn nasıl dayaniyisen hasretineee
kızaaaaaaammmmmmm ben kurbandan beri anca geldim aneylere...gelmişkene 2 ayın hasretini bitirem ama işin acı tarafı akşama sabaha regl olursam bitmez benim bu şafak kavuşmak yalan olur yanarım yanarım ona yanarım hüüüüüüüüüüüü
kuşum senin kırmızılar geldimi batımız aynı seninle inşallah bu ay yüzün güler olmadı önümüzdeki aya inşallah....evet canim haklisin ALLAH CAN SAGLIGI VERISIN
ama napim bunalimdayim resmen butun gun evdeyim
esim calisiyor yanlizim hep evde konusmayi unutacam nerdeyse
hastalanmazsam acımak yok rocky........hehhhheeeeeEve gidince ne bomba patlatırsınız ama siz şimdi
Dünde ben depresyondaydım geldim ağladım bu topikte
ciddi ciddi ağlamadığım gün yoktur bebek için ama bu da bizim imtihanımız canım benim
Eğre kaderimizde anne olmak varsa oluruz zaten vakti saati vardır onun
Olmayacaksakta öbür dünyada mükafatını alırız inşallah.
can sıkıntısına gelince ne yapalım kız evde oturmakta güzek büyük bi nimet bence
kuşum senin kırmızılar geldimi batımız aynı seninle inşallah bu ay yüzün güler olmadı önümüzdeki aya inşallah....
hastalanmazsam acımak yok rocky........hehhhheeeee
şaka takılıyorum mervecim yaa maksat laf olsun torba dolsun..ateşim başımı aşmadı elhamdülillah rabbim ayırmasın ama ben işe gidince bile özlerim eşimi akşam olsunda yüzünü göreyim derim hep...geçen hafta ufak çaplı kaza yaptı aklım onda sürekli onu düşünüyorum..rabbime emanet ettim onu..onu çok seviyorum napayım.......Anam biz ne yapalım ya kaaçç saat uzaklıktayım anneme
Hahahha ayy çok güldüm bluecuk yaaa inşallah olmazsın bu ateşle ne yaparsın bilemem yoksa
INSALLAH canim ama derdim bir tek bebek degilki ne bilim bunalimdayim galiba regl doneminin etkisiyle daraliyorumm adim atmak istemiyorum
benim için özel bi anlamı yok sadece yakalarsam bırakmam anlamında kulllandım.....Ya bu acımak yok rocky ne ya anlamadım ben:44::44:
Ayy ne güzel işte yaa benimde olsa keşkee uyumasa anaaa diye ağlasa
şaka takılıyorum mervecim yaa maksat laf olsun torba dolsun..ateşim başımı aşmadı elhamdülillah rabbim ayırmasın ama ben işe gidince bile özlerim eşimi akşam olsunda yüzünü göreyim derim hep...geçen hafta ufak çaplı kaza yaptı aklım onda sürekli onu düşünüyorum..rabbime emanet ettim onu..onu çok seviyorum napayım.......
Asıl neden bebek işte bence bütün bu dertlerin altında yatan sebep
stres kaynağı bebek güzelim bilinçaltımıza işlemiş artık
Belkide olmazsın ne biliyorsun hamilesindir olamaz mı.inş hamilesindir.
Başka ne problemin var özel değilse anlat rahatlarsın buraya yazmak bile insana o kadar iyi geliyorkii
A
çok şükür hiç bişeyi yok ama işte sürekli aklımda neyse ben 3g li arayamda yüzünü görem aklıma geldi valla çok özledim onuuuuuuuu...Biliyorum bebeğim açıklama yapmana gerek yok
Hiiigeçmiş olsunn
bizimkide sürekli yapar ekip aracında rabbim esirgesin hepsini
İçi sırada benim eşimi
tabiki seveceksin kocan senin nihayetinde
Bende çok seviyorum kocamı ahanda bak şimdi bile özledim gideyimde sarılayım kocama
Rabbim hepimiz iki cihandada mutlu etsin
Kaza nasıldı eşinde bir şey var mı?
Doğuştan gelen bi depresif hal seninki yanihamile degilim regl oluyorum cunku :)
bi skntim yok saten kendimi bildim bileli bunalim takiliyorum evlenmeden oncede boyleydim sebepsiz bunalim benimkisi
çok şükür hiç bişeyi yok ama işte sürekli aklımda neyse ben 3g li arayamda yüzünü görem aklıma geldi valla çok özledim onuuuuuuuu...
guzularım bulucan kaçar hadi hepinize baş mervişim allaha emanet olsunlar hepside........
melyonn annem sende git hadi kimse kalmadıı
Hadi ben çıkıyorum hepinizie iyi geceler
Allaha emanet olunn ne dileğiniz varsa rabbim versin
Doğuştan gelen bi depresif hal seninki yani
Amin canım aminnnn
Arada bir gel özletme kendini hadi öptüm allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?