Berenli Saatler :)

Ula karıı herifi niye boşliyisennnn nasıl dayaniyisen hasretineee
kızaaaaaaammmmmmm ben kurbandan beri anca geldim aneylere...gelmişkene 2 ayın hasretini bitirem ama işin acı tarafı akşama sabaha regl olursam bitmez benim bu şafak kavuşmak yalan olur yanarım yanarım ona yanarım hüüüüüüüüüüüü

Anam biz ne yapalım ya kaaçç saat uzaklıktayım anneme
Hahahha ayy çok güldüm bluecuk yaaa inşallah olmazsın bu ateşle ne yaparsın bilemem yoksa

evet canim haklisin ALLAH CAN SAGLIGI VERISIN

ama napim bunalimdayim resmen butun gun evdeyim
esim calisiyor yanlizim hep evde konusmayi unutacam nerdeyse
kuşum senin kırmızılar geldimi batımız aynı seninle inşallah bu ay yüzün güler olmadı önümüzdeki aya inşallah....

Eve gidince ne bomba patlatırsınız ama siz şimdi
hastalanmazsam acımak yok rocky........hehhhheeeee

INSALLAH canim ama derdim bir tek bebek degilki ne bilim bunalimdayim galiba regl doneminin etkisiyle daraliyorumm adim atmak istemiyorum

kuşum senin kırmızılar geldimi batımız aynı seninle inşallah bu ay yüzün güler olmadı önümüzdeki aya inşallah....

hastalanmazsam acımak yok rocky........hehhhheeeee

Ya bu acımak yok rocky ne ya anlamadım ben:44::44:

Anam biz ne yapalım ya kaaçç saat uzaklıktayım anneme
Hahahha ayy çok güldüm bluecuk yaaa inşallah olmazsın bu ateşle ne yaparsın bilemem yoksa
şaka takılıyorum mervecim yaa maksat laf olsun torba dolsun..ateşim başımı aşmadı elhamdülillah rabbim ayırmasın ama ben işe gidince bile özlerim eşimi akşam olsunda yüzünü göreyim derim hep...geçen hafta ufak çaplı kaza yaptı aklım onda sürekli onu düşünüyorum..rabbime emanet ettim onu..onu çok seviyorum napayım.......

INSALLAH canim ama derdim bir tek bebek degilki ne bilim bunalimdayim galiba regl doneminin etkisiyle daraliyorumm adim atmak istemiyorum

Asıl neden bebek işte bence bütün bu dertlerin altında yatan sebep
stres kaynağı bebek güzelim bilinçaltımıza işlemiş artık
Belkide olmazsın ne biliyorsun hamilesindir olamaz mı.inş hamilesindir.
Başka ne problemin var özel değilse anlat rahatlarsın buraya yazmak bile insana o kadar iyi geliyorkii
A

Ayy ne güzel işte yaa benimde olsa keşkee uyumasa anaaa diye ağlasa

bende öle bekliyodum diyodum anaaaa öle olmuyo işte acı gerçekler

amaan sağlık versin rabbim oğluma tekrar denicem uyutmayı bakalım sonuç nolucak

kim gitti kim geldi kaçırıyom ben oğlan uyumayınca gelenler hoşgeldi gidenlere yallah

Biliyorum bebeğim açıklama yapmana gerek yok
Hiii geçmiş olsunn
bizimkide sürekli yapar ekip aracında rabbim esirgesin hepsini
İçi sırada benim eşimi
tabiki seveceksin kocan senin nihayetinde
Bende çok seviyorum kocamı ahanda bak şimdi bile özledim gideyimde sarılayım kocama
Rabbim hepimiz iki cihandada mutlu etsin
Kaza nasıldı eşinde bir şey var mı?

hamile degilim regl oluyorum cunku :)
bi skntim yok saten kendimi bildim bileli bunalim takiliyorum evlenmeden oncede boyleydim sebepsiz bunalim benimkisi

çok şükür hiç bişeyi yok ama işte sürekli aklımda neyse ben 3g li arayamda yüzünü görem aklıma geldi valla çok özledim onuuuuuuuu...
guzularım bulucan kaçar hadi hepinize baş mervişim allaha emanet olsunlar hepside........

Hadi ben çıkıyorum hepinizie iyi geceler
Allaha emanet olunn ne dileğiniz varsa rabbim versin

hamile degilim regl oluyorum cunku :)
bi skntim yok saten kendimi bildim bileli bunalim takiliyorum evlenmeden oncede boyleydim sebepsiz bunalim benimkisi
Doğuştan gelen bi depresif hal seninki yani

Amin canım aminnnn
Arada bir gel özletme kendini hadi öptüm allaha emanet ol

melyonn annem sende git hadi kimse kalmadıı

Doğuştan gelen bi depresif hal seninki yani

Amin canım aminnnn
Arada bir gel özletme kendini hadi öptüm allaha emanet ol

ne bilemm ya eskidende derdim yasim 17 18 ama ruhum 35 die depresif dogmusum herhalde

Selam hatunlar... 1-2 akşam evde yokum annemde kalıyorum bu sebeple gece muhabbetlerinde bulunamayacağım öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…