Berenli Saatler :)

Haklısın canım,çağırcam kesin

Ay değilim değilim,bundan önce yaşamadığım belirti kalmamıştı ki
Ay sinirden gülüyorum var ya,Allah aklıma mukayet olsun

Negatif sonucunu görmeye hazır değilim,çoookk kötü hayal kırıklığı çok

Olurum zaten bir iki güne kesin:18:

Neyse güzelim bende çıkayım,pasta börek yapayım az stres atayım,yarına gelecek mi bakalım misafirim,hazırlıklı olayım

Öpüldünüzz,Allah'a emanet olun

canimm daha erkennn burdakilerr gececiii bi kac saat sonra gelir herkes

doğru yaaa ben birazdann çıkıcamm bidahaada girmycem siteyee ders çalşmam lazım sabaha kadarr yarın 2 tane sınavmm varr banaa dua edindee yüksek notlarlaa geçiyimm:))hepinisiiiii çokk çokk öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canimm benimmm dersine iyi caliss ins hakini alirsin ayyyy seni ozlucemm bu geceeee yarinn mutlaka gelll opuyorum seniii allah zihin acikligi versinn kuzumaaa

canimm benimmm dersine iyi caliss ins hakini alirsin ayyyy seni ozlucemm bu geceeee yarinn mutlaka gelll opuyorum seniii allah zihin acikligi versinn kuzumaaa

teşekkrr ederim evrenimm inşallahh geçebilirim daha hiç çalışaamdmm hiç istek yokk içimde ama mecburumm yarnn burdaymm görüşürss:))

teşekkrr ederim evrenimm inşallahh geçebilirim daha hiç çalışaamdmm hiç istek yokk içimde ama mecburumm yarnn burdaymm görüşürss:))

cicimm duymimmm bunlarii cabukk dersinin basinaaaaaa yicenn simdi dayagiiiii ana yok baba yok basi bos sandinn kendiniiii amaaaa hayirrr izinn vermemm cabukkk marss marss

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelam kizlarrrrr bende geldiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…