Berenli Saatler :)

fatmaözkan olucaktı burda en iyi cevap ondan gelirdi kendisi ebedirde :60:anladın umarım :9::9::9:
:26::26::26::26::26: yine anlamadimmm:1::1::1::1::1::1:
canimm makaramm kac kere yolladiii bana bunlariiiii ama dur bu sefer kocaya kesin okuturum o bana anlatsinn:1::1:
Mesaj Sayınıza Göre :34:

tsklerr:16::16::16::16::1::1::1:

:26::26::26::26::26: yine anlamadimmm:1::1::1::1::1::1:

canimm makaramm kac kere yolladiii bana bunlariiiii ama dur bu sefer kocaya kesin okuturum o bana anlatsinn:1::1:

tsklerr:16::16::16::16::1::1::1:

anlamicak birsey yokki tatlim...
10 dk bir ozel msj atmak icin beklemiyorsun,nickin kirmizi oluyor,sitede gorunmez gezebiliyorsun +18 bolumunde konu acip konuya cevap verebiliyorsun bu kadar basit aslinda amac pro kart degil yani kardeslerimize yardimci olmak 35 tl kargo ucretiyle beraber yani siizin oranin parasiyla ne kadar eder bilmem euro olarak 20 euroymus...

Evrenim İyi Oku Yazıyorum..
Pro Kart 1 Kereye Mahsus 30 TL Yatırarak Alacağın Üyeliktir..
Vee Yatırmış Olduğun 30 TL İle Engelli Kardeşimize Tekerlekli Sandalye Alacağız..

Avantajları İse ;

cinsellik gibi 7-8 aydır kapalı bir başlığı normal üyelerin okuma hakkı varken Pro üyeler okumakkalmıyor yorumda yazabiliyor, konuda açabiliyorlar,

- Pro üyelerin gözü yormakyacak şekilde imzalarına izinleri var,

- Pro üyeler konulara yazdıkları mesajların font, renk ve büyüklüklerini kaydedebiliyorlar, her seferinde bunları seçmeleri gerekmiyor,

- Profillerini çingenemsi hale getirebiliyorlar. Bu güzel özellik işte, Bakınız : NILBERA

- Konularda görünmez olarak gezebiliyorlar,

- 2 özel mesaj arası 600 sn. beklemeden çatır çatır taciz mesajları yazabiliyorlar.

Kartın Kargoya Verilirken de 60 TL Değerinde Parfüm KK Tarafından Sizlere Hediye Edilecektir.. :34:

Back
X