inş. meleğim inş.
Evet yha kavak menemeni yedin mi![]()
kavak menemeni nasıl bişi kız çabuk anlat ben karadeniz yemeklerine bayılıyorum ispir kuru fasülye karalahana sarmaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. meleğim inş.
biri ordu mu dedi![]()
Bende Senin Gibi Mikrodalgaya Atıyordum..
hiç denemedim öyle.mikrodalgada ısıtıp yiyodum ben.Deniyecem yarın sabah kahvaltıda
Son Olarak Benimde Canım Kavurmalı Yumurta İstediEki Görüntüle 321617
pastırmalı yumurtaya bayılırım yanınada bir ekmek offf neden 5 kilo aldıgımı buldum![]()
ben daha mutfağa adım atmadım canım, oraya bi gitsem neler olacağını tahmin bie etmek istemiyorum. Yani ya makarna salatası yapıcam ya da karışık tost![]()
Berencim yeni feys işi tamamdır ekledim seniii![]()
ya şu karadeniz yemeklerine bayılıyorum bizim burda ünlü karadeniz lokantası var allahım bi yemekler bu kadarmı güzel olur kilo milo umrumda değil o lezzetleri tatmassam çatlıyorum her gün ya![]()
yaaa icim sikiliyooo biraz ciksam iyi olur ama belki daha sonra yine gelirim tabi geldigimde sizi bulursam sevinirim
bugün erkencisin evrenim?:26:
Ayy çok sevindimm
Allah'ım kavuştursun hayırlısıyla![]()
Trabzon Döneri Olsada Yesek![]()
yaaa icim sikiliyooo biraz ciksam iyi olur ama belki daha sonra yine gelirim tabi geldigimde sizi bulursam sevinirim
cok tsk ederim canimm
iyi geceler kizlarrrr
makarakukara'ya not: makarammm ben kararimii verdimmm pro kartlii olacammmm
inş. meleğim inş.
İkisini de yap benceZiraa gece uzun
![]()
anaaamm orduluların yüz karası olaraktan bende meşhur ordu pidesini bilmiyorum yaaaaaaa.evet canım ordunun meşhut pidesini kimse bilmiyor ben dün karadeniz lokantasındaydımda![]()
cok tsk ederim canimm
iyi geceler kizlarrrr
anaaamm orduluların yüz karası olaraktan bende meşhur ordu pidesini bilmiyorum yaaaaaaa.![]()