Berenli Saatler :)

...monotonlukkk yine var hayatimdaa

hayirdir canim sen niye karisiksin bakem.. hersey yollundamiii

dün akşam misafirlerim gelecekti ya canım geldiler sağolsunlar ama hanımı çok dedikoducu gerçi tek sevmediği diğer memurun hanımını çekiştiriyo ama:26::26:.Bide burası köy ya benimde dedikodu mu yapar mı acaba ama ben herşeyi en iyi şekilde yapmaya çalıştım elimden geleni fazlasıyla yaptığıma inanıyorum güler yüzlü oldum yemeklerini çaylarını meyvelerini pastalarını khvelerini falan hep en iyi şekilde vermeye çalıştım.Çok korkuyorum benimde dedikodumu yaparsa diye yanlış birşeyimi gördüyse:18::18::18::18:

canim benim sen kendinden eminsin ailen seni biliyo birak yapsin dedikodunu,, eline ne gececekse.... hic sevmiyorum boyle dedikodu yapan insanlariii, kendilerine hic bakmiyorlar yaa
bosver canim sikma caninii

canim benim sen kendinden eminsin ailen seni biliyo birak yapsin dedikodunu,, eline ne gececekse.... hic sevmiyorum boyle dedikodu yapan insanlariii, kendilerine hic bakmiyorlar yaa
bosver canim sikma caninii

ya bide devamlı bana şu böyle bu böyle anlatıyo bende napsn işte falan diyorum ama yorum bekliyo benden.Bende bu sefer ondan yana yorum yapıyorum.Ben birşey anlatmadım ama inş. millete bn demişim gibi anlatmaz.Ben kimsenin kalbini kırmak istemiyorum kimseyle kötüde olmak istemiyorum.Bide abim mahçup olur benim yüzümden
Nyse artık bide diyo ki keşke yakın olsaydık diyo iyiki değilmişz

EE sen ne yapıyorsun hediye almaya başladı mı:26::26:

amannnn amannn iyikide uzaksinn.... canim yaa iste bu tur insanlar malesef cokk ama bi daha seninle boyle konusursa ve onun gibi konusmani isterse konuyu yapabildigin kadar kisa kes hatta cevap bile verme... boylelerine guven olmaz rabbim bildigi gibi yapsinn oyle insanlarii...

canim yaa walla kafamda dusunuyorum bide kurbanimin nelerden hoslandigini iyice anlamaya calisiyorum,, onun kadinda 40 defa okudum dogrudur resimlerinede bakiyorum,,, inss zevkini dogru alirim... haftaya okulum basliyo,, okuldan sonra alisveris merkeslerine gezmeyi dusunuyorum.... bakalimm ins guzel bisiler bulurum

sen canim alabildin mii bisilerr

Bende köydeyim o yüzden birşey alamadım haftaya cuma okullar tatile giriyor.Samsunda bol bol gezip alıcam inş. canım.Yaa bnde çok heyecanlıyım bu sefer sanki acemi gibiyim.İnsanın tanıdığı önemsediği insanlarla yaptığı çekiliş farklı oluyormuş ya.
Sen nr okuyordun canım.

Son düzenleme:

ya ben ilk defa cekilise katildim ve inanilmaz heyecanliyimm dedigin gibi yaa insanin onemsedigi kisiye hediye almak dahada zordur

canim yaa benim okulum gecen yaz bitti... muhasebe okudum ama 6 aydir is ariyordum ve biizm burda baya bi is sikintisi var bu meslekte... bende 6 aydir evde ola ola patladimmm ve suan baska bi meslek yapmak istiyorum,, hemsire dusunuyorum yaa aslinda yapabilirmiyim bilmiyorum ama ins yaparim

Bizim buradaki gibi sınav yok mu canım üniversiteye girebilmek için:26:Öyle istediğin okula başlayabiliyor musun eğer öyleyse açın önümü ben geliyorum

Bizim buradaki gibi sınav yok mu canım üniversiteye girebilmek için:26:Öyle istediğin okula başlayabiliyor musun eğer öyleyse açın önümü ben geliyorum

canim tabikide sinav var bizim burdaad. ama bizim buranin bi avantaji daha var yani baska yollada (biraz uzun) istedigin mesleye girersin ama tabi doktor avukat muhendis vs gibi meslekler haric... ama hemsire gibi mesleklere girebilirsin ve daha sonra atiyorum ordan bi kac sene sonra onemli bi hemsire olabilirsin umarim dogru anlatabildim....
bide benim zaten muhasebe meslegim oldugu icin benim avantajim daha yuksekti... ama tabi uc senem var hemsire olabilmek icin...

Yinede iyimiş canım ya.Eşinin ne kadar var gelmesine

Yinede iyimiş canım ya.Eşinin ne kadar var gelmesine

canim esim ins iki haftaya burda yanimda ama tabi subartin 10da geri doner... belki bende onunla geri donerim bi hafta turkiyede olurumm

biz ins yazdan sonra vize basvurusunu yapacaz ve bizim burda kanunlar haylii zor,, ins kocam sorunsuz gelir

burdaki insanlar hatta kiziyorlar niyee turkiyeden evlendinn esin nasil gelicek diye ama askkk bu askkkk diyorum

bakalim ins hemencecik vizesi cikar

Sen gelmek istemez misin canım Türkiye'ye en az 1sene ayrısınız yani inş. daha önce çıkar..Aşk işte Türkiye'de mi tanuştınz.Canım siz ev açtınız mı kendinize ait:26:.

Son düzenleme:

Sen gelmek istemez misin canım Türkiye'ye en az 1sene ayrısınız yani inş. daha önce çıkar..Aşk işte Türkiye'de mi tanuştınz.Canım siz ev açtınız mı kendinize ait:26:.

yaa turkiyede kalmayi dusunduk ama suan sansimizi ilk once danimarkada deneyecez ins gelir ama isler karisirda gelemezse mecburen sanirim ben gelirim turkiyeye... bi sene ayri kalicaz yaa cok zor ama rabbim dayanma gucu veriyo,, sabrediyoruz ins sabrimizin sonu selamet olur bakalimm hayirlisi inss....

canim benim aslinda kendi evim var ama kocam tr de oldugu icin baskalarini koydum evime.. kocam ins temelli geldiginde evimize tasinacaz.. kendi evim dediysem tamamen benim evim degil evimi kiraladim ve kirasinida odemek istemedigim icin baskalarini koydum
kocamin abiside burda ve kocam geldiginde abisi gilde kalacaz
gecen gun eltim diyoo size yeni dosek yorgan yastik aldimm odaniz hazir sagolsun eltim iyidir iyi anlasiriz

allah yardımcınuz olsun canım.İnş. tez zamanda kavuşursun eşine. kimsecikte yok bu gece

yaaa nettim inanilmazz yavas ikide bir gidiyoo
ben simdi ciksam iyi olur daha sonra gelirimm

optum canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…