ben de iyiyim canım.bende annecıyının dogum gunu kutluyorum ellerınden operem.teşekkür ederim iyiyim ofeliya umarım sen de iyisindir...bugün annemin doğumgünüydü cok güzel geçti bugün
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmselammmmmmmmm
iylik tatlım senden?Naber tatlım
iyiyim canım benim
çok beğendim canım ama buralarda hiç böyle güzel kıyafetler yok yaa
İYİİ GECELERR HANIMLARR benn geldimm ama afazla kalamıycam yarın son sınavım varr sabahaa kadar ona çalşcammm hepinizii çokk öpüyrummm:))
hoşgeldin bitanemmkızz dur kaçma hemen
İYİİ GECELERR HANIMLARR benn geldimm ama afazla kalamıycam yarın son sınavım varr sabahaa kadar ona çalşcammm hepinizii çokk öpüyrummm:))
hoşgeldin tweest...başarılar diliyorum...
iyi ol her zaman canım benimm
iylik tatlım senden?
inşallahh canımm benimm çokk sağolasınnn bi bitsinn sabahaa kadar burdayımm:hoş geldın guzellik.ha gayret son sınav sonra ver elin coşalım burda
gid hadi marş marş inşallah bundan da iyi not alırsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin bebekimm
Allah yardımcın olsun güzelim,Rabbim zihin açıklığı versin
çok teşekkür ederim ofeliya...amin inşaallah annelerimize allah sağlıklı güzel ömürler versin...
yokk ablamm hemen kaçmıyorum 5- 10 dk burdayımm nasılsınn bebeişş nasıl bugünn
Aleykümselam hoşgeldin canım
Nerlerdesin şekerim
hıımm tamam tatlımiyiyim bugün bebişim zorlamadı bugün beni
aynen tatlım yaa hep aynı hep aynıBenden de iyilik canım,napıyım işte hep aynı şey
inşallahh canımm benimm çokk sağolasınnn bi bitsinn sabahaa kadar burdayımm:
eslemcimm seninn kombinlere bakıyodum bendeee kapanasım geldii okadar güzellerr yaniiteşekkrr ederm bu aradaa inşallah geçerimm
bulantılar azaldı kendime geldim canım
varya canım nasıl ekşili şeyler istiyor limonlu şeyler özellikle
yerimm ben onuu yaaaüzmezz annesinii bizim bebeğimz akıllı olucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?