Berenli Saatler :)

İYİİ GECELERR HANIMLARR benn geldimm ama afazla kalamıycam yarın son sınavım varr sabahaa kadar ona çalşcammm hepinizii çokk öpüyrummm:))

teşekkür ederim iyiyim ofeliya umarım sen de iyisindir...bugün annemin doğumgünüydü cok güzel geçti bugün
ben de iyiyim canım.bende annecıyının dogum gunu kutluyorum ellerınden operem.
iyi ki var annelerımız.allah ustumuzden eksık etmesım amın.
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iylik tatlım senden?
iyiyim canım benim

çok beğendim canım ama buralarda hiç böyle güzel kıyafetler yok yaa

iyi ol her zaman canım benimm

İYİİ GECELERR HANIMLARR benn geldimm ama afazla kalamıycam yarın son sınavım varr sabahaa kadar ona çalşcammm hepinizii çokk öpüyrummm:))

hoş geldın guzellik.ha gayret son sınav sonra ver elin coşalım burda
gid hadi marş marş inşallah bundan da iyi not alırsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok teşekkür ederim ofeliya...amin inşaallah annelerimize allah sağlıklı güzel ömürler versin...

hoş geldın guzellik.ha gayret son sınav sonra ver elin coşalım burda
gid hadi marş marş inşallah bundan da iyi not alırsın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallahh canımm benimm çokk sağolasınnn bi bitsinn sabahaa kadar burdayımm:
Hoşgeldin bebekimm

Allah yardımcın olsun güzelim,Rabbim zihin açıklığı versin

eslemcimm seninn kombinlere bakıyodum bendeee kapanasım geldii okadar güzellerr yaniiteşekkrr ederm bu aradaa inşallah geçerimm

Benden de iyilik canım,napıyım işte hep aynı şey
aynen tatlım yaa hep aynı hep aynı
inşallahh canımm benimm çokk sağolasınnn bi bitsinn sabahaa kadar burdayımm:

eslemcimm seninn kombinlere bakıyodum bendeee kapanasım geldii okadar güzellerr yaniiteşekkrr ederm bu aradaa inşallah geçerimm

inşallah hadi 4 gozle beklıyorummm

bulantılar azaldı kendime geldim canım
varya canım nasıl ekşili şeyler istiyor limonlu şeyler özellikle

Oyy kıyamam canım benim,keşke aynı yerde olsaydık ben yapardım canının çektiklerini

Komşumda hamileymiş,bulantıları çokmuş,kendi giremiyomuş mutfağa kocası yapıyomuş.Bugün onada yemekler yaptım götürdüm,sevindi

yerimm ben onuu yaaaüzmezz annesinii bizim bebeğimz akıllı olucakk

üzmez tabi teyzesi daha çok var ama inşallah sağ sağlim ikimizde kurtulduğumuzda ilk iş hemen fotosunu çekip koyucam buraya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…