Berenli Saatler :)

canım şu ana kadar benim gibi olan kimseye denk gelmedim
bende bi sorun var heralde biri değilki 3 üde zor oldu benim :18:
numuneliğim heralde

hoşgeldin canımm

canım son hamişlikte psikolojik olrak çok kötüydüm ağzıma lokma koymuyodum o yüzden şimdi çekiyorum işte

canım ama önce bebişini düşünmek zorundasın ya ona bişey olsaydıı sonra sen kendini hiç affedemezdin dikkat et lütfen beslenmene zorlada olsa yemen lazım bol bol bal pekmez ceviz fındık yeşillik süt falan filan ihmal etme bak beslenmeni sonra daha pişman olursun dua et sadece sende kemik erimesi olmuş bebişin iyi ya sen ona bak

ah ah ben 90 ın sonunda doğduğum için daha yeni girdim 22 ye ama alışamadımmmm hala 21 diyorum ki offfff yaşlanıyormuyuz ne

sanırım öyle oluyo buyuoruz daha yaslanmıyoruz bırazcık moral olsun... bekarmısın

amin canım inşallah ay bu doğum filan lafları geçiyor burda ben çok korkarım doğumdan filan yaaaaaaaaaaaaaaaa

korkma kuzum korkma herkes aynı olmuyorki normalde 5-10 dakkada bitiyor
bende sorun var dedim ya doktoru bile panikletiyodum

Ins agır degılsın derken
Cagırırımm tabııı sekerımm butun kk halkını cagıracagımm 8 temmuz Neden esın boylee gıdıpp gelıyorr cok zor olmalıı

canım şu ana kadar benim gibi olan kimseye denk gelmedim
bende bi sorun var heralde biri değilki 3 üde zor oldu benim :18:
numuneliğim heralde

hmm çatın falanmı darki açılmadımı yoksa bebişlermi dönmedi yada inmek bilmedimi aşşaya? valla o acıların üstüne sen iyi 4.yü yapmışsın ben een fazla 3 yapardım heralde e anca çıkarırım korkuyom zaati hele bi birini yapayımda gerişini sonra düşünürüm artıkın gelse bari benimkide tabi merveminkide bekletiyolar üzüyolar bizi anca yaa

pc yapılınca kurtulcaz merak etme canım da benim pc ölü yapılamazmış yeni pc de alamam bilmyrm halim nolcak

benim yapılır da telefonda bozuk pc de birde başka yerlerde ihtiyaclarım var o yüzden ertlemem gerekiyor sanırım önce telefonu yaptırırım en son pc

sezaryan olursun beren sende

bende çok korkmama rağmen eğer o günleri görebilirsem normal doğum istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…