90 lısın sanırım
ay geçmiş olsun yaa zor olmuş doğumların valla ama hepsi bir olmaz merak etme genelde ilki zor olur derler sonra açılmıştır çatın yaa nasıl zor oluyordkiizaten korkuyom doğumdan benimde öle olursa naapardım acabaa kocama sövüyo olurdum heralde sen istedin normal doğumu diyee al sana anormal doğum derdim
kızlar bu saatte rock dinleyip kopan birini gördünüz mü daha önce
ivet tatlım ama 22 dıyorumagız alışkanlıgı twetii gormesın o alınıyoda
hoşgeldin canımm
canım son hamişlikte psikolojik olrak çok kötüydüm ağzıma lokma koymuyodum o yüzden şimdi çekiyorum işte
ah ahben 90 ın sonunda doğduğum için daha yeni girdim 22 ye ama alışamadımmmm hala 21 diyorum ki offfff yaşlanıyormuyuz ne
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:44:
ya afedersin ama bebek ordan çıkıyor ya bennasıl çıkıcak düşünemiyorum çok korkuyorum ya
evet canım bekarımsanırım öyle oluyobuyuoruz daha yaslanmıyoruz bırazcık moral olsun... bekarmısın
ya afedersin ama bebek ordan çıkıyor ya bennasıl çıkıcak düşünemiyorum çok korkuyorum ya
amin canım inşallahay bu doğum filan lafları geçiyor burda ben çok korkarım doğumdan filan yaaaaaaaaaaaaaaaa
ay sorma ne zaman kurtulucaz bilmiyorum ben
İns ağır degilsin
Canım düğün nezaman artık tanıştık çağırırsın dugunecanım bende Seyma 6 aydır evlendim ama topu topu 3 ay evliliğimi yasadım ama ins bı hafta sonra kocam gelecek yanıma tabi ne yazikki 3 haftaligina ben yurtdisindayim kocamda Türkiye'de o yüzden ayrıyiz
canım şu ana kadar benim gibi olan kimseye denk gelmedim
bende bi sorun var heraldebiri değilki 3 üde zor oldu benim :18:
numuneliğim heralde
canım orası sancı basladığında 10 cm acılıyorr ve cıkıyor işte
pc yapılınca kurtulcaz merak etme canım da benim pc ölü yapılamazmış yeni pc de alamam bilmyrm halim nolcak
MavIxCadI;22645506 evet canım bekarım:51: sen;?[/QUOTE .!.:evliyım canım 8 aylık
korkma kuzum korkma herkes aynı olmuyorki normalde 5-10 dakkada bitiyor
bende sorun var dedim ya doktoru bile panikletiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?