Berenli Saatler :)

mutluluk acısından evet ama anne acıısndan bilemiyorum:18:

saattenmi bilmiyorum ama bengisunun attıgı cevapları sanki ben yazmışım gibi geliyor b ile başlıyor ya nicki sanki ben yazdım sanıyorum ya

Ne kadar kaldıı okulun bıtmesınee?
Bu arada evlılıgı merak edıyorum 6 ay kaldıı heyecan basıyorr gun yaklastıkcaa
Ceyızz derdı falan cok zorrr ama guzell seylerr

Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi

Bende öyle rüya görüyorum ara sıra sanki gerçekten doğuruyomuş gibi hissetiyorum.Erkek bebeği hayırlı derler canım rüyada görmek

aa bende 8 aylık evliyim 24 yaşımdayım haziranda evlenmiştim sen? heheh 2 teezee gelin varmışız burda ayol sende bebiş varmı bari?
Bi tazedeeee burdaaaaaaaaaa 6 aydır evliyim
sezeryan ı daha iyi söylüyorlar anne acısından :44:
Canım sezeryan belki iyi ama daha sonra göbekte izi kalıyor. Ben ins hamile olursam normal dogum yapmak isterim
ay ne güzel ya ne demekmiş baktınmı netten

baktimm. Erkek cocuk müjde demekmiş. Bende bugün müjdemi aldim Kocisim vizesi çıkmış geliyo ins

çok korkuyorum vuslatım kesilcek ya ora ne biliyim ya derim kesilcek of offfffffffffffffffffffffffffffff:26:

canım herkesin kesmiyorlarki bende son doğumda kestiler
ilk ikisinde olmadı kesme bide doktoruna göre uğraşmak istemeyen kesiyor hemen
o yüzden özel hstane ve iyi bir doktor olması lazım canım

Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi
canım rüyada erkek çocuk görmek çok hayırlı birşeydir ne mutlu sana erkek bebek murat derler kızda sıkıntı demek..

amin canım ama hamişken psikolojide çok önemli çünkü çocuklarda bu sorunlara yol açıyo aşırı hareketlilik asabilik sinirlilik vaktinde konuşamama veya içe kapanıklık olabilir kızında yoktur umarım böyle şeyler moralini yüksek tut miğdenide dolu anlaştıkmıı? geçmiştir umarım sıkıntılarınızda halledebildinizmi peki sorunlarınızı?

canım herkesin kesmiyorlarki bende son doğumda kestiler
ilk ikisinde olmadı kesme bide doktoruna göre uğraşmak istemeyen kesiyor hemen
o yüzden özel hstane ve iyi bir doktor olması lazım canım

o zaman ben özelde doğum yapim ay daha evlenmeden daha nerde doğum yapcagımı konuşuyorum vuslatım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…