Berenli Saatler :)

benim yapılır da telefonda bozuk pc de birde başka yerlerde ihtiyaclarım var o yüzden ertlemem gerekiyor sanırım önce telefonu yaptırırım en son pc

inanmıyorum olamaz benimde telefonum bozuk ya kadere bak ikimizinde hem pc hem tel bozuk ya

Ins agır degılsın derken
Cagırırımm tabııı sekerımm butun kk halkını cagıracagımm 8 temmuz Neden esın boylee gıdıpp gelıyorr cok zor olmalıı

Canım biz biraz dayanamadık düğünümüzü erkenden yaptık esimin daha okulu var yaza bitiyo ins. Walla çok zor ama Rabbim dayanma gücü veriyo şükür. Tatillerde ben gidiyorum ve o geliyo öyle öyle bitirmeye çalışıyoruz senemizi

canım ben yasamadım onları benim 7 aylık dogdu sezeyan oldu bişey hissetmedim yani ohhhh iyiki sezeryan oldu yoksa napardımmmmm

Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi

canım ben yasamadım onları benim 7 aylık dogdu sezeyan oldu bişey hissetmedim yani ohhhh iyiki sezeryan oldu yoksa napardımmmmm

Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi

aa bende 8 aylık evliyim 24 yaşımdayım haziranda evlenmiştim sen? heheh 2 teezee gelin varmışız burda ayol sende bebiş varmı bari?

yanlış ifade koymuşum çok mutluyum halbukı Allah bozmasın Yüce Rabbim . canım hazıranda evlendım bende bebegım yok daha inşallah ılerde nasipse. sende varmı?

çok şükür kızımda sorun yoktu sadece zayıf doğdu biraz ama ona hamileyken gerçekten
çok kötüydüm ailevi sorunlar vardı hergün ağlıyordum

valla canım bu sefer sezaryen düşünüyorum hatta eşimde korkuyor benim için
o da sezaryan olursun diyor bakalım artık düşünücem:106:
canım inşallah ALLAH sana da nasip edr annelik duygusunu(AMİN)

Son düzenleme:
sezeryan ı daha iyi söylüyorlar anne acısından :44:

Annem ameliyat olmuştu.yumurtalıklarını falan almışlardı.Annem aynı sezeryandada böyle oluyosun demişti ama annemin hali o kadar kötüydü ki:18::18::18:.Bende o yüzden epidural doğum istiyorum.Hemde bebeğinin ilk anını görüyorsun bence bu herşeye bedeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…