annem diyorki o sancıyı hiç bir ağrıya benzemez diyor ama buna ne diyosun:26:
benim yapılır da telefonda bozuk pc debirde başka yerlerde ihtiyaclarım var o yüzden ertlemem gerekiyor sanırım önce telefonu yaptırırım en son pc
çok korkuyorum vuslatım kesilcek ya ora ne biliyim ya derim kesilcek of offfffffffffffffffffffffffffffff:26:
evliyım canım 8 aylık
canım ben yasamadım onları benim 7 aylık dogdu sezeyan oldu bişey hissetmedim yani ohhhh iyiki sezeryan oldu yoksa napardımmmmm
Ins agır degılsın derken
Cagırırımm tabııı sekerımm butun kk halkını cagıracagımm 8 temmuzNeden esın boylee gıdıpp gelıyorr cok zor olmalıı
inanmıyorum olamaz benimde telefonum bozuk ya kadere bak ikimizinde hem pc hem tel bozuk ya
ama sezeryanın sonrası kötüymüş ayaga kalkamıyormuşsun doğrumu:26:
hemde canlı canlı :18:
Allahım ömür boyu mutlu etsin
evliyım canım 8 aylık
ama sezeryanın sonrası kötüymüş ayaga kalkamıyormuşsun doğrumu:26:
canım ben yasamadım onları benim 7 aylık dogdu sezeyan oldu bişey hissetmedim yani ohhhh iyiki sezeryan oldu yoksa napardımmmmm
kader ortağum
kader ortağum
bak sen böyle konuşunca iyice panik oldum hamile olunca buraya girmem ben
canım kişiden kişiye degişiyor ben ertesi gün kalktımm
aa bende 8 aylık evliyim 24 yaşımdayım haziranda evlenmiştim sen? heheh 2 teezee gelin varmışız burda ayol sende bebiş varmı bari?
canım ama önce bebişini düşünmek zorundasın ya ona bişey olsaydıı sonra sen kendini hiç affedemezdin dikkat et lütfen beslenmene zorlada olsa yemen lazım bol bol bal pekmez ceviz fındık yeşillik süt falan filan ihmal etme bak beslenmeni sonra daha pişman olursun dua et sadece sende kemik erimesi olmuş bebişin iyi ya sen ona bak
hmm çatın falanmı darki açılmadımı yoksa bebişlermi dönmedi yada inmek bilmedimi aşşaya? valla o acıların üstüne sen iyi 4.yü yapmışsın ben een fazla 3 yapardım heralde e anca çıkarırım korkuyom zaatihele bi birini yapayımda gerişini sonra düşünürüm artıkın gelse bari benimkide tabi merveminkide bekletiyolar üzüyolar bizi anca yaa
Bende bugün rüyamda dogum yaptım ve Nur topu gibi oğlum olmustu. Ve doğumumu kendim yaptım cokda kolaydi
sezeryan ı daha iyi söylüyorlar anne acısından :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?