Berenli Saatler :)

ay hadi hayırlı olsun hasret bitiyo demekki ne güzel yaa benide rüyalarında bebişim olmuş görenler olmuş ay hadi hayırlısı bi arkadaşımda bikaç ay önce henüz kurulmamış bebiş görmüştü dedim daha yok bebiş ondan kurulmamıştır diye eh bu ay çalışmalara başlarız artıkın pazara inşallah bu klomen işe yararda olur bu ay bebişim yaa

o zaman ben özelde doğum yapim ay daha evlenmeden daha nerde doğum yapcagımı konuşuyorum vuslatım ya

ben kocamıda alıcam kesinlikle doğumuma yada annemi tek giremem:18::18:.Zaten hastaneden falanda çok korkuyorum:18::18::18:.Kocam doğuma girmeyi kabul ederse doğururum

ben kocamıda alıcam kesinlikle doğumuma yada annemi tek giremem:18::18:.Zaten hastaneden falanda çok korkuyorum:18::18::18:.Kocam doğuma girmeyi kabul ederse doğururum

yok kocam gelmesin içeri yaaaa annemi alırım ama o biliyor ya neler olcagını o daha tecrübeli

eğer çocuk yapmayı düşünürsem 3 tane yapcam yada 5 tane ilerde birbirlerine sıkı sıkı baglansınlar diye

ya kardeş sevgisi çok farklı ben abimlerin için canımı bile veririm tatsın isterim kardeş sevigisini ama napam bnden bi tane çıkar
canım ben özelde yaptım 7 ay oldu doğum yapalı iz cok az belli oluyorr bide tam bikini bölgesindee görünmüyor bile benimki estetik di travsiye ederim ilerde

annemdede iz kalmadı canım bide sanırım doğumdan sonra korse falanda iyi oluyomuş:26:

Aynen canım katılıyorum bebeğimde göbek bağım kesildiğinde görmek isterim. İns nasip olur
hayır olsun evrenim
Hehe TSK
kızzz kocişin 1 hafta sonra geliyooo rüyalar gercek olur belkiiii
ayyyy gelsin artık dayanimiyom
1 hafta sonra evrenim çok meşgul olicek
haha evet baya meşgul olurum
Ne kadar kaldıı okulun bıtmesınee?
Bu arada evlılıgı merak edıyorum 6 ay kaldıı heyecan basıyorr gun yaklastıkcaa
Ceyızz derdı falan cok zorrr ama guzell seylerr
Heyecanını anlıyorum ins en güzel sekilde olur düğününüz.

Bende öyle rüya görüyorum ara sıra sanki gerçekten doğuruyomuş gibi hissetiyorum.Erkek bebeği hayırlı derler canım rüyada görmek
Canım ruyadaki tonbis bebeğim hala gözümün onundeee
rabbim hayırlısı yazsın haklarında
TSK canım benim
Hehe uyandırmayın
İns hersey iyi olur sagsalim kocam gelir

Kızlar bu arada telden girdiğim için geç yaziyorum

yok canım çok şükür hiç bir şeyi yok kızımın maşallah dil papuç gibidir
herkese laf yetiştirir 6 yaşında olmasına rağmen lafın altında kalmaz herkese bi cevabı vardır
ama içlerinde bana en düşkün o moralim bozuk olduğunda bile yüzümden anlar gelir yanıma
''ooy oyyy nolmuş benim anneme diye okşar yüzümü''
hastayım onun o hallerine

ikiz bekliyoruz ona göre

canım ben özelde yaptım 7 ay oldu doğum yapalı iz cok az belli oluyorr bide tam bikini bölgesindee görünmüyor bile benimki estetik di travsiye ederim ilerde

evet bende özelde yapardım kesinlikle ama normal yapmaya çalışırdım eğer bi sorun olursa sezeryan olurdum sezeryanında sonrası zor oluyo yaa tabi normal doğum daha tehlikeli bebek havasız kalabiliyo falan filan ay çok kararsızım yaa neyse hele bi ben hamiş kalayımda şimdiden korkutmayım kendimi aah aaah gel bebişim artık geel içmediğim ilaç kalmayacak bu gidişle yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…