mezdekeeeeee tam benlikkkkkk
allahini seven tutmasinnnnn
kızlarla bir araya geldiğimizde hep mezdekeyi açardık oynardık
benide tutmayın
aynen yaa bizde kiz kiza olunca yaparizz
ama bugun aslinda yorgunum yaa dugunden geliyorumm
ben anlamam
bugün kutlama yapıyoruz oynıcaksın kalk bakim
kıss sedef degil seraphosbulduk sedefimmm
nasilsin tatlim
biz biraz sohpet edelim gelirler simdiii
selamm tatlımm bayılırım mezdekeyee amannnnn yandannnnn yandan sallaa[video=youtube;ecIXjULa_TY]http://www.youtube.com/watch?v=ecIXjULa_TY&feature=related[/video]
oh oh
kıss sedef degil serapiyim tatlım sen nasılsın
önemli degil atlımm oynamaktanmı yoruldun canım bende ne zmandır kurtlarımı dökemiyomm yaaa havaları sorma kar yagıp duruyo çok sogukk:18:ayy canimm pardon walla sen oldugunu biliyordum yani serap oldugunu biliyordum yanlislikla sedef yazmisim hatta simdi yine sedef yazacaktimsanirim serapla sedefleri karistiriyorum
yorgunum yaaaa dugunden geldimm basim catliyoo.. bide havalarda buz gibi ins usutmemmm:26::26:
önemli degil atlımm oynamaktanmı yoruldun canım bende ne zmandır kurtlarımı dökemiyomm yaaa havaları sorma kar yagıp duruyo çok sogukk:18:
inşlhh canım bizim buraya bugün geldii sonunda bizde donuyoduk kuru soguktan tatlımcok oynamadim oyle halay cektik bi iki tur.. ama iste terli terli disari cikinca,, havalarda buz gibi... ve daha bizim buralara kar gelmedii o yuzden cokkkk soguk donuyoruz resmen.... ins hastalanmam yaaa...
inşlhh canım bizim buraya bugün geldii sonunda bizde donuyoduk kuru soguktan tatlım
bilmiyorum konuşamadan gitmişkar olmayinca gercektende cok soguk oluyooo
yaa bu arada beren nereye kayip olduuuu:26::26::26:
hoş geldin iyi sen nasılsıno bu akşam topikler dolu
nasılsınız bakalım
neler yapıyosunuz
bütün yavrularıma afiyet olsun
1000. sayfamızın kutlamalarını ben başlattım siz artık devamını getirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?