Berenli Saatler :)

[video=youtube;ecIXjULa_TY]http://www.youtube.com/watch?v=ecIXjULa_TY&feature=related[/video]

oh oh

kiz beren ne yaptim biliyormusunn

kurban bayraminda kocisin yanindaydim.... bi gece actim mezdekeyi ve shakirayi taktim bellime o sik sik sallananlardan basladimm oynamayaa

kıss sedef degil serap iyim tatlım sen nasılsın

ayy canimm pardon walla sen oldugunu biliyordum yani serap oldugunu biliyordum yanlislikla sedef yazmisim hatta simdi yine sedef yazacaktim sanirim serapla sedefleri karistiriyorum

yorgunum yaaaa dugunden geldimm basim catliyoo.. bide havalarda buz gibi ins usutmemmm:26::26:

önemli degil atlımm oynamaktanmı yoruldun canım bende ne zmandır kurtlarımı dökemiyomm yaaa havaları sorma kar yagıp duruyo çok sogukk:18:

önemli degil atlımm oynamaktanmı yoruldun canım bende ne zmandır kurtlarımı dökemiyomm yaaa havaları sorma kar yagıp duruyo çok sogukk:18:

cok oynamadim oyle halay cektik bi iki tur.. ama iste terli terli disari cikinca,, havalarda buz gibi... ve daha bizim buralara kar gelmedii o yuzden cokkkk soguk donuyoruz resmen.... ins hastalanmam yaaa...

cok oynamadim oyle halay cektik bi iki tur.. ama iste terli terli disari cikinca,, havalarda buz gibi... ve daha bizim buralara kar gelmedii o yuzden cokkkk soguk donuyoruz resmen.... ins hastalanmam yaaa...
inşlhh canım bizim buraya bugün geldii sonunda bizde donuyoduk kuru soguktan tatlım

o bu akşam topikler dolu
nasılsınız bakalım
neler yapıyosunuz

kutlama gecemiz için hazırladıgım mezeler

Eki Görüntüle 326590

sarmalarımız

Uploaded with ImageShack.us

fırında köfte patatesimiz

karnıyarık ve pilavımız

biber dolması

diyette olanlar unutmadım

mantıyı unuturmuyum yaaa

bütün yavrularıma afiyet olsun
1000. sayfamızın kutlamalarını ben başlattım siz artık devamını getirirsiniz

kutlama menüsü süper olmuş berenimm
hepsine bayıldııımmm

aayy pardon selamm vermeyi unuttum menüyü görünce

selaaaamm şekerlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…