Berenli Saatler :)

Ay ben bitanesine razıyım hele bide ikiz olursa sevinçden çıldırırım herhaldeee
Ama zor biraz ee Tabi Allahın takdiri yani bilinmez ama umut işte
inşallah olacak canım inşallah

Canım eşinle bir süre ayrıydınız zaten,anlayış göstermesi lazım..Normalde aranız nasıl kayınvalidenle..

Yanlış birşey dememişsin,onun düşünmesi gerekiyodu aslında..Kendimi senin yerine koydum da,ben olsam gitmezdim..Kayınvalidemi çok severim bu arada..Sevdiğim için,Cuma gününe kadar tatlı-tuzlu iki çeşit kurabiye yapardım,poğaça ve börekte yapardım,yada içli köfte sarma vs olabilir..Birkaç çeşit yapıp götürür,Cumartesi müsait olamam anne eşim gelecek,ama senin için bunları hazırladım,buzluğuna koyarsın,o gün çıkartırsın sana da kolaylık olur derdim...

ben de yanlış birşey yapmadığımı düşünüyorum açıkçası. Benim eşim gelecek 1 ay sonra ve ben onu evde bırakıp güne gidemem

tatlımm sen daha tazeymişsin ya
bende sandım bayağıdır bebek bekliyosuun

Ayy zamanı hiç önemli değilki vuslat ablacığım beklemek çok zor çok
Bu imtihan çok ağır bi imtihan bide ben 2 defa düşük yaptım neler yaşadım
Yavrum düştü gözümle gördüm
Rabbim beterinden saklasın çok zor
İşte çocuk aşkın meyvesi evlenince haliyle isteniyor

hele şukur gele bıldım kızlar
aslında yogunumda sizlere ugramadan yatmak istemedım nasılsınız bakayım?

ben de yanlış birşey yapmadığımı düşünüyorum açıkçası. Benim eşim gelecek 1 ay sonra ve ben onu evde bırakıp güne gidemem

İyi olmuş açık açık söylediğin sonuçta sen hayatını ona göre mi yaşayacaksın canım
senind ekurulu bi düzenin var.Hasret özlem çekmişsiniz.onun keyfini mi yetireceksin
Hele sağ salim gelir inşallah eşin canım

Kayınvalidemle çok samimi değliiz canım ama tartışmamız kavgamız falan da olmaz. Belirli sınırlarımız var yani böyle gidiyor 3.5 senedir. Şöyle ki ben zaten misafiri geldiğinde gider yardım ederim herzaman. Ben de Cuma günü gidip birkaç çeşit yaparım dedim en azından yine içim rahat etmedi. Sağol canım

Ay ben bitanesine razıyım hele bide ikiz olursa sevinçden çıldırırım herhaldeee
Ama zor biraz ee Tabi Allahın takdiri yani bilinmez ama umut işte
inşallah olacak canım inşallah

Ee bekliyoruz ve çok içten istiyoruz,heralde bir bebek patlaması yaşarız canım,gelsin ikizler üçüzlerr

Rabbimin dilemesi yeter,inan bana o mutluluğu da beraber paylaşıcaz canım,kalbimizi ferah tutalım

bence için rahat olsun canım neticede uzun zamn görmediğin eşin gelicekmiş
aslında bunu kayınvalidenin düşünmesi lazımdı bence bende olsam senin gibi davranırdım canım
hatta sen yine cumadan gidicekmişsin ben onuda yapmazdım heralde

Cydacığım eşine söylemeseydin zayıfladığını sürpriz olurdu
eşin benim hasretimden zayıflamış karıcığım derdi

tatlımm benim ya çok üzüldüm
canım inşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşursun bebeğine

Ee bekliyoruz ve çok içten istiyoruz,heralde bir bebek patlaması yaşarız canım,gelsin ikizler üçüzlerr

Rabbimin dilemesi yeter,inan bana o mutluluğu da beraber paylaşıcaz canım,kalbimizi ferah tutalım

Evet canım kalbimizi tam tutalım ya Güzel Mevlama güveniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…