İnşaallah gülümAyy çocuk yuvasına döner burası o zaman,dördüz falan olursa ikimizinde,burdaki kızlar da yardım ederler artık..Benimkilerden birini uyutur,seninkine mama verirler falan filannn Pöff olcak dimi,olcak olcak inanıyorum
1.5 yıllık evliyim ben
Hoşbuldum kızlar sağolun
Birşey sormak istiyorum canlarım sizlere..
Cuma akşamı eşim dönecek Allah'ın izniyle biliyorsunuz, Cumartesi günü de kayınvalidemin günü var yani akrabalar arsında yapıyoruz ilk çekilişte kayınvalidem çıkmış neyse bugün aradı beni C.tesi gün bana çıktı gelirsin işte hazırlık yaparız dedi. Normalde zaten giderim tabii ama 'anne cuma gecesi gelecek gökhan ben C.tesi eşimin yanından kalkıp güne katılamam' dedim. O da bozuldu sanki ama bozulmaya hakkı var mı? BEn yanlış birşey mi dedim sizce? sonrada dayanamadım aradım ben 'anne o zaman cuma günü gelirim bir ara börek, çörek vs ne yapılacaksa yaparım ama c.tesi gelmem' dedim. :26:
Canım yok boşver iyi demişsin sonuçta geçerli bir mazeretin var eşin gelmiş yani
ötesi var mı.saygısızlık ettiğini felan hiç düşünme sakın.cumadan yardım edecekmişsin zaten vicdanın rahat olsun bence
Ablacım 2010 Haziran sonu evlendim ben..Bir sene yedi ay olmuş galiba
Baştan istemedik biz ama hap falan kullanmadım hiç..Birkaç aydır istiyoruz Rabbim nasip ederse
tatlımm sen daha tazeymişsin ya
bende sandım bayağıdır bebek bekliyosuun
öğrenci halimlee biraz zor olur sanırım ailecek ynilemekk amaa denerimm bebiş olsundaa onlar kolay:))
ben de yanlış birşey yapmadığımı düşünüyorum açıkçası. Benim eşim gelecek 1 ay sonra ve ben onu evde bırakıp güne gidemem
Canım eşinle bir süre ayrıydınız zaten,anlayış göstermesi lazım..Normalde aranız nasıl kayınvalidenle..
Yanlış birşey dememişsin,onun düşünmesi gerekiyodu aslında..Kendimi senin yerine koydum da,ben olsam gitmezdim..Kayınvalidemi çok severim bu arada..Sevdiğim için,Cuma gününe kadar tatlı-tuzlu iki çeşit kurabiye yapardım,poğaça ve börekte yapardım,yada içli köfte sarma vs olabilir..Birkaç çeşit yapıp götürür,Cumartesi müsait olamam anne eşim gelecek,ama senin için bunları hazırladım,buzluğuna koyarsın,o gün çıkartırsın sana da kolaylık olur derdim...
Ay ben bitanesine razıyım hele bide ikiz olursa sevinçden çıldırırım herhaldeee
Ama zor biraz ee Tabi Allahın takdiri yani bilinmez ama umut işte
inşallah olacak canım inşallah
hele şukur gele bıldım kızlar
aslında yogunumda sizlere ugramadan yatmak istemedım nasılsınız bakayım?
kuzumm sende tazecikmişsin daha
Hoşbuldum kızlar sağolun
Birşey sormak istiyorum canlarım sizlere..
Cuma akşamı eşim dönecek Allah'ın izniyle biliyorsunuz, Cumartesi günü de kayınvalidemin günü var yani akrabalar arsında yapıyoruz ilk çekilişte kayınvalidem çıkmış neyse bugün aradı beni C.tesi gün bana çıktı gelirsin işte hazırlık yaparız dedi. Normalde zaten giderim tabii ama 'anne cuma gecesi gelecek gökhan ben C.tesi eşimin yanından kalkıp güne katılamam' dedim. O da bozuldu sanki ama bozulmaya hakkı var mı? BEn yanlış birşey mi dedim sizce? sonrada dayanamadım aradım ben 'anne o zaman cuma günü gelirim bir ara börek, çörek vs ne yapılacaksa yaparım ama c.tesi gelmem' dedim. :26:
Kayınvalidemle çok samimi değliiz canım ama tartışmamız kavgamız falan da olmaz. Belirli sınırlarımız var yani böyle gidiyor 3.5 senedir. Şöyle ki ben zaten misafiri geldiğinde gider yardım ederim herzaman. Ben de Cuma günü gidip birkaç çeşit yaparım dedim en azından yine içim rahat etmedi. Sağol canım
Hoşgeldin canım neden yorgunsun misafirin felan mı vardı
Ayy zamanı hiç önemli değilki vuslat ablacığım beklemek çok zor çok
Bu imtihan çok ağır bi imtihan bide ben 2 defa düşük yaptım neler yaşadım
Yavrum düştü gözümle gördüm
Rabbim beterinden saklasın çok zor
İşte çocuk aşkın meyvesi evlenince haliyle isteniyor
Ee bekliyoruz ve çok içten istiyoruz,heralde bir bebek patlaması yaşarız canım,gelsin ikizler üçüzlerr
Rabbimin dilemesi yeter,inan bana o mutluluğu da beraber paylaşıcaz canım,kalbimizi ferah tutalım
b,tanecık canım arkadaşım cok tşk ederim fıstık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?