Ben kaçtır erkek doktora gidiyorum çok nzik oluyorlar
Hatta biri elimi tutmuştu biride acıdımı canım demişti
Kadın doktorlarda it gibi azarlamıştı
Ayy ben hamile kalsam çatır çatır doğururum vallaa
helvaii yerin insALLAH seeeeenin hahahahahahayanlis anlamaz yarin onada dinletecem
Yok kız kocam nereden duyacak zaten çıkarıyorlar onu dışarı
Birinde düşük yapıyordum o yüzden elimi tuttu canım doplere girmiştim
Tabi bunları kocama demedim yoksa doktoruuu ne yapar bilmem
Ay demeeDoktor benim elimi tutarsa ben tepmeden kocam teper
Hamile kalalım da doğurmak kalsın geriye ya,bak işte onu hiç düşünmüyorum biliyomusun Merve,acır mı acımaz mı aklımda değil inan,Rabbim inşaallah yakın zamanda verir
Dinletmen iyi olur valla evde küçük ibo fırtınası esecek desene
benimki beni tek basina sokmaz muayne odasina
Kız kocanı almıyorlarki zaten o muayene bölümüne etik değilmiş yani
Tabi canım girdiyse çıkar mutlaka Allah'ın izniyle
hele bş hamile kalalımda doğurmak işin en basit tarafı bize göre
öyle bi sokarki mecburen kız doktor çık dese kocan yok mu diyecek aman çıkmasın canım
Çıkmasa ne olacak sankim
Bunu bilmiyodum hiç,söylesem mi kocama sen girmiyomuşsun diye
Bende başka sorunlar çıkmasından korkuyorum birazda aslında:18:
Ablacım Allah korusun,inşaallah olmaz birşey,Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
Yok ablam ya Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz
Annemin arkadaşının gelini vardı ondada vardı bu yaradan
Kadın doğurdu yarası geçti valla zaten kolay kolay geçmiyor bu yara galiba
Tedavisi uzun biraz.Sen Rabbime güven Allah'ın izniyle bir şey olmaz
aminn canımm
inşallah canımmhasta çocuk çok zor gerçekten oğlumun bebekliğide hep hastalıklı ilaçlarla geçti astım teşhisi koyulmuştu 6 aylıkken
oğluma baktıkta ağlıyordum hele babası bana belli etmeden çekilip odaya gizli ağlıyordu.
babası o yüzden oğluna karşı aşırı bi hassasiyeti var azıcık öksürse deliriyor adam resmen tranva gibi bişey kaldı heralde
kiz kac kere gittim muayne hic birindede cikmadi
Deme kız şimdiden akıllım işkillenir
Niye ya ayrı bi bölme olmuyor mu alttan muayene edeceği zaman o kısma almıyorlar işte
aminn canımm
inşallah canımmhasta çocuk çok zor gerçekten oğlumun bebekliğide hep hastalıklı ilaçlarla geçti astım teşhisi koyulmuştu 6 aylıkken
oğluma baktıkta ağlıyordum hele babası bana belli etmeden çekilip odaya gizli ağlıyordu.
babası o yüzden oğluna karşı aşırı bi hassasiyeti var azıcık öksürse deliriyor adam resmen tranva gibi bişey kaldı heralde
gece gece dertlendimm yaakusura bakmayın kızlar kafanızı şişirdim ya hakkınızı helal edin
aminn canımm
gece gece dertlendimm yaakusura bakmayın kızlar kafanızı şişirdim ya hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?