canım benim çocuk 5-6 yaşına gelir ondan sonra onu yapma bunu yapma diye yeni yeni bişeyler anlatmaya
çalışıyor bazıları ben daha 1-2 yaşında işlemeye başladım bazı şeyleri mesela kızım 2 buçuk 3 yaşlarındayken
markete gidiyorum gitmeden önce tembihlerdim hiçbirşeye dokunmayacaksın şunu istiyorum diye tutturmayacaksın diye
aynen dediğim gibi hiç sesini çıkarmazdı hepside öyle şuandaağaç yaşken eğiliyor
Düşük yapmıştı annem ben daha ufakken tatlım o yüzden kürtaj olmuştu.
50 Mekiğe bir türlü ulaşamıyorum valla tatlım ne yalan söyliyim
Hem karnım ağrımaya başlıyo hem de tembellik yapıyorum bırakıyorum 15 te
Ablacımmm nerem zayıffff bildiğin balık etli bi hatunummmYüzüm yuvarlak olduğu için
resimlerde yüzüme bakıp zayıfsın diyolar ama normalde baya dolgunum emin ol ablacımmmmm
canım benim çocuk 5-6 yaşına gelir ondan sonra onu yapma bunu yapma diye yeni yeni bişeyler anlatmaya
çalışıyor bazıları ben daha 1-2 yaşında işlemeye başladım bazı şeyleri mesela kızım 2 buçuk 3 yaşlarındayken
markete gidiyorum gitmeden önce tembihlerdim hiçbirşeye dokunmayacaksın şunu istiyorum diye tutturmayacaksın diye
aynen dediğim gibi hiç sesini çıkarmazdı hepside öyle şuandaağaç yaşken eğiliyor
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler canımkeşke accıkta bende olsa hamileyken şişiyorum doğurduktan sonra ne var ne yok hepsi gidiyor
özellikle kalçamın kalmasını istiyorum eritmemeye çalışıyorum ama nafilee
kızlarr ben gittiiimmmhepinizii çok çok öpüyorumm
hadiinnn iyi geceleeeeeerrrrrrrrrr
kızlarr ben gittiiimmmhepinizii çok çok öpüyorumm
hadiinnn iyi geceleeeeeerrrrrrrrrr
Vuslat abla sana bir şey soracağım hanş bu rahim ağzı yarası varya sende onun belirtileri ne ya
Benim ilişkide biraz canım yanıyor
Vuslat abla sana bir şey soracağım hanş bu rahim ağzı yarası varya sende onun belirtileri ne ya
Benim ilişkide biraz canım yanıyor
İyi geceler ablacımm Allah rahatlık versinnn
Ben de çıkayım artık çok uykum geldii
Mervecim ve Eslemcim iyi gecelerrr çok öpüyorum sizi
Yatmadan önce sizin için de dua edicem
Eki Görüntüle 331831
tatlımm ilişki sırasında acı oluyor akıntı çok oluyor birde bazen akıntıyla kanama oluyor
benim genelde ilişkiden sonra kanam oluyordu. ama belirti vermeyede bilirmiş bence sen bi kontrole git canım
zaten çok yaygıniyi geceleeerr tatlımm
sende kasinti falan varmi merve ?
Evet hafif var kaşıntı tatlı tatlı
Mantar gibi sanki ya mantardan şüpelendim
Çünkü beyaz bi akıntı geliyor tortulu gibi böyle
kesin mantardir o zaman,
bi doktora git ilac felan versin,
ilerlemeden ay cok kötü birsey mantar:18::18:
Daha öncede çıkmıştı bende mantar yine başladı azdı pislik ya uff
Evde fitil var onu kullanayım.hep kürtajdan kaldı ya off sinirlendim haa
oda cok kötü be bi kez geldi basima INSALLAH birdaha olmam,
cok cileli birsey tek fitille olmaz sen yinede git bi doktora sampuan krem falan veriyorlar,
ama benimki disim icin bi agri kesici iciyordum antibiyotik gibi onun yan etkisiymis,
sonradan ögrendim hatta kkdan ögrendim galiba yanlis hatirlamiyorsam...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?