berenım naber annem?
kız sen eryamandamı oturuyorsun?
cok yakınız bır bırımıze bende batıkentteyım
berenım naber annem?
kız sen eryamandamı oturuyorsun?
cok yakınız bır bırımıze bende batıkentteyım
hoş bulduk cıcım ya guzel olur bılıyormusun benım arabam var ben senı lırım kız batıkentte gelde gorusuruz..ay biz ikimiz buluşuruz belki kız
hoş bulduk cıcım ya guzel olur bılıyormusun benım arabam var ben senı lırım kız batıkentte gelde gorusuruz..
var kız gercekten. pejo 207 otamatık.kr bıtsın buluşalım olurmu?gıder gezerız vallh sen ben oglumay sahi araban mı var
maşallah kız
süper olur yaaaaaaaaa kar acayip yagdı buraya şu kar bitsinde buluşalım araba kayar filan sen beni batıkent metrosundan alırsın olurmu
var kız gercekten. pejo 207 otamatık.kr bıtsın buluşalım olurmu?gıder gezerız vallh sen ben oglum
zaten eşimde izin vermıyorkı karda araba kullnmaya
kullanma bacım zaten allah korusun ya kayar filan
ay sen ben oğluşun off ben onu ısırıyım biraz teyzesi gelioooooooooo
kız ne guzel olur vallah yaa şimdiden nasıl heycanlandım.gel teyzesı gel oda guzel kızlrı nasıl sevıyo bır bılsen..caabuk erısede su karlar buluşsak nereye gıderız?
inan beni şimdiden heyecan bastı ya of düşünemiiyorum buluşcagımız günü tam onu sorucaktım nereye gidelim optimuma gidelim miay ne optimumu ya atlantise gidelim yada sende bişi söyle tatlım
bitanem o zaman kar eri erimez hemen buluşuyoruz tamamı? bu tamamsa atlntıs ola bılır optımumda. fark etmez
o zaman sen batıkentte gel metrodan ben seni alıyım tlantıse gıdelım ne dersın?gıder gezeriz yemek yerız bıseyler ıcerız olurmu?
şekerım eyer atlantıse hıc gıtmedınse oraya gıdelım optımumu asılnda ben hıc sevmem.olur bitanem orda zten oyunuyuck cok yer var.offffffffffffffffffff heycn bastı kızzz
ya bak ben çok heycanlandım yaaaa
tamam canım kar erisin hemen buluşalım atlantise hiç gitmedim sence atlantismi güzel optimum mu canım
ya senin oğluşu parka götürelim varmı atlantiste kapalı park oyuncaklar filan
bitanem ben şimdi cıkıyorum eşimle bufeye gıdıcem kazoz canım cektıde
şekerım eyer atlantıse hıc gıtmedınse oraya gıdelım optımumu asılnda ben hıc sevmem.olur bitanem orda zten oyunuyuck cok yer var.offffffffffffffffffff heycn bastı kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?