Berenli Saatler :)

Kızlar benimmm çokkk uykum geldiii gözlerimi açık tutamıyorummm
İyi geceler herkeseeee çok öpüyorummmm Bizi başıboş bırakma
bi dahaa anneeee

kızlarr ben yatıyorummm hepinisee iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr öptmmmm

Kızlar benimmm çokkk uykum geldiii gözlerimi açık tutamıyorummm
İyi geceler herkeseeee çok öpüyorummmm Bizi başıboş bırakma
bi dahaa anneeee

Eki Görüntüle 335338

yarın yapimki temizliğimi pazartesi gezebiliyim
bendede bi rhuy var yatagımı çok seviyorum ya

ben yavzs yavas gidiyim ya zaten canim sikkin

İyi geceler kızlar tatlı tatlı rüyalar Allah rahatlıık versin

neden canın sıkkın anlatmadan gidemezsin

Dun dr gitmisdimde rahimde yara cikti.drkorkucak bisey yok dedi ama benim canjm ckk sikildi berenim.ben bu konularda cok hassasim.ckk dikkat ederim temizlik acisindan.ilac aliyorum simdi.boyle devam ederse yakacagiz dedi.iltahab olmus

Dun dr gitmisdimde rahimde yara cikti.drkorkucak bisey yok dedi ama benim canjm ckk sikildi berenim.ben bu konularda cok hassasim.ckk dikkat ederim temizlik acisindan.ilac aliyorum simdi.boyle devam ederse yakacagiz dedi.iltahab olmus

Canım ya üzme kendini önemli birşey olsa derdi doktor.Hep üşütmekten oluyo ya bu iltihaplar falan

çok geçmiş olsun güzelim ama lütfen içini ferah tut bak doktor merak edilcek bir şey yok demişsıkma canını nolur

çok geçmiş olsun güzelim ama lütfen içini ferah tut bak doktor merak edilcek bir şey yok demişsıkma canını nolur

Ay caniim arkadasim benim ya cok sagol bitanem.iste benim gibi takintili insan olunca takmamak elde diyil.
Bitanem cep numaramizi sonra veririz bir birimize ileride ne de olsa gorusuciz diymi

Canım ya üzme kendini önemli birşey olsa derdi doktor.Hep üşütmekten oluyo ya bu iltihaplar falan

Cok sagol canim benim yaa.dvet bitanem hep usutmekten dedi dr.siz siz olhn dikkat edin kendinize bunu kadini kizi yok dr her kesin basina gele bilir dedi

Ay caniim arkadasim benim ya cok sagol bitanem.iste benim gibi takintili insan olunca takmamak elde diyil.
Bitanem cep numaramizi sonra veririz bir birimize ileride ne de olsa gorusuciz diymi

bitanem inan bende çok takıntılı biriyimdir seni çok iyi anlayabiliyorum kalbini ferah tutmaya çalış strese sokma kendini:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…