Ya ben acayip mayışığım hiçbirşey yapasım yok ya
Kızlar benimmm çokkk uykum geldiii gözlerimi açık tutamıyorummm
İyi geceler herkeseeee çok öpüyorummmmBizi başıboş bırakma
bi dahaa anneeee
Eki Görüntüle 335338
kızlarr ben yatıyorummm hepinisee iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr öptmmmm
ben yavzs yavas gidiyim ya zaten canim sikkin
kızlarr ben yatıyorummm hepinisee iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr öptmmmm
Kızlar benimmm çokkk uykum geldiii gözlerimi açık tutamıyorummm
İyi geceler herkeseeee çok öpüyorummmmBizi başıboş bırakma
bi dahaa anneeee
Eki Görüntüle 335338
yarın yapimki temizliğimi pazartesi gezebiliyim
bendede bi rhuy var yatagımı çok seviyorum ya
ben yavzs yavas gidiyim ya zaten canim sikkin
neden canın sıkkın anlatmadan gidemezsin
Dun dr gitmisdimde rahimde yara cikti.drkorkucak bisey yok dedi ama benim canjm ckk sikildi berenim.ben bu konularda cok hassasim.ckk dikkat ederim temizlik acisindan.ilac aliyorum simdi.boyle devam ederse yakacagiz dedi.iltahab olmus
Dun dr gitmisdimde rahimde yara cikti.drkorkucak bisey yok dedi ama benim canjm ckk sikildi berenim.ben bu konularda cok hassasim.ckk dikkat ederim temizlik acisindan.ilac aliyorum simdi.boyle devam ederse yakacagiz dedi.iltahab olmus
Hepinize iyi geceler.opuyorum sizleri.allah rahatlik versin
çok geçmiş olsun güzelim ama lütfen içini ferah tut bak doktor merak edilcek bir şey yok demişsıkma canını nolur
Canım ya üzme kendini önemli birşey olsa derdi doktor.Hep üşütmekten oluyo ya bu iltihaplar falan
Ay caniim arkadasim benim ya cok sagol bitanem.iste benim gibi takintili insan olunca takmamak elde diyil.
Bitanem cep numaramizi sonra veririz bir birimize ileride ne de olsa gorusuciz diymi
Ay caniim arkadasim benim ya cok sagol bitanem.iste benim gibi takintili insan olunca takmamak elde diyil.
Bitanem cep numaramizi sonra veririz bir birimize ileride ne de olsa gorusuciz diymi
şu karlar erisin hemen buluşcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?