Berenli Saatler :)

kız benim berenin mutfagı diye konum var orda harika yemekler paylaştım kendim çektim yemeklerimin resimlerini
en güzel yaptıgım yemekler mantı,yaprak dolma,içli köfte,ekşili köfte,lahana sarması

Kızzz bi ara bakıyım ben berenin mutfağına
Immmmm içli köfteye bayılırım

yeni gelenlerr hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz masallah diyelimmm

tamamm iştee altlık kısmı ayrı oluyoo annemee alcaktımm bulamadm(

benn öğrenciyim tekk kalıyorumm evdee..inann maksimum 3 gün sonraa evinee gitmek istersinn tek kalmakk çok zorrr
canim yaa bende yanliz kalmak istemem yanlizlik tabikide cok zor yokmu ev arkadasin filan:26::26:
danimarka filan anlamam olmadı ben toplar herkesi orda yaparım nişanı

kiz kocisi alir geliriz hem bizede anilari tazelemek olur bi kac gunde ankarada gezeriz ve mutlu son

yokk canım yalnızz kalıyorum arada arkadaşlarım geliyo kalıyo okadarr((bu zamanda güven olmuyo kimseye tek kalmak en iyisii

o maksatla az sohbet ederim dedim canim

çok iyii yapmışsın canımm:))

ne kadar güzel olur hem siz hem biz mutlu olurz ay amin inşallah

biz kızların derdi çoğu zaman erkekler tabi. bi ara kısa süreliğine aynı sınıfta bulunduğumz bi çocuğa öyle fena çarpıldım ki. kendimden asla beklemezdim bunu 2 yıllık bi ilişkim vardı daha yazın bitti. laf olsun diye değil gerçekten hayatmda sevgili istemiyodum uzun süre. ya ama bu bambaşka bişey şimdi okulda ders saatlerimz aynı sınıflarımız farklı günde bi defa belki görebiliyorum o da uzaktan. biz aynı sınıftayken aramızda bişeyler oldu ama ben yapı olarak çok soğuğum hiç konuşmam fln arkadaşı ona git konuş artık dedi o da bana baktı sonra arkadaşına dönüp o bana bakmaz dedi şok oldum sonra o hafta sınıflar ayrıldı. eskiden gittiğim heryerde onu görürdm biliyodum benim olduğum yere geliyodu hep artık durum bu. aylardır sabahlara kadar düşünüp duruyorum kafayı yicem kızlar napabilrim ben...

Afiyet olsun canım,ne tatlısı istiyosun bakimm

serbetli tatli olmasinda ne olursa olsunn

berennnnnnnnn kizzzz ilk firsatta mutfagina bakacammmm malum bi ay sonra kocis geliyoo bisiler ogrenmem lazimmm acillll yemek konusunda biraz tecrubesizim malesef

serbetli tatli olmasinda ne olursa olsunn

berennnnnnnnn kizzzz ilk firsatta mutfagina bakacammmm malum bi ay sonra kocis geliyoo bisiler ogrenmem lazimmm acillll yemek konusunda biraz tecrubesizim malesef

uğra canım benim bir ara çok yemek yapıp paylaşıyodum sonra yazmamaya başladım sen bana özel mesajda atıp tarif isteyebilirsin seve seve yardım ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…