- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
kız benim berenin mutfagı diye konum var orda harika yemekler paylaştım kendim çektim yemeklerimin resimlerini
en güzel yaptıgım yemekler mantı,yaprak dolma,içli köfte,ekşili köfte,lahana sarması
canim yaa bende yanliz kalmak istemem yanlizlik tabikide cok zor yokmu ev arkadasin filan:26::26:tamamm iştee altlık kısmı ayrı oluyoo annemee alcaktımm bulamadm(
benn öğrenciyim tekk kalıyorumm evdee..inann maksimum 3 gün sonraa evinee gitmek istersinn tek kalmakk çok zorrr
danimarka filan anlamam olmadı ben toplar herkesi orda yaparım nişanı
ahh tatlımm yaa senidemi öylee taktı peşinee:)))bendee onun kurbanıyımmm
bilmemmi canım yaaaa ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ne günler gecirdik kocişimle oralarda tayinimiz cıkmaazsa geliriz insallah
Hosbuldumm..
Baska topicte beni takip edin dedi bende izledim ve burdayim
berennn duy duyda kiymetimi bil topiklerden adam calip getiriyorumahh tatlımm yaa senidemi öylee taktı peşinee:)))bendee onun kurbanıyımmm
Yoldan cikmistim iyi ki gosterdin dogru yoluHosbuldummmm :13:
tsk ederim tatlim walla bi kahvemiz eksiktii simdide biri tatli getirseee hic fena olmazdii
bizde az mangal yakmadık
tamam canım inşallah çıkmaz tayininiz eşin polismi?
berennn duy duyda kiymetimi bil topiklerden adam calip getiriyorum
:86::86::86::86: tövbe tövbeee
Kızzz bi ara bakıyım ben berenin mutfağına
Immmmm içli köfteye bayılırım
yeni gelenlerr hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmasallah diyelimmm
canim yaa bende yanliz kalmak istemem yanlizlik tabikide cok zor yokmu ev arkadasin filan:26::26:
kiz kocisi alir geliriz hem bizede anilari tazelemek olurbi kac gunde ankarada gezeriz ve mutlu son
o maksatla az sohbet ederim dedim canim
yeni gelenlerr hosgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmasallah diyelimmm
canim yaa bende yanliz kalmak istemem yanlizlik tabikide cok zor yokmu ev arkadasin filan:26::26:
kiz kocisi alir geliriz hem bizede anilari tazelemek olurbi kac gunde ankarada gezeriz ve mutlu son
anlat canım
hayır canım orası baraj değil ankarada güzel ağaçlı çiçekli gölü olan bir yer
berennn duy duyda kiymetimi bil topiklerden adam calip getiriyorum
:86::86::86::86: tövbe tövbeee
Afiyet olsun canım,ne tatlısı istiyosun bakimm
sonunda dogru yoldu buldun beni takip ederek hosgeldin
öyleyimdir
kız bide benimki ankarada ya sende ankarasın kesin ankarada yaparız göksuda filan biliyosun dimi o tarafları
serbetli tatli olmasinda ne olursa olsunn
berennnnnnnnn kizzzz ilk firsatta mutfagina bakacammmmmalum bi ay sonra kocis geliyoo bisiler ogrenmem lazimmm acillll yemek konusunda biraz tecrubesizim malesef
gördüm kız sağol çok sevenin var ama seni sevmeyen ölsün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?