Berenli Saatler :)

uğra canım benim bir ara çok yemek yapıp paylaşıyodum sonra yazmamaya başladım sen bana özel mesajda atıp tarif isteyebilirsin seve seve yardım ederim
tsk ederim cicim biraz yemek ogrenmeliyim eee nede olsa erkegin gonlune giren yol midedenmiss

ayyy bayilirim tiramisuyaa ve ayiptir soylemesiii cokkda guzel yaparim hatta benden guzel yapanida gormedimmm

not: yemek yapmasini bilmem becermem sevmem ama tatli/pasta/kek/hamur islerini yapmayi cokkk severim ve cokda guzel yaparim

Hiç arkadasim yok ne zamandir kk dayim artik burama kadar geldi

cnm bende 2 aydır topikleri dolaşıp duruyodum yazmadan daha yeni yeni kaynaşmaya başladım
kızlar sağolsun o kadar cana yakınlar ki hemen alıyolar aralarına
üstelik benim normaldede arkadaşım yok bu şehirde yalnızım

Canım içli köfteyi yesen eminim seninde canın çekmişti

ayyyy icli kofte demeyin yaaa kac gundur canim icli kofte cekiyoo burda bilende yokk kimse yapamiyooo

acaba kaynanami arayip bana hic bisi yollama sadece bi buyuk kutu icli kofte yolla mi desem :26::26:

kk nin enlerinde adim cikti 9 a inmio 8 yahu en yaramaz hep beni yaziyorlar:44:

Aynen canim bende ara sira bisiler yaziyorum ama arkadasim diyebilicegim birileri olmadi evet cok sekerler demii ben de yurtdisindayim oturdugum yerde bi turk bilem yokk

ondan bari yırttım demekki bu gece

Hadii hadiii yine iyisin.Benim canım şimdide çiğ köfe çekti.REglde halen olmadım offff offffffff

ayyyy icli kofte demeyin yaaa kac gundur canim icli kofte cekiyoo burda bilende yokk kimse yapamiyooo

acaba kaynanami arayip bana hic bisi yollama sadece bi buyuk kutu icli kofte yolla mi desem :26::26:

Bende yarın anneme yaptırıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…