Hayırlısı olsun canım,Allah gönlünüze göre versinnn
Hoşgeldinnnnnnn
Kızzzz tiviti bayağı meşhursun sen
sonunda dogru yoldu buldun beni takip ederek hosgeldinSelam ben geldimm.
Tiviticim buldum seni
Hoşgeldinnnnnnn
Kızzzz tiviti bayağı meşhursun sen
ayy canım benim insallah ya
kolay gelsin
soguklukla alakasi varmiymis :26:bizimki sonradan bi calisti bi calismadi en sonunda tamamen durdu attik napalim:44:
hosgeldin canimmmselam kızlarrr napıoyosunuz
tsk ederim tatlim walla bi kahvemiz eksiktii simdide biri tatli getirseee hic fena olmazdii
canimm yaa aslinda okuldan biktim ve yazin okulumda bitti ama 6 aydir is bulamadim ve 6 aydir evdeyimmokulmuuu yaa bizz bitsin diyee uğraşıyorzz sizdee okumayaa off yer değiştrelimmii:))baktım kilolarmdan kurtulamıyrum gidiyim az bakım yaptrymdaa ilgiyi başka taraflara çekiyim dedimm:)))
inss degisir kizzz walla boyle hic hos degil ama ins duzenim olunca aksam yatar sabah kalkarim
valaha bende bilmiyorum canım ama bu halimiz değişmez bence
nişana bir 3 yıl daha var canım ben 1. sınıf oldugum için artık sen benim nişanımda hamile olarak gelirsin
Selam ben geldimm.
Tiviticim buldum seni
Hosbuldumm..
Baska topicte beni takip edin dedi bende izledim ve burdayim
kahvaltı nasıldı ama
danimarka filan anlamam olmadı ben toplar herkesi orda yaparım nişanıhosgeldin canimmm
tsk ederim tatlim walla bi kahvemiz eksiktii simdide biri tatli getirseee hic fena olmazdii
canimm yaa aslinda okuldan biktim ve yazin okulumda bitti ama 6 aydir is bulamadim ve 6 aydir evdeyimmcildiracam neredeysee. bende o yuzden bari bos durmayayim yeni bi meslege gireyim dedim ve ocakda yeni bi okula gidecem ins ve bunun icin cokk mutluyummm
inss degisir kizzz walla boyle hic hos degil ama ins duzenim olunca aksam yatar sabah kalkarim
3 yil miiiicicim ozamana kadar ins biz danmarkda oluruz ve dedigin gibi ins gobegim kocaman olarak gelirim hopp hoppppp oynarimm bideee koca gobekleee
sonunda dogru yoldu buldun beni takip ederek hosgeldin
Yarında öyle kahvaltı hazırlayacaksan gelirim berennnn
Sen yemek yapmayı yedirmeyi seviyorsun bende yemeyi seviyorum zaten
Hosbuldumm..
Baska topicte beni takip edin dedi bende izledim ve burdayim
göksumu bayindir barajindamikız bide benimki ankarada ya sende ankarasın kesin ankarada yaparız göksuda filan biliyosun dimi o tarafları
soğuk olunca motor devreye girmiyormuş canım.Odayı değiştirdik daha sıcak bir oda vardı oraya aldık dolabı[/B]
kız bide benimki ankarada ya sende ankarasın kesin ankarada yaparız göksuda filan biliyosun dimi o tarafları
göksumu bayindir barajindami
yapma ya hic aklima gelmedi boyle birsey bozuldu gitti dolap sizdede kirmizi isik yaniyormu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?