Allahımmmm sen bana sabır verrr.Gece gece kafa dağıtmaya geliyorum sinirlerim tepeme çıkıyor
sağol canımm 4. kaza olduama nasipte varmış canım çocuklarım öyle şımarık değiller zaten
bu konuda tevazu yapmıcam çocuklarımı iyi yetiştirdim çok şükür ne şımarttım ne de sevgimi eksilttim
o yüzden çok zorlamıyorlar beniama bu hamişlikte korku var biraz Allah'ım yardım etsin
kızz yokk 5.de ölürüm artıktüpleri bağlatıcam artık yapacak başka bişey yok
selam nasilsinnniz...
tweest kiz sen satasmaya baslamisin millete ama arada melez kaynadi davalik oldu yazik
han han han hhaannnnnnn
tweetymm sormaa yaa sataşmadaa denmez aslndaa ama bnm yüzümden olan meleze olduu
yaa bende anlamaya çalışıyorum ne oluyo diye. saftirik ben
şimdi anladım olayı...
vuslat79 bi sorum olcak, arkadaşım nasıl başarıyorsun bunu? ben bitane ile başedemiyorum bu işin sırrını lütfen söyle.
bizim ailedee ikizdee varr ya inşallahhh bana denk gelirrrbiri kız biri erkek bi çırpıdaa kurtulrzz iştee bidahadaa bebek falan yapmam 2 tane yetrr
maşallahhhablacımmm kendin gibi evlat yetştrmşsinn demekkii..rabbim yardımcınn olsunn korkmaa ablacımm hayrlısıylaa alıcaksın sağsalim bebeğinii kucağınaaa
arkidişler ben uyumaya gidiyorum yüksek müsadenizle. sizleri sevdim walla. çok sıcaksınız hemen kaynaştırdınız benide.
yarın gece görüşürük artık. yatanlara iyigeceler kalanlara keyifli sohbetler
byee
arkidişler ben uyumaya gidiyorum yüksek müsadenizle. sizleri sevdim walla. çok sıcaksınız hemen kaynaştırdınız benide.
byee
hahahaah
birsey olmaz ya ilk o tehdit etmis resmen...
bişey olmazdaa insanı burdaa huzursuzz ediyolarr yaa uyarı tehditide aldık zatenn uyarılncaa noluyosaa uzaklaştrmamı alıyozz lisedeki gibii
sabır ve disiplincanım ben bide çocuklarımı hep tek başıma yetiştirdim hani olur ya anne ne kadar öğretmeye çalışırsa dışardan insanlar şımartırlar
o zaman olmuyor işte
inşallahh bitanemmmşimdide sen şımarttın benii
selam nasilsinnniz...
tweest kiz sen satasmaya baslamisin millete ama arada melez kaynadi davalik oldu yazik
kazada nasıl oluyor onu anlamıyorum ben vuslat hep derler aayy bu kazala olduannemde kardeşim için böle sölemiştide kardeşim bön bön yüzüne bakmıştı oda ne be diye ne gülmüştük o zaman anne kazala olmak ne demek dişye tepinmişti bazen arada lafı geçer kazalı kardeşim derim ona oda ben solladım der
byee
amacımda oydu zatenhoşgeldinn twiittiiiimm
yahuu p.....tf yırtıldı işteisteyerek olmadı yani konuşturuyosun beniiiii
hoşgeldinn twiittiiiimm
yahuu p.....tf yırtıldı işteisteyerek olmadı yani konuşturuyosun beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?