Berenli Saatler :)

kızz yokk 5.de ölürüm artıktüpleri bağlatıcam artık yapacak başka bişey yok

kazada nasıl oluyor onu anlamıyorum ben vuslat hep derler aayy bu kazala oldu annemde kardeşim için böle sölemiştide kardeşim bön bön yüzüne bakmıştı oda ne be diye ne gülmüştük o zaman anne kazala olmak ne demek dişye tepinmişti bazen arada lafı geçer kazalı kardeşim derim ona oda ben solladım der

arkidişler ben uyumaya gidiyorum yüksek müsadenizle. sizleri sevdim walla. çok sıcaksınız hemen kaynaştırdınız benide.

yarın gece görüşürük artık. yatanlara iyigeceler kalanlara keyifli sohbetler

byee

sabır ve disiplincanım ben bide çocuklarımı hep tek başıma yetiştirdim hani olur ya anne ne kadar öğretmeye çalışırsa dışardan insanlar şımartırlar
o zaman olmuyor işte

inşallahh bitanemmm şimdide sen şımarttın benii

şımarr ablacım hakkındırrr 4 evlat anasısınn sen herşey hakkınn

selam nasilsinnniz...
tweest kiz sen satasmaya baslamisin millete ama arada melez kaynadi davalik oldu yazik

hoşgeldinn twiittiiiimm

yahuu p.....tf yırtıldı işte isteyerek olmadı yani konuşturuyosun beniiiii

Bişey olacağı yok zaten cahil değilim senelerce hukuk dersi gördüm ama en nefret ettiğim
şey böyle insanların huzurunu kaçırıp ortadan kaybolan tiplerdir.

iyi geceler canımm

Merak ediyorum bilen varmi ki su ip no mu yoksa mac adresmi onemli? Birde harbiden bu sekilde bulunabiliyorsa okadar hakaret edenler var ki yedi ceddimize atalamiza Ataturke vs bunlar cezasiz kalmasin nasil yapiliyor bizde ogrenelimde millet cezasiz kalmasin.kk da geyik bolumunde laflasmak bile en az 3000 ceza alacaksa asil ceza almasi gereken binlerce insandan alinacak onbinlerce 3000 lik ceza ile devletimiz kalkinir. Hic yoktan ise yarar:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…