sormaa yavrumm bnmkidee fıstık gibi bişey olduu annemee öncedenn kızıyodumm bizi yapamamşsın kardeşimde tuttrdn hepsinii diyee bizde erkek kardeşmlee klasik kahve göz saç kumral ten iştee3.cüdee bayağıı ustalaşmşlarr ondan sonraa dedik artıkk 4.yü düşünmyn sakınn nasıl bişey olrdu kmbilirr
bana arkadaş olan bir kızım var kıyafetlerimizi bile ortak giyiyoruzben 4.ye hamişim şu anda
Bu arada beni darp etmekle tehdit ettiğin için seni TCK 106'ya göre Tehdit Suçundan seni savcılığa vereceğim..İyi akşamlar dilerim..
bakk ablacımm bakk birdee sakın birinee çok gıcık olmaa bu aralarr bebek onaa benziyooo huyu falann annemin başınaa geldi yengemndee allahın sopası yok diyolarr şimdidee
Gözümden yaş geldi kız sen çok yaşa e miiii
Annem de kardeşimle bana hep, "hadi melez in çiller bana benziyo ama xxx'i kimden aldık biz acaba "der
yaa cidden mi allah bağışlasın evlatlarını. nasıl 4. bebeği beklemek? ablacım sen ne yaptın ya şaşkınlığımla beraber seni takdir ediyorum. ver öpücem elini.
hem 4. bekleyip hem evdeki 3 çocuğu idare edip hemde burda takılmak aman maşallahh maşallah
evett canım hoşlanmadığın kişileri kınadığın zaman çocuk aynı huydan alıyormuş
ben zaten kimseyle muhattap olmuyorum
yavrumm sormaa bizz 3.numaraya neler ettik nelerr evlatlık aldık senii diye az ağlatmadık kızıı ben bbama bnzyrm kardesm anneme sen kime bnziysunn hanii göster diyodukk zavallıım nasıll ağlıyoduu bi haftaa falann ağlattık onu öylee sonraa babamm dayanamdı açıkladık şaka yaptık diyee şimdi bile arada derz kızdrmak içinn kız geçen sene soyağacı çıkardı bizim yüzümzdenn kmlere benzediğini bulduu vallaahiçç bilmedğimzz akrabalarımızı öğrendk sayesndee
Hadi bakalım...
yaa cidden mi allah bağışlasın evlatlarını. nasıl 4. bebeği beklemek? ablacım sen ne yaptın ya şaşkınlığımla beraber seni takdir ediyorum. ver öpücem elini.
hem 4. bekleyip hem evdeki 3 çocuğu idare edip hemde burda takılmak aman maşallahh maşallah
Kizlar tebrikler sohbet son surat:))))
kız emeklide olamıcak baksana sakın 5. için kolları sıvama
bizim ailedee ikizdee varr ya inşallahhh bana denk gelirrrYazık yaaaaa nasıl içine dokunmuşsaa artık
Benim kardeşim de annemin kuzenlerine benziyo, alakaya maydonoz yani
sağol canımm 4. kaza olduama nasipte varmış canım çocuklarım öyle şımarık değiller zaten
bu konuda tevazu yapmıcam çocuklarımı iyi yetiştirdim çok şükür ne şımarttım ne de sevgimi eksilttim
o yüzden çok zorlamıyorlar beniama bu hamişlikte korku var biraz Allah'ım yardım etsin
Allahımmmm sen bana sabır verrr.Gece gece kafa dağıtmaya geliyorum sinirlerim tepeme çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?