Berenli Saatler :)

Canım ben kickbox cuyum belimi incittim,bu yüzden böyle birşeye başvurdum ama öyle emrivaki "alıntı yapma mevzu uzamasın" yazman felan bana ters..ben tavasız odusuz da kafa masajı yaparım merka etme

Biz kickbox neyin bilmeyiz şekerim ama atamızdan yadigar bizde Osmanlı tokadı var
Kafa masajında birebir

yok yok sen yapıyomuşsun ya kafa masajı beklerim canım yazdıklarını tam okumamıştım,kendini bi hanımağa sanma tribi var sanırım Alıntı yapıp uzatma..

kız ben küstürürmüyüm seni hiç kendime patlarım sana patlatmam
küsmemmm canımm zatenn şurdaa iki güzel muhabbet edyrzz miss gibii
Biz kickbox neyin bilmeyiz şekerim ama atamızdan yadigar bizde Osmanlı tokadı var
Kafa masajında birebir
:18::18::18::18::18:
yok yok sen yapıyomuşsun ya kafa masajı beklerim canım yazdıklarını tam okumamıştım,kendini bi hanımağa sanma tribi var sanırım Alıntı yapıp uzatma..

iyii geceler canımm hadii allahh rahtlık versinnn sataşmaa

canım bazen çocuğa bakıp annesiyle babsıyla alakası yok diyebiliyorsun
benim abim esmer eşide aynı esmer ailedede hiç yok renkli gözlü
kızlarını görsen sapsarı saçları var gözleride mavi o kadar alakasız yani

kızzz bende bakayım çevremdenn aday gösterrm sana facetenn resm falandaa uygun bişi bulursammeniştedee bizi odunlaa kovalar artıkkkyadaa bak buldummmm lens takarrr senin çocukk büyüyncee elindekinee sahip çık anamm

3 Numaralı maço bakışlarını atarak ümüğümü sıkar valla minnak oduncuğum
Elde olan renklerle idare etcezartık şekerimmm,, kahve, yeşil, ela

bii örneğide kardeşimm ablaa bizim sülalee esmer kumral kahve yada ela gözlü kız kardeşimm sarı saçlı beyaz tenlii mavi gözlüüü7 göbekk eskisinden bilee etkiler görüleblymşş düşünn bnm babannmn babannesnn .....taa bilmemm neyinee çekmş kimbilirr

bana arkadaş olan bir kızım var kıyafetlerimizi bile ortak giyiyoruz ben 4.ye hamişim şu anda

Öyle tatlım çekinik genler olabilir.Taaa dedenin dedesinden bile özellik alabilir bebek.
Benim annem kızıl tenli, çilli, açık kahve gözlü
Babam esmer, yeşil gözlü
Kardeşim kumral, beyaz tenli
Beni de biliyosun canımBabadan saç, anneden çil aldım derken ortaya karışık olmuşum

3 Numaralı maço bakışlarını atarak ümüğümü sıkar valla minnak oduncuğum
Elde olan renklerle idare etcezartık şekerimmm,, kahve, yeşil, ela

kızz melezimm eksikk dua etmee yavrum hayrlı evlatta olsun dee anasını babasını atasını saysın dee huyu güzel olsun deeannem gibi oldum bendee nasihatt veryrmm

kız gece gece güldürdün beni hani bi laf var annem çok kullanır şaptır şeker soydur çeker diye

benim kardeşimde sarı saçlı mavi gözlü hiç sevmediğim bi ünlüye benziyo neydi adı yahu şu basketçinin adı neydi bihterin sevgilisi hah behlüle benziyo kıvanç hey allahım aklıma gelmiyo isim yaşlanmışım ben artık

sormaa yavrumm bnmkidee fıstık gibi bişey olduu annemee öncedenn kızıyodumm bizi yapamamşsın kardeşimde tuttrdn hepsinii diyee bizde erkek kardeşmlee klasik kahve göz saç kumral ten iştee3.cüdee bayağıı ustalaşmşlarr ondan sonraa dedik artıkk 4.yü düşünmyn sakınn nasıl bişey olrdu kmbilirr

kızz melezimm eksikk dua etmee yavrum hayrlı evlatta olsun dee anasını babasını atasını saysın dee huyu güzel olsun deeannem gibi oldum bendee nasihatt veryrmm

Onu unutur muyum hiç tatlım, onun için hep dua ediyorum zaten
Saçtır gözdür bunlar önemli değil, gırgır yapıyoruz şöyle böyle olsun diye.
Huyu suyu iyi olsun da tüm yavruların,sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
osmanlı tokadı haaaa

evett canımm bizdede bildiğim sadece babamın babası yani dedem mavi gözlüymüş ona çekmiş demek ki
bende yeşil göz rengini çok severim bol bol yeşil gözlü bebek resimlerine bakim bariii

kızlar cevap vermeyin allah aşkına yapılan bir espiriyi bu kadar uzatmasına gerek yokken tartışma ortamı yaratmaya çalışılıyor bereni düşünün herşeyden önce alıntı yapsada cevap vermeyin........................................................

evett canımm bizdede bildiğim sadece babamın babası yani dedem mavi gözlüymüş ona çekmiş demek ki
bende yeşil göz rengini çok severim bol bol yeşil gözlü bebek resimlerine bakim bariii

bakk ablacımm bakk birdee sakın birinee çok gıcık olmaa bu aralarr bebek onaa benziyooo huyu falann annemin başınaa geldi yengemndee allahın sopası yok diyolarr şimdidee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…