Canım ben kickbox cuyum belimi incittim,bu yüzden böyle birşeye başvurdum ama öyle emrivaki "alıntı yapma mevzu uzamasın" yazman felan bana ters..ben tavasız odusuz da kafa masajı yaparımmerka etme
arkadaşımm canımm ciğerimm geçmi algılıyosunn kickbox yaparken kafana darbe aldın sanrmm yarım saat olmadıı güzelcee cevap attınn yazdklarıma noluyo canınmı sıkldı çatacak yer arysunn gece gecee hadi hayrlı geceler canım uğraşamamm kafa masajınıda kendine yap ihtyacn varr
küsmemmm canımm zatenn şurdaa iki güzel muhabbet edyrzz miss gibiikız ben küstürürmüyüm seni hiç kendime patlarım sana patlatmam
:18::18::18::18::18:Biz kickbox neyin bilmeyiz şekerim ama atamızdan yadigar bizde Osmanlı tokadı var
Kafa masajında birebir
yok yok sen yapıyomuşsun ya kafa masajı beklerim canımyazdıklarını tam okumamıştım,kendini bi hanımağa sanma tribi var sanırım Alıntı yapıp uzatma..
Böyle çocuğum olması ihtimalini hesaplıyorum tatlım
Ağzı bana benziyo,benimki de minicikmiş
Burnu kardeşiminki gibi kanatlı
Gözlerim büyük, o da tamam
Saç rengi, sülale boyu kahve
Ama gözde tıkandım kaldımMavi gözlü bi baba adayı bulmam lazım
kızzz bende bakayım çevremdenn aday gösterrm sana facetenn resm falandaa uygun bişi bulursammeniştedee bizi odunlaa kovalar artıkkk yadaa bak buldummmm lens takarrr senin çocukk büyüyncee elindekinee sahip çık anamm
canım bazen çocuğa bakıp annesiyle babsıyla alakası yok diyebiliyorsun
benim abim esmer eşide aynı esmer ailedede hiç yok renkli gözlü
kızlarını görsen sapsarı saçları var gözleride mavi o kadar alakasız yani
bebekler severken güzelde bakarken zor. kızımın büyüyüp bana arkadaş olacağını günleri 4 gözle bekliyorum.
amin hepimizin yavurusnu bağışlasın allahım.
bunda bebek bekleyen anne adaylarıda varmış. hamilelik çok güzel birşey ya. inşşah kavuşurlar yavrularına hayırlısıyla.
canım bazen çocuğa bakıp annesiyle babsıyla alakası yok diyebiliyorsun
benim abim esmer eşide aynı esmer ailedede hiç yok renkli gözlü
kızlarını görsen sapsarı saçları var gözleride mavi o kadar alakasız yani
3 Numaralı maço bakışlarını atarak ümüğümü sıkar valla minnak oduncuğum
Elde olan renklerle idare etcezartık şekerimmm,, kahve, yeşil, ela
bii örneğide kardeşimm ablaa bizim sülalee esmer kumral kahve yada ela gözlü kız kardeşimm sarı saçlı beyaz tenlii mavi gözlüüü7 göbekk eskisinden bilee etkiler görüleblymşş düşünn bnm babannmn babannesnn .....taa bilmemm neyinee çekmş kimbilirr
Biz kickbox neyin bilmeyiz şekerim ama atamızdan yadigar bizde Osmanlı tokadı var
Kafa masajında birebir
Biz kickbox neyin bilmeyiz şekerim ama atamızdan yadigar bizde Osmanlı tokadı var
Kafa masajında birebir
kız gece gece güldürdün beni hani bi laf var annem çok kullanır şaptır şeker soydur çeker diye
benim kardeşimde sarı saçlı mavi gözlü hiç sevmediğim bi ünlüye benziyoneydi adı yahu şu basketçinin adı neydi bihterin sevgilisi hah behlüle benziyo kıvanç hey allahım aklıma gelmiyo isim yaşlanmışım ben artık
kızz melezimm eksikk dua etmee yavrum hayrlı evlatta olsun dee anasını babasını atasını saysın dee huyu güzel olsun deeannem gibi oldum bendee nasihatt veryrmm
osmanlı tokadı haaaa
bii örneğide kardeşimm ablaa bizim sülalee esmer kumral kahve yada ela gözlü kız kardeşimm sarı saçlı beyaz tenlii mavi gözlüüü7 göbekk eskisinden bilee etkiler görüleblymşş düşünn bnm babannmn babannesnn .....taa bilmemm neyinee çekmş kimbilirr
sen daha çok saç çekersin
Kafa masajında birebir
evett canımm bizdede bildiğim sadece babamın babası yani dedem mavi gözlüymüş ona çekmiş demek ki
bende yeşil göz rengini çok severim bol bol yeşil gözlü bebek resimlerine bakim bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?