Berenli Saatler :)

topiğimizin güzel annesi örgüde mi örermiş

nasısın bitanemm
oğluma okul hırkası örüyorum bereniimmm
hiç elime alamadım ne zamandır 3 aydır duruyodu bi köşede adını dursun koydum örgünün
şimdi sabah akşam örüyorum bitirimde daha çok yapıcam yelek, hırka, patik oooohhh çok işim var çoook

ofeliyacımm gördümm seniinasılsın tatlımm
canım bişey sorucam sen telden giriyosun bilirsin ben kkya giriyorum topiğede ama yorum yazamıyırum
msj satırı çıkıyor ama yazamıyorum klavye çıkmıyor başlık bölümüne yazıyor msj satırına yazmıyor
bilgin var mı tatlım ya eşim kızıyor pc başında oturmama bende telden girim diyorum ama msj yazamıyorum

Meraba ablacim.nasilsin?bitanem bende tele giriyorum.senin telin dokunmatik mi?ben mesaj yerine tikliyorum klavye cikuyor zaten ordan yaziyorum.telinde tuslar varsa daha kolay yazirsin canim benim..suan benimde esim bana kiziyor.ben cikiyorum.hepinizi optum.iyi geceler yarin konusuruz.kocacigim telefonu elimden almazsa...

ay ne kadar hamarat annesin yaaa

birazcık daha dursaydın ofeliyacım ya neyse görüşürz tatlım

kızzz senn ne okuyondaaa okular tatil oldu diyee seviniyonnn

ne sevinmesi bebeğim ya ya abim öğretmen bende onun görev yerindeyim beraber kalıyoruz.Yani köydeyiz yarın okullar tatil nasıl vakit geçecek köyde kesin elektriklerde gider samsuna nasıl gidecez çok kar yağarsa haftasonu

usbyi bulamadım ya resimleri ekleyecektim size yarın kardan sevgili yapıcam kendime onu eklerim

bendee kardeşimdenn resmlerini çalablrsemm onunlaa arkadaşlarınn yaptığı kardan kadının resmini koyarımmmbikini giydirdilerr kardann kadınaa dudağınaa salça sürdülerr neler nelerrr

ozamann haftasonunaa kadar karlarr ersinii yollar açılsınnnn diyee dua edelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…