Berenli Saatler :)

Canım haklısın,dualarımın ve içten çok istediğim şeylerin karşılığını gördüm hep elhamdülillah..Aslında inanıyorum yürekten bebeğimin olacağına biliyomusun..Ama anlıyosundur beni,en iyi sen anlarsın zaten,nerde bebek resmi görsem garip bi hüzün çöküyo..Aman neyse sıkmayalım canlarımızı..Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...

benide dusunduren eger tedavi gerekirse o surec iste
yok korunmuyoruz canim INSALLAH ALLAH NASIP EDER(AMIN)
canim insALLAH sizdede bi sorun cikmaz ALLAH EN KISA ZAMANDA ISEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

KIz daha küçükmüş ama du bakayım sen 23 yaşındasın ve kardeşim dedin
O zaman erkek kardeşim dediğine göre o da küçük tespitlerim doğrumu bebeğim
Ay ne tatlı telaşlar bunlar ya valla hey gidi günler heyy
Kardeşine Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım

Hah yavrimm ya şöyle ol sen duanı et tedavilik bir şey varsa tedavinide olursun
Geriside Rabbimin bileceği bir şey.Ötesini bilemeyiz
Ahh ahh anlamazmıyım hiç ne sıkıntılar ne acılar çektim ben
Kaybetmek çok daha kötü

şuann hastayımm bebekimm bitsinn dua etcemm sanaa özel olarakk gönlünü ferah tut kızz bir iki kere denedin bide doktoraa gitmedinmii yavrumm doktoraa gitt bi muayene oll için rahatlasın onaa göree yinee denersinzzz bişey desem bana kızceksinzz demiyrmm dengeszlk etmeymm neysee üzülmeeeee tammıı

Haklısın,beterin beteri derler ya hani,öyle birşey işte...Mevlam daha kötü şeylerle karşılaştırmasın..

Sanada inşaallah çok ama çok yakın bir zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin,sağlıkla huzurla inşaallah canım

kardeşim benden 1 buçuk yaş küçük askerden geleli 3 ay olduu tatlı telaşlarr tabi inşallahh banadaa kısmet olurr yaaaa çokk imrendimm bugünn

Çok sağol canım

Ay nolur de hadi çatlarım meraktan,merak etme dengesizlik olmaz hem geçti zırlamam iyiyim şimdi alınmam

kızzz eslemcimm benn vryaaa seninn hediyelerinii taaaaaaaaaaaaaaaa 31indee yolladımmm dahaa elinee geçmedi seninn yıkıcamm ptt kargoyuu yarınnnnnnnn bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızzz eslemcimm benn vryaaa seninn hediyelerinii taaaaaaaaaaaaaaaa 31indee yolladımmm dahaa elinee geçmedi seninn yıkıcamm ptt kargoyuu yarınnnnnnnn bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tamam sen ordakini yık bende burdakini yıkimmm Kız çok heyecanlıyım biliyo musun Baktın mı ne zaman ulaşacakmış

kardeşim benden 1 buçuk yaş küçük askerden geleli 3 ay olduu tatlı telaşlarr tabi inşallahh banadaa kısmet olurr yaaaa çokk imrendimm bugünn

Nasıl çözdüm amma olayı kendimle gurur duydum
Ay canım ya kısmet olur inşallah
Hakkında ne zaman kim hayırlıysa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…