İyi bari rahatlamana sevindim ama kendini bu kadar harap etme
Belkide bu imtihana sabredip rabbimin katında değerimiz daha çok artacak
Öbür dünyayı düşün birde bu yönden bak olaya.
Sabrımızın ödülü ne olacak bilemeyizki.
Belkide Rabbim bizden daha çok dua istiyor
Kendisine daha çok yaklaşmamızı istiyor.
Üzülme gülüm üzülme.gün doğmadan neler doğar
Ümidini asla yitirme
Rabbim o kadar büyükkii
Ona ne kadar şükretsek az
Anladım güzelim,şuan korunuyomusunuz yani?
İnşaallah büyük bi sorun yoktur canım,benden önce verirsin inşaallah o güzel haberi..Hayırlısı hakkımızda...
Gitcem bakalım gitcem de erteliyorum korkudan,bişey varsa zorlu olur tedavi süreci falan çok zormuş,Rabbim sınamasın:18:
evett görümcee oluyorumdaaa görümcelik yapamamm gelinimizz pek sevimlii maşallahh yüzüdee gönlüü gibii pekk sevdimmm bidee 18 yaşndaa lise son öğrenciisii kıyamamm annemlee nasıll heyecanlıyızz yaa buggünn çikolataa süsletmek için gittik çarşıyaa beğenmedikk annemm süslüycekk bitanee gümüş ayaklı üstü camlı değişik biey aldık süsler falan boncuklarr annemle hocası süslüycekler kurstaa resmini koyucamm burayadaa güzell olur inşallahh ayy kızlarr yaa evlenmek pahalı bişeymişş yaa bugün anladımmm
Canım haklısın,dualarımın ve içten çok istediğim şeylerin karşılığını gördüm hep elhamdülillah..Aslında inanıyorum yürekten bebeğimin olacağına biliyomusun..Ama anlıyosundur beni,en iyi sen anlarsın zaten,nerde bebek resmi görsem garip bi hüzün çöküyo..Aman neyse sıkmayalım canlarımızı..Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...
benide dusunduren eger tedavi gerekirse o surec iste
yok korunmuyoruz canim INSALLAH ALLAH NASIP EDER(AMIN)
canim insALLAH sizdede bi sorun cikmaz ALLAH EN KISA ZAMANDA ISEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Yok canım doktora gitmedim.Çok salağım ben çok,ya belkide hiçbir sorun çıkmayacak belkide çıkacak bilemem de,bikaç defa denedik biz,çok takıyorum kafama herşeyi,stres beni sağlığımı inanılmaz etkiliyo,bu yüzden de dengeler şaşırıyoSen dua et benim için canım,amin bu arada,Rabbimin yazdığına razıyım kesinlikle
Sağol iyiki varsınız hepiniz
Hah yavrimm ya şöyle ol sen duanı et tedavilik bir şey varsa tedavinide olursun
Geriside Rabbimin bileceği bir şey.Ötesini bilemeyiz
Ahh ahh anlamazmıyım hiç ne sıkıntılar ne acılar çektim ben
Kaybetmek çok daha kötü
KIz daha küçükmüş ama du bakayım sen 23 yaşındasın ve kardeşim dedin
O zaman erkek kardeşim dediğine göre o da küçük tespitlerim doğrumu bebeğim
Ay ne tatlı telaşlar bunlar ya valla hey gidi günler heyy
Kardeşine Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım
şuann hastayımm bebekimm bitsinn dua etcemm sanaa özel olarakk gönlünü ferah tut kızz bir iki kere denedin bide doktoraa gitmedinmii yavrumm doktoraa gitt bi muayene oll için rahatlasın onaa göree yinee denersinzzz bişey desem bana kızceksinzz demiyrmm dengeszlk etmeymm neysee üzülmeeeee tammıı
kardeşim benden 1 buçuk yaş küçük askerden geleli 3 ay olduu tatlı telaşlarr tabi inşallahh banadaa kısmet olurr yaaaa çokk imrendimm bugünn
Çok sağol canım
Ay nolur de hadi çatlarım meraktan,merak etme dengesizlik olmaz hem geçti zırlamam iyiyim şimdi alınmam
kızzz bu çocuk yapmanınnda yöntemi usulü falan varmıı yoksaa normallmi oluyoo yaa off anlatamadmm yaaa
kızzz eslemcimm benn vryaaa seninn hediyelerinii taaaaaaaaaaaaaaaa 31indee yolladımmm dahaa elinee geçmedi seninn yıkıcamm ptt kargoyuu yarınnnnnnnn bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayy canım hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin,darısı da sana olsunn hayırlısıyla inşaallah
kardeşim benden 1 buçuk yaş küçük askerden geleli 3 ay olduu tatlı telaşlarr tabi inşallahh banadaa kısmet olurr yaaaa çokk imrendimm bugünn
kızzz bu çocuk yapmanınnda yöntemi usulü falan varmıı yoksaa normallmi oluyoo yaa off anlatamadmm yaaa
bende hediyelesmek istiyorummmm
aynı şeyi bi,razdan ben yazacaktım yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?