Berenli Saatler :)

Tamam sen ordakini yık bende burdakini yıkimmm Kız çok heyecanlıyım biliyo musun Baktın mı ne zaman ulaşacakmış

canım ben baktım nettenn bndee alıcıyaa teslim edildii yazıyoo aradım karggoyuu onlardaaa karlardan dolayı kasabalaraa teslimatmzz gecikebilir falan dedilerr bendee 10 gün olduu kendim götrseymişim keşkee dedim özür mözür dilediler iştee sonuç yokk

Canım daha önce netten alışveriş falan yaptım ben,kasabaya getirmiyolar biz gidip aldık:26: Pttden yollamışsın galiba,ben arayıp sorduğumda kargom var mı diye,barkot istediler benden..Sen onu bana özelden gönder istersen,ben yarın merkeze gidecem nasipse,o zaman pttye sorarım tekrardan..Bi geldiyse banada söylemiyolarsa,mübarek gün haşlıcam hepsini yandılar

Anlamadım ama anladığım kadarıyla söyliyim,var tabisi daha kolay olması için yöntemler Yanlış mı anladım ki,daha açık yazsana kız
kızz açık nasıl yazıyım zaten pek bilmiyorummmm aradaa netten yazıyorum okuyorum bikaç merak ettklerimi algılayamıyrumm gözümde canlanmıyoo neysee boşver sen benii
Nasıl çözdüm amma olayı kendimle gurur duydum
Ay canım ya kısmet olur inşallah
Hakkında ne zaman kim hayırlıysa tabi
inşallahh rabbim kalbimdekinii bnm için hayrlısı yaparrr aminnn
bende hediyelesmek istiyorummmm
kıyamammm seninn hediyenn yokmuuu
inşallahhh kızz 2 seneyee kalmazz bndee nişnlanrmm hayrlısıylaaaa okulm bitsndeee sağolasın canımm inşallahh çok mutlu olurlarrr

yok biz cagrilmadikki cekilisieeee

hediye diyince mervenin sesi kesildi yok kiz gel saka yaptim gel hediyelesmeyelimm kacma tamam

tamamm canımm barkod nokp01243408431

kızz davetiyemii bekledinnn çağrılmamşmşşşhemmm seninn bu forumdaa bilmedğinmii varrbidakineee özell davetiyee yolluycamm sanaaaa benn

walla haberim yoktu ben geldigimde herkes katilini kurbanini almisti gec kaldim yani

tweest
öylemiii tühh canmm keşkee sendee olsaydınn çokk güzel bişey olduu buu ben bayıldımmm bidahaa yaparzz inşallahh ondaa olrsunn sendeee

bende isterdim cnm ya severim boyle seyleri ama karsimdakine kiyamam ki yurt disi ya kargo biraz fazla olabilir:26:

bende isterdim cnm ya severim boyle seyleri ama karsimdakine kiyamam ki yurt disi ya kargo biraz fazla olabilir:26:

doğruu canımm yaaa sen yurtdışndaydınnn dimii unuttum benn:26::26::26:neysee canlarımm benm çok uykm geldi yorgnmda yarnda erken kalkıcam bisürüü işimz varmşş hepinizii öptümmm allah rahatlk versinnn

tamam canim iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...bende cikayim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…