ne alaka kiz megapikselle yukle cabikkkkkkkk
INSALLAH canim ya skma canini hepimiz ayni durumdayiz olur INSALLAH neden olmasin ALLAHTAN UMIT KESILMEZ...
sadece zamani var demekki bizler icin kaderimiz bu ne yapalim...
Ay sorma bir yaşına bastı bebeleri benimle evlenenlerin
bizimde imtihanımız buymuş ne yapalım Rabbim beterinden esirgesin
Güzel mevlam can sağlığı versin elden ne gelirki dua etmekten başka
Canım ya ağlama kıyamam.Rabbim bizede nasip ederi inşallah
Şuan nefsimize o kadar ağır geliyor ki bu sınav yaşamayan anlayamaz
Evlat bu çünkü başka bir şey değil annelik duygusu eşsiz bir duygu
Ama verende Rabbim vermeyende O dilerse kuru ağaçlara can verir
O Ol der olur.Bize düşen sadece hayırlısını dilemek ve çook çook dua etmek
Allah sabredenlerle beraberdir bunu untma ve şimdi bu mübarek cuma gecesinde
Güzel bi abdest al dua et.
Koymamak için numara çeviriyor
Tweestim gülüm şaka yapıyorum haaa takılıyorum gece gece yalnızlık başıma vurdu valla
Alınma sakın yavrimmmm
Kesilmez evet haklısın,isyan etmek asla istemiyorum..İster istemez aklıma geliyo,ben taa bekarken de olmayan çocuklarımın hayalini kurardım,şöyle anne olcam,şöyle yetiştircem falan diye.Şimdi de Rabbim o çok sevdiğim çocuklarla imtihan etmesin diye dua ediyorum
Senin sorunun belli mi peki niye olmuyo
ekledimm canlarımmmmm tweetyy kızzz fotolarııı jpeg olarak eklemek gerekyrmş tatlım hata verdii onunlaa uğraştımmm
AMINNNNcanim...
benim sorunumda ne belli ne belli degil soyle adam akilli gidip bi muayne olmadik ki bende prolaktin vardi ilac kullandim falan simdilerde biraktim ilaci yazi bekliyoruz biraz kendimizi dinlemeye karar verdik bakalim hayirlisi
sende gidip bi gorunsen cnm ya
ekledimm canlarımmmmm tweetyy kızzz fotolarııı jpeg olarak eklemek gerekyrmş tatlım hata verdii onunlaa uğraştımmm
Ay sorma bir yaşına bastı bebeleri benimle evlenenlerin
bizimde imtihanımız buymuş ne yapalım Rabbim beterinden esirgesin
Güzel mevlam can sağlığı versin elden ne gelirki dua etmekten başka
Canım ya ağlama kıyamam.Rabbim bizede nasip ederi inşallah
Şuan nefsimize o kadar ağır geliyor ki bu sınav yaşamayan anlayamaz
Evlat bu çünkü başka bir şey değil annelik duygusu eşsiz bir duygu
Ama verende Rabbim vermeyende O dilerse kuru ağaçlara can verir
O Ol der olur.Bize düşen sadece hayırlısını dilemek ve çook çook dua etmek
Allah sabredenlerle beraberdir bunu untma ve şimdi bu mübarek cuma gecesinde
Güzel bi abdest al dua et.
Ay gördüm gördüm çok hoşsun bu arada
Saç rengini mi değiştrdin sen yavrim:26:
Mervem bi bilsen her anım duayla geçiyo..Kendi ettiğim dualar kabul olmaz günahkar olduğum için belki ama,çok dua alıyorum,inşaallah edilen dualarla muradıma ererim diye ümit ediyorumSon zamanlarda daha çok taktığım için,adetlerimde dengesini yitirdi stresten..Ağladım rahatladım valla,geliyolar arada böyle..
Ağlamak isyana girmez dimi,off inan ağlarken bile Allaha karşı kendimi mahcup hissediyorum suç işliyomuşum gibi
İnşaallah çok yakında birbirimize hayırlı haberler veriririz
canımm benimm yaa dahaaa çokk gençsinn kendini bukadarr üzmee nolursunnnnnyarınn senindee birsüürüü çocuğunn olucakk vuslat ablaaa gibi olucannnn duaa et sen bol boll rabbim herşeyin zamanını bilirrrr üzülmeeee
Mervem bi bilsen her anım duayla geçiyo..Kendi ettiğim dualar kabul olmaz günahkar olduğum için belki ama,çok dua alıyorum,inşaallah edilen dualarla muradıma ererim diye ümit ediyorumSon zamanlarda daha çok taktığım için,adetlerimde dengesini yitirdi stresten..Ağladım rahatladım valla,geliyolar arada böyle..
Ağlamak isyana girmez dimi,off inan ağlarken bile Allaha karşı kendimi mahcup hissediyorum suç işliyomuşum gibi
İnşaallah çok yakında birbirimize hayırlı haberler veriririz
AMINNNNcanim...
benim sorunumda ne belli ne belli degil soyle adam akilli gidip bi muayne olmadik ki bende prolaktin vardi ilac kullandim falan simdilerde biraktim ilaci yazi bekliyoruz biraz kendimizi dinlemeye karar verdik bakalim hayirlisi
sende gidip bi gorunsen cnm ya
hortlak gibiyim kız kaç gündr uykusuzummm kardeşime kız istycez cumarteside telaştann işten güçtenn uyuyamyrmm pekk:))yokk kız değiştrmedimm rengii aynıı amaa değiştrcemm kendi renginee boyatcam tekrarr doğala dönüyüm dedimm ama bilemedimm
Genciz evet çok şükürde,çocuk konusunda çok hassasım,ya olmazsa diye korkuyorum ya hiç anne olamazsam.Ama inanıyorum ya olacak,Mevlam bana da nasip edecek hayırlısıyla,herkese nasip etsin..
Tweestim benden sana tavsiye,evlenince hemen çocuk yap e mi...Ben gibi psikopata bağlama sonra,belkide bi sorun bile yok sadece strestendir ama geliyolar arada işte
amaa ağlamaaa kıyamaammm ben sizee yaaaa üzülmeyinn canımmm sen doktoraa gittnmi bi sorunun falan yoksaaa olurr yavrumm zamanı değil demekki yadaa vardır beklettiğinde rabbimn bi hayrıı..
Hıı sanki önceden siyahmış gibime geldi yavrim:26:
Aaa görümce oluyorsun yani anlat hele kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?