Berenli Saatler :)

Tweestim gülüm şaka yapıyorum haaa takılıyorum gece gece yalnızlık başıma vurdu valla
Alınma sakın yavrimmmm

INSALLAH canim ya skma canini hepimiz ayni durumdayiz olur INSALLAH neden olmasin ALLAHTAN UMIT KESILMEZ...
sadece zamani var demekki bizler icin kaderimiz bu ne yapalim...

Kesilmez evet haklısın,isyan etmek asla istemiyorum..İster istemez aklıma geliyo,ben taa bekarken de olmayan çocuklarımın hayalini kurardım,şöyle anne olcam,şöyle yetiştircem falan diye.Şimdi de Rabbim o çok sevdiğim çocuklarla imtihan etmesin diye dua ediyorum

Senin sorunun belli mi peki niye olmuyo

AMINNNNNN

AMINNNNcanim...
benim sorunumda ne belli ne belli degil soyle adam akilli gidip bi muayne olmadik ki bende prolaktin vardi ilac kullandim falan simdilerde biraktim ilaci yazi bekliyoruz biraz kendimizi dinlemeye karar verdik bakalim hayirlisi
sende gidip bi gorunsen cnm ya

ekledimm canlarımmmmm tweetyy kızzz fotolarııı jpeg olarak eklemek gerekyrmş tatlım hata verdii onunlaa uğraştımmm

Ay gördüm gördüm çok hoşsun bu arada
Saç rengini mi değiştrdin sen yavrim:26:

Tiwim Türkiyeye ne zaman geleceksiniz keşke burada muayene olma ihtimalin olsa ya:26:

Mervem bi bilsen her anım duayla geçiyo..Kendi ettiğim dualar kabul olmaz günahkar olduğum için belki ama,çok dua alıyorum,inşaallah edilen dualarla muradıma ererim diye ümit ediyorumSon zamanlarda daha çok taktığım için,adetlerimde dengesini yitirdi stresten..Ağladım rahatladım valla,geliyolar arada böyle..

Ağlamak isyana girmez dimi,off inan ağlarken bile Allaha karşı kendimi mahcup hissediyorum suç işliyomuşum gibi

İnşaallah çok yakında birbirimize hayırlı haberler veriririz

Ay gördüm gördüm çok hoşsun bu arada
Saç rengini mi değiştrdin sen yavrim:26:

hortlak gibiyim kız kaç gündr uykusuzummm kardeşime kız istycez cumarteside telaştann işten güçtenn uyuyamyrmm pekk:))yokk kız değiştrmedimm rengii aynıı amaa değiştrcemm kendi renginee boyatcam tekrarr doğala dönüyüm dedimm ama bilemedimm

amaa ağlamaaa kıyamaammm ben sizee yaaaa üzülmeyinn canımmm sen doktoraa gittnmi bi sorunun falan yoksaaa olurr yavrumm zamanı değil demekki yadaa vardır beklettiğinde rabbimn bi hayrıı..

Genciz evet çok şükürde,çocuk konusunda çok hassasım,ya olmazsa diye korkuyorum ya hiç anne olamazsam.Ama inanıyorum ya olacak,Mevlam bana da nasip edecek hayırlısıyla,herkese nasip etsin..

Tweestim benden sana tavsiye,evlenince hemen çocuk yap e mi...Ben gibi psikopata bağlama sonra,belkide bi sorun bile yok sadece strestendir ama geliyolar arada işte

İyi bari rahatlamana sevindim ama kendini bu kadar harap etme
Belkide bu imtihana sabredip rabbimin katında değerimiz daha çok artacak
Öbür dünyayı düşün birde bu yönden bak olaya.
Sabrımızın ödülü ne olacak bilemeyizki.
Belkide Rabbim bizden daha çok dua istiyor
Kendisine daha çok yaklaşmamızı istiyor.
Üzülme gülüm üzülme.gün doğmadan neler doğar
Ümidini asla yitirme
Rabbim o kadar büyükkii
Ona ne kadar şükretsek az

Anladım güzelim,şuan korunuyomusunuz yani?

İnşaallah büyük bi sorun yoktur canım,benden önce verirsin inşaallah o güzel haberi..Hayırlısı hakkımızda...

Gitcem bakalım gitcem de erteliyorum korkudan,bişey varsa zorlu olur tedavi süreci falan çok zormuş,Rabbim sınamasın:18:

Hıı sanki önceden siyahmış gibime geldi yavrim:26:
Aaa görümce oluyorsun yani anlat hele kızz

canımm benimmm yaaaa üzülmee ağlamadaa psikopatadaa bağlamaa kızarımm amaa takıntıdaa yapmaa kafanı rahatlat birazz herşeyin başıı stress canımmm senindee haberini alıcazzz burdannn bakk görrr ama bi kafanı rahatlatt rabbim zamanını bilirr..hee ben evleneymdeee bi müddet düşünmüycezz çocuk sonraa kısmetsee olurr helee bi evleneymmmm ahhh ahhhhh

amaa ağlamaaa kıyamaammm ben sizee yaaaa üzülmeyinn canımmm sen doktoraa gittnmi bi sorunun falan yoksaaa olurr yavrumm zamanı değil demekki yadaa vardır beklettiğinde rabbimn bi hayrıı..

Yok canım doktora gitmedim.Çok salağım ben çok,ya belkide hiçbir sorun çıkmayacak belkide çıkacak bilemem de,bikaç defa denedik biz,çok takıyorum kafama herşeyi,stres beni sağlığımı inanılmaz etkiliyo,bu yüzden de dengeler şaşırıyo Sen dua et benim için canım,amin bu arada,Rabbimin yazdığına razıyım kesinlikle

Sağol iyiki varsınız hepiniz

Hıı sanki önceden siyahmış gibime geldi yavrim:26:
Aaa görümce oluyorsun yani anlat hele kızz

evett görümcee oluyorumdaaa görümcelik yapamamm gelinimizz pek sevimlii maşallahh yüzüdee gönlüü gibii pekk sevdimmm bidee 18 yaşndaa lise son öğrenciisii kıyamamm annemlee nasıll heyecanlıyızz yaa buggünn çikolataa süsletmek için gittik çarşıyaa beğenmedikk annemm süslüycekk bitanee gümüş ayaklı üstü camlı değişik biey aldık süsler falan boncuklarr annemle hocası süslüycekler kurstaa resmini koyucamm burayadaa güzell olur inşallahh ayy kızlarr yaa evlenmek pahalı bişeymişş yaa bugün anladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…