Berenli Saatler :)

[video=youtube;C9nArnMuKyo]http://www.youtube.com/watch?v=C9nArnMuKyo[/video]
taktım bu şarkıya:26:

çok güzel bir kahvaltı yaptım kızçelerim evi temizliyim sonra ders çalışıyım sonra burdayım

nbr berenım napıyosun kız?
y bende ıntenete takılıyorum işte.kociş işe gitmedi bu gun.gaz almaya yolldım oglusumu uyuttum.sizlere bkyım dedım.bende temizlik ypıcm ufff

nbr berenım napıyosun kız?
y bende ıntenete takılıyorum işte.kociş işe gitmedi bu gun.gaz almaya yolldım oglusumu uyuttum.sizlere bkyım dedım.bende temizlik ypıcm ufff

kuzucum kahvaltı yaptım temizliğe başlıcamda biraz buraya takılıyım dedim aynıyız yani sen napcaksın ben yerleri silcem bide evi süpürcem balkonları da sıcak suyla yıkıyım diyorum

Selammmmmmm kızlarrrr
Beroşşş, vuslat ablam nasılsınızzzz

Battı balık yan gider dedimmmmm ve bi güzel böreklere dadandımmm ben dee,
göbek aldı başını gidiyo zaten

kuzucum kahvaltı yaptım temizliğe başlıcamda biraz buraya takılıyım dedim aynıyız yani sen napcaksın ben yerleri silcem bide evi süpürcem balkonları da sıcak suyla yıkıyım diyorum

bende eşimle guzel khvaltı yptım onu doglgz almaya yolldım.yemin ederim rtık her kes cok kızıyor yeter bu kdr temızlek yaptın dıye ama icime sınmıyor oglum yerden ne bulsa gzına alıyo.o yuzden en fzla 2 gunde bır temızlık yapıyorum.ama her gun hlının ustunu lıyorum.evde bebek olunca dha da dıkktlı olmak lzım..bence blkonu ypm guzelım bak allah korusun hst olursun..

üfff gorusemıyeez dıye canımda sıkıldı iyice

Selammmmmmm kızlarrrr
Beroşşş, vuslat ablam nasılsınızzzz

Battı balık yan gider dedimmmmm ve bi güzel böreklere dadandımmm ben dee,
göbek aldı başını gidiyo zaten

sen bide beni gör kalçalarım göbek filan aldı başını gidiyo kuzum
aman ye gitsin

herşeyin hayırlısı bitanem sıkma canını elbet görüşcez
bende ellerimle yeri silmezsem için rahat etmiyor ofeliyacım ya
balkonu yıkıyım hasta olmam söz veriyorum

İyilik güzelimm senden naberr
Okul açılsa spora başlarım biraz toparlanır da tatil olunca böyle oluyo malesef
Ben de salıyorum iyice

bende adet donemınde nsıl yıyorum anltamam.verırımde bıraz sabr gerektırıyor cok tembelım bu dıyet konusunda ben yaa..
ne guzel spor gıdersın verırsen bende gıtıcemde oglumu nereye bırkıcm dıye bılemıyorummm

herşeyin hayırlısı bitanem sıkma canını elbet görüşcez
bende ellerimle yeri silmezsem için rahat etmiyor ofeliyacım ya
balkonu yıkıyım hasta olmam söz veriyorum
tamm bitanem dıkkat et kendınee
akşama annemler ekşili köfte istiyor şu evi temizliyim de yapıyım bi
bende kıymanın cözülmesını beklıyorum.lahana dolması ypıcm.corb daa.yaanına ne yapsamkı?:26:

Aynen canım şuan 3. günündeyim, sevmediğim şeyleri bile çekiyo canım Gözüm doymuyo bir türlü.
Diyet değil de spor çok iyi geliyor canım. Spor salonuna gitme imkanın olmasa bile oğluşunla yürüyüşe
çık ya daa parka gidin, parklarda spor aletleri var ya onlarla çalış canım

göbeğimi görmedinmi

Göbek normal ama kızzz yemekten kalkınca bile hemen fırtlıyo göbek, ona engel olamıyoruz

aynen bitanem yemekden sonra kocaman göbek cıkıyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…