Berenli Saatler :)

yaşasıııınnnnneslemciimmm nasıl sevindiimm anlatamamm yaa
ayyy çookkkk mutlu olduuummmbitanemm ne olursa olsunn benim için manevi değeri çoooookkk büyük olucakkk

Ay ablam valla bende çok sevindim şimdi..Zaten çekilişten önce,inşaallah bana Vuslat abla çıkar demiştim topikte,nitekim sen çıktın

Bebişine çokk şeker bişey aldımmm ablaaa

Aynen kuzum aynen.. Bende dışarı çıkarken sadece kaşlarımı kalınlaştırıp,arada da sürme çekerim..Dışarda makyaj yapmam..

Ama evde süsümü eksik etmem

Evde cadı gibiyim ben valla
Bi süpürgem eksik resmen
isterdimm kızlaarr ama eşim faceye kızıyorr bu yüzden bi ara cok tartıştıkk
söz verdik birbirimize açmıcaz diyee

Vuslat ablaaaa, benimkiii siteyi öğrenmesin diye ben yeni bi hesap açtım sırf buradaki bacıları
eklediğim. İstersen sen de ordan girip bakabilirsin bilgileri verebilirim

evet cnm ya cok tessekur ederim

oo çok zor olmadı tatlım yaa.Resimlerdeki o yakışıklı çocuk senin oğlun mu tatlım.Maşallah çok tatşı
Ay ablam valla bende çok sevindim şimdi..Zaten çekilişten önce,inşaallah bana Vuslat abla çıkar demiştim topikte,nitekim sen çıktın

Bebişine çokk şeker bişey aldımmm ablaaa

Yine mi ben değil ya yine mi.Kim kaldı şimdi geriye ceyda ile evren demi bakalım kim alacak bana

Tivitiy kızz eşinle birbirinize benziyosunuz sankimmmm
Çok tatlısınız maşallahhhh Allah bozmasınnnn

Senin için albümümü çaldım Berenden ben de

Sende beni dürttün,dürtme beni kocam kızarr

Kız grupta var benim fotom,dur senin için koyayım sende benim çirkinliğime bak

Bu arada çok tatlı bir bayansın canımm

sende cok guzelsin canim ya MASSALLAH:)
tekrar tanistigima memnun oldum kizlar iste simdi gercek bi tanisma oldu

Aynen de bekar olduğumuzdan tatlım Evde süslensek kime süslencez ki

evde tüm gün annem bana bakıyo ben anneme.Evlenince de öyle olurum ben heralde ya çok üşengeçim ben.Ama gezmeye inersem makyaj yaparım

Evlenince görürüm ben sizi

Ya iş birazda başka şeylerde bitiyo aslında,pijamalarla dolaşılsa bile eşinin sana odaklanmasını sağlaman lazım

cilve diyosun yani.Ya evde rahat olunması lazım yani p-t-t pijama terlik televizyon modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…