ayy bende öyle düşünüyorum evlendireyim onu var mı bildiğin.Canım açıköğretim üniversite okuyorum ben burası ders çalışmak için ideal köy falan olduğundan gerçi tv pc var ama .Sen bana selam yazmadğınından uzattım ben
Benim saçlarım iki hafta yıkanmayım hiç yağlanmaz.Onun yağlanmasını bekleyene kadar bitlenirim
Bende cildim için gül suyu kullanıyorum rosensenin saf gül suyu var yumuşacık yapıyo.Gözüme de sıkıyorum gözü falanda temizliyo canım
Sarımsakta yastığı kokutuyo annem git yanımdan diyo onu sürünce ama daha çok siyahlaştırmak için değil mi:26::26:
Amin ablam aminn inşaallah
Kızlar bugün koşturmacadan kargoya veremedim hediyemi,yarın veriyorum nasipse,vermiş sayılır mıyım kurbanımı söylemek için
Kızz seni kader arkadaşım seçtimBenimde burda hiç arkadaşım yok Allahtan annen yakınmış,gelir inşaallah da rahatlarsın biraz canım
yok ya nerden olsun,izdivaca katilsin
senin icin iyi oluyordur o zaman :)
selaaaaaaaaaaaaaam oldumu
hb cnm ,e konu ne? ne kaynatiyosunuz
sayilir tatlim soyle soyle kim kurbanin
Anaaaa ne güzelmiş kız maşallahhhhBen bugün duş alim, yarın akşam başlar yağlanmaya
Vıcık vıcık olmaz ama diplerden yağlanmaya başladığını hissederim kötü olurum:26:
Gülsuyunu ben de çok kullanırım tatlım, gece sürer yatarım mis gibiiiiKayısı yağı nemlendiriyo ama
o da iyi baya. Banyodan sonra alnım falan kuğkuru oluyo, oralara sürüyorum.
Sarımsak siyahlaştırıyo mu bilmiyorum tatlım ama çıkmayan yerlerden çıkarıyor
Beren kızarsa sorumluluğu alıyosun üstüne dimi ama
Ay göndermiş sayılırım zaten ama ya,gün girmiş bulunmakta bugün Cumartesi nasıl olsa
Beren kızarsa sorumluluğu alıyosun üstüne dimi ama
Ay göndermiş sayılırım zaten ama ya,gün girmiş bulunmakta bugün Cumartesi nasıl olsa
Bak canım benimkilereeeArasından tren geçiyo resmen:26: Kalemle falan da olacak gibi değil:44:
Bak canım benimkilereeeArasından tren geçiyo resmen:26: Kalemle falan da olacak gibi değil:44:
Eki Görüntüle 344482
ben sadece koyulaştırıyo diye biliyodum Samsunda başlayım burada yüz yıkayınca yüzden duman çıkıyo ondan hiç bulaşmıyım
Kayısı çekirdeği yağı o zaman işe yaramaz canım tüy çıkarıyosa eğer yüzündede çıkarırdı:26::26:
bende seni seviyom cnmmmm ya
annem 1 saat mesafede samsunda canım.Ayy geçen bi kız geldi çok sinir daha gelmesin mesajlarımı okuyuo hemde yeni gelenleri kafasına göre
oldu
Ben seni çok seviyorum tatlm ondan takılıyorum
Belli bi konu yok tatlım herkes derdini yada kafasından geçeni söylüyo yorumlar falan gırgır başlıyo şuan gündem konu benim köyde mahsur kalmam melezin kaşlarının gürleştirme durumu eslemlivanın eşinin rahatsızlığı senin ki ne
ne güzel gözlerin vaaar
Eki Görüntüle 344482
kocişimi uyuttum pcnin başına geçtimmne zormuş telden girmek yaa
Eki Görüntüle 344482
uzağa evlenecen demekki bizde öyle derler.Şöyle kalın kaşlarım olsaydı ne güzel şekil verilirdi
ne güzel gözlerin var kızz iri iri
bende seni seviyom cnmmmm ya
ne güzel gözlerin vaaar
seni seni kapidan kovsak bacadan giriyon dimek
Aslında biraz daha boyayla kapatabilirsin boşluklarını canım..Çünkü bende beğenmiyorum kaşlarımı,biçimsiz geliyo ama boyayınca kusurlar kapanıyo...Tabi kesin çözüm değil ama idare ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?