Berenli Saatler :)

Anaaaa ne güzelmiş kız maşallahhhh Ben bugün duş alim, yarın akşam başlar yağlanmaya
Vıcık vıcık olmaz ama diplerden yağlanmaya başladığını hissederim kötü olurum:26:

Gülsuyunu ben de çok kullanırım tatlım, gece sürer yatarım mis gibiiii Kayısı yağı nemlendiriyo ama
o da iyi baya. Banyodan sonra alnım falan kuğkuru oluyo, oralara sürüyorum.

Sarımsak siyahlaştırıyo mu bilmiyorum tatlım ama çıkmayan yerlerden çıkarıyor

Kızz seni kader arkadaşım seçtim Benimde burda hiç arkadaşım yok Allahtan annen yakınmış,gelir inşaallah da rahatlarsın biraz canım

annem 1 saat mesafede samsunda canım.Ayy geçen bi kız geldi çok sinir daha gelmesin mesajlarımı okuyuo hemde yeni gelenleri kafasına göre

yok ya nerden olsun,izdivaca katilsin
senin icin iyi oluyordur o zaman :)
selaaaaaaaaaaaaaam oldumu

oldu
Ben seni çok seviyorum tatlm ondan takılıyorum

hb cnm ,e konu ne? ne kaynatiyosunuz

Belli bi konu yok tatlım herkes derdini yada kafasından geçeni söylüyo yorumlar falan gırgır başlıyo şuan gündem konu benim köyde mahsur kalmam melezin kaşlarının gürleştirme durumu eslemlivanın eşinin rahatsızlığı senin ki ne

ben sadece koyulaştırıyo diye biliyodum Samsunda başlayım burada yüz yıkayınca yüzden duman çıkıyo ondan hiç bulaşmıyım
Kayısı çekirdeği yağı o zaman işe yaramaz canım tüy çıkarıyosa eğer yüzündede çıkarırdı:26::26:

Duman mıııı ilahiiii katilimmmmm akşam akşam çok güldümmm
Doğru yaa kayısı çekirdeği yağı tüy çıkarsa benim şimdiye kadar kurtkadın
olmam gerekirdi

bende seni seviyom cnmmmm ya

Bak canım benimkilereee Arasından tren geçiyo resmen:26: Kalemle falan da olacak gibi değil:44:
Eki Görüntüle 344482
ne güzel gözlerin vaaar

Bak canım benimkilereee Arasından tren geçiyo resmen:26: Kalemle falan da olacak gibi değil:44:
Eki Görüntüle 344482

Aslında biraz daha boyayla kapatabilirsin boşluklarını canım..Çünkü bende beğenmiyorum kaşlarımı,biçimsiz geliyo ama boyayınca kusurlar kapanıyo...Tabi kesin çözüm değil ama idare ediyo

uzağa evlenecen demekki bizde öyle derler.Şöyle kalın kaşlarım olsaydı ne güzel şekil verilirdi

Bayaaaa bi uzaktan bulcam hem de canım Alaskaya gelin giderim ben bu kaşlarla

ne güzel gözlerin var kızz iri iri
Saol ablacımmm
bende seni seviyom cnmmmm ya

ne güzel gözlerin vaaar

Kız sen bizi görmemiştin di miiii aaaa unutmuşummmm
Saol tatlım çok utandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…