Berenli Saatler :)

Dedim canım abimin var benimde var dedim sevgilim ilk bi yok çıktı ağzımdan sonra işte ara werdik dedim.O ara arkadaşım mesaj atmış yine bi sevgililer günü ve yine biz yanlısız diye okumuş mesajı mesaj atmış biri böyle böyle diyo dedi ayy kaynar sular döküldü başımdan sevgilim dedim o küsüz ya ondan öyle attı dedim günah girdim mi bilmiyorum ama dedimm
Dedim bi de daha böyle pat diye gelme ben diyo 10da gelirim uyuyorum dedim uyandırırm ben seni diyo ya hiç uyanamam dedim 12de gelirim diyo abim yemeğe geliyo dedim 12:30da gelirim diyo gitmemiş oluyo diyorum tamam o zamn 1de gelirim diyo ya sabır ya

Anladım canım,en iyisi valla fazla muhatap olmamak..

Şimdi mesela fazla katılmıyoruz ya aralarına,ağızlarına edecek laf da vermiyoruz..Ben çok sık hasta olurum,çok üşürüm çünkü..Biraz rahatsızım deyince hemen hamile misin diye sorarlar..Dünkü evime gelen misafiri ertesi günü sorar bi başkası...Geçen de,yaşlı teyzenin biri eşimi durdurup beni sormuş inmiyo pek dışarı diye,eşimde söylemiş bişey,sonra demiş ki siz çok geç yatıyosunuz ışığınıza bakıyom yanıyo hep demiş Eşimde namaz kılıp yatıyoz demiş Ne güldüm ama anlatınca hahaa

bende canım anneme çok düşkündüm doyamadan vefat etti
zaten 4 yaşından 14 yaşıma kadar anneciğimden ayrı kaldım kavuştum 10 sene sonra vefat etti
o kadar sarstıki beni annemin ölümü aylarca sakinleştiricilerle ayakta kaldımm
canıımmmm bitaneciiik melek annem benim

eşim 18 sene sonra annesine kavuştu...

1 aydır görüşüyor...

ama ısınamadım dior aramak istemiyor nasıl iş anlamadım ((

ayy canıımm böyle insanlara deli oluyorum benn

Ya ablam telefonu elimde şimdi bişiy desem beren cevap atsa okusa olmayacak sonra telefonu hatsız yapıp öyle verdim eline.Taslaklardaki mesajları bile okumuş yaa bide pat pat vuruyo ben hiç sevmem öyle ben telefonuma çok hassasım 2sene oldu benim telefonun üzerindeki koruyu bandı durur telefon koruyucusu olmadan asla kullanmam kıza dedim yavaş diye yavaşım diyo sonra aldm telefonu elinden kapattım müziği başım ağrıyo dedim aaa saatte 5 olmuş dedim 1de gelmişti bende kalkaıym dedi bende byby dedim.Annemde eve pat diye dalıyosa daha gelmesin dedi sen evde olmazsın dalar eve abin olur olmaz dedi

Ah ahh işte büyük konuşmamak gerekiyo canım:18: Ben hep gelin olurken ağlayan kızlara gülerdim,annemide ağlarken görünce onada gülerdim..Kız ölüme gitmiyo ya mutlu olcak ne anlamsız şu ağlamak derdim..Bi gelin olayım ağlamıcam hiç,görürsünüz falan dedim hep..Sonra ne mi oldu,babam kuşağımı bağladı,geldiler beni almaya,bi kolumdan babam indiriyo o kapıdan adım atar atmaz bi başladım ağlamaya,canım babamında ağlayışını duyuyorum. Evimiz 4. kattaydı,aşağı inene kadar ağladım,arabaya bindirecekleri zaman babama bi sarıldım bırakamadık birbirimizi,ikimizde ağlıyoruz..Normalde babam ciddidir öyle kolay kolay belli etmez duygularını.Bindim arabaya,annemi çağırın bana dedim,annem geldi bu sefer ona sarıl ağla Sonra akrabalar anlatıyo hep,kesin Eslem vazgeçecek dedik diyolar Yok dedim bulmuşum böyle kocayı vazgeçer miyim hiç

hoşgeldin canımbenimki çok farklı mecburi ayrılık ben çocuk esirgemede kaldım

benim eşimi ve kardeşini de babası senelerce annesinden kaçırmış..

kadın boşanmak istemiş senmisin boşanan deyip çocukları göstermemiş..

ve hep işlemiş sizi istemedi bıraktı gitti başka erkeklere falan ??? (yalan)

o adamın yatacak yeri yok...??? hiç anne den evlat ayırılır mı ??

bencede canım haklı annen alma eve

ne kadar boş boğazlar yaa

Allah gani gani rahmet eylesin.Peygamber efendimiz komşu olsun ablam.Allah sana da sabırlıklar versin ablam
Benim annemin babası 3yaşındayken ölmüş üvey baba ile büyümüş ananemde çok ilgi gösterememiş çalışmaktan kadın
Babamında anne babası ayrılmış dedemde oğlan çocuğum olmuyo diye babamı almış dedesinin evinden.Babası hiç sevgi göstermemiş üvey annesi döve döve uyandırırmış babam altına edince çamaşır tokmağıyla dövermiş babamı annesinide 17yaşında görmüş ilk.O yüzden annem babam çok düşkündürler bize

Canım benim üzülme kıyamam ben sana..Başın sağolsun,mekanı Cennet olsun anneciğinin,Rabbim rahmetini esirgemesin..

Veren Allah,alan Allah..Herşeyden varda,bir ölümden yok kaçış...Ölümünde hayırlısı canımm..

Bak ama ne güzel,Rabbim 4 melek vermiş sana,inşaallah eşin ve evlatlarınla birlikte uzunnn bir ömür aile olmanın keyfini doya doya yaşarsınız canım

ayy bende hep onu düşünüyorum evden çıkarken babam çöker resmen

eşim 18 sene sonra annesine kavuştu...

1 aydır görüşüyor...

ama ısınamadım dior aramak istemiyor nasıl iş anlamadım ((

hoşgeldin tatlım.Hep olanlar çocuklara oluyo

bu arada hoşbulduk cnm yazmayı unutmuşum :)
geç oldu kafam bulandı sanıorım :d

daha yeni biaraya gelmişler normaldir zamanla eşinizde sever annesini inşallah

aminn bitanemm sağolasın tek tesellim hayattayken çok çekti daha fazla çekmeden kurtuldu diyorum
ama o kadar çok özlüyorum ki 9 sene oldu hala bazen resmine bakıp ağlıyorumm

eşimin en büyük şanssızlığı böle bi babaya sahip olması...
belki de sınavı böyle...

böyle zavallı insanlara acıyorum ben...

ben eşimden ayrılsam çocukla görüşmüyo die kızarım bunlar ne biçim insan anlamıyorum ???

sağol bitanem Allah'ım kimseyi annesiz bırakmasın çok zor annesizlik

ayy bende hep onu düşünüyorum evden çıkarken babam çöker resmen

Çöküyolar gerçekten,ben gittikten sonra babacım eve girip benim yatağıma yatmış kalkmamış uzun süre,annem diyoki baban gidince ben yattım

Çok zor oluyo çokk aklıma geldikçe gözlerim dolar hala..İlk evlendiğim aylarda,o veda anları aklıma gelir gece sessiz sessiz ağlardım inan,çok koyuyo insana

Allahıma binlerce şükür çok mutlu bir evliliğim var,ailemde bende eşimden çok memnunuz,Rabbim bozmasın..

İnşaallah Rabbim seninde karşına çok hayırlı bir insan çıkartır ve çok mutlu bir evliliğin olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…