Aa nasıl kızmış öyle oTepki vermedin mi hiç canım
Evet abine göz koymuş olabilir canım,abinin sevgilisi varmı bilmiyorum canım ama uydurma bi sevgili bul abine kafanda,bu hayali sevgiliyi anlat bakalım o kıza,vakitli vakitsiz gelmez belki o zaman
canım ben normaldede pek kalabalık ortamara girmem benim sinirsel rahatsızlığım var
hoşuma gitmeyen bi konuşmada harekette hemen sinirleniyorum
tutamıyorum kendimi eşimde söyledi herkese zaten dışarı çıkmaz dedi kimseyle konuşmayı sevmez diye söyledi eşim
Ben hep diyodum ki ben annemsiz babamsız kalabilirim hani öyle ağlayıp zırlamam derdim taş kalpliyimdir derdim bide ben öyle çok duyguları ifade edebilen biri değilim.Ama geldik ilk hafta buraya 3 veya 4 gün düştüm ben burada ayağım acayip sancıyo ama hareket ettiremiyorum.Annem aradı o ara bir ağlamaya başladım zırıl zırıl ki.
Anneme diyodum alamanyaya gelin gidecem sana alaman çikolatası getiricem diye ama artık diyorum samsun dışı asla olmaz diye
Çok zormuş anne babasızlık şimdi evlileri sizleri daha iyi anlayabiliyorum canım inş. kavuşursun anneme bitanem
bende canım anneme çok düşkündüm doyamadan vefat etti
zaten 4 yaşından 14 yaşıma kadar anneciğimden ayrı kaldım kavuştum 10 sene sonra vefat etti
o kadar sarstıki beni annemin ölümü aylarca sakinleştiricilerle ayakta kaldımm
canıımmmm bitaneciiik melek annem benim
Anladım canım,en iyisi valla fazla muhatap olmamak..
Şimdi mesela fazla katılmıyoruz ya aralarına,ağızlarına edecek laf da vermiyoruz..Ben çok sık hasta olurum,çok üşürüm çünkü..Biraz rahatsızım deyince hemen hamile misin diye sorarlar..Dünkü evime gelen misafiri ertesi günü sorar bi başkası...Geçen de,yaşlı teyzenin biri eşimi durdurup beni sormuş inmiyo pek dışarı diye,eşimde söylemiş bişey,sonra demiş ki siz çok geç yatıyosunuz ışığınıza bakıyom yanıyo hep demişEşimde namaz kılıp yatıyoz demiş Ne güldüm ama anlatınca hahaa
ben hatırladım canım geçen gün beren içlenmişti cvp yazmadın diye hani o zaman dimi
kız telfnmu aldı demiştin ben varya dayanamam işte çok fena bozarımm
ayy şuan bile çok sinirlendimm sinir olurum böyle rahat insanlara
eşim 18 sene sonra annesine kavuştu...
1 aydır görüşüyor...
ama ısınamadım dior aramak istemiyor nasıl iş anlamadım((
Ben hep diyodum ki ben annemsiz babamsız kalabilirim hani öyle ağlayıp zırlamam derdim taş kalpliyimdir derdim bide ben öyle çok duyguları ifade edebilen biri değilim.Ama geldik ilk hafta buraya 3 veya 4 gün düştüm ben burada ayağım acayip sancıyo ama hareket ettiremiyorum.Annem aradı o ara bir ağlamaya başladım zırıl zırıl ki.
Anneme diyodum alamanyaya gelin gidecem sana alaman çikolatası getiricem diye ama artık diyorum samsun dışı asla olmaz diye
Çok zormuş anne babasızlık şimdi evlileri sizleri daha iyi anlayabiliyorum canım inş. kavuşursun anneme bitanem
hoşgeldin canımbenimki çok farklı mecburi ayrılık ben çocuk esirgemede kaldım
Ya ablam telefonu elimde şimdi bişiy desem beren cevap atsa okusa olmayacak sonra telefonu hatsız yapıp öyle verdim eline.Taslaklardaki mesajları bile okumuş yaa bide pat pat vuruyo ben hiç sevmem öyle ben telefonuma çok hassasım 2sene oldu benim telefonun üzerindeki koruyu bandı durur telefon koruyucusu olmadan asla kullanmam kıza dedim yavaş diye yavaşım diyo sonra aldm telefonu elinden kapattım müziği başım ağrıyo dedim aaa saatte 5 olmuş dedim 1de gelmişti bende kalkaıym dedi bende byby dedim.Annemde eve pat diye dalıyosa daha gelmesin dedi sen evde olmazsın dalar eve abin olur olmaz dedi
Anladım canım,en iyisi valla fazla muhatap olmamak..
Şimdi mesela fazla katılmıyoruz ya aralarına,ağızlarına edecek laf da vermiyoruz..Ben çok sık hasta olurum,çok üşürüm çünkü..Biraz rahatsızım deyince hemen hamile misin diye sorarlar..Dünkü evime gelen misafiri ertesi günü sorar bi başkası...Geçen de,yaşlı teyzenin biri eşimi durdurup beni sormuş inmiyo pek dışarı diye,eşimde söylemiş bişey,sonra demiş ki siz çok geç yatıyosunuz ışığınıza bakıyom yanıyo hep demişEşimde namaz kılıp yatıyoz demiş Ne güldüm ama anlatınca hahaa
zaten 4 yaşından 14 yaşıma kadar anneciğimden ayrı kaldım kavuştum 10 sene sonra vefat etti
Ah ahh işte büyük konuşmamak gerekiyo canım:18: Ben hep gelin olurken ağlayan kızlara gülerdim,annemide ağlarken görünce onada gülerdim..Kız ölüme gitmiyo ya mutlu olcak ne anlamsız şu ağlamak derdim..Bi gelin olayım ağlamıcam hiç,görürsünüz falan dedim hep..Sonra ne mi oldu,babam kuşağımı bağladı,geldiler beni almaya,bi kolumdan babam indiriyo o kapıdan adım atar atmaz bi başladım ağlamaya,canım babamında ağlayışını duyuyorum.Evimiz 4. kattaydı,aşağı inene kadar ağladım,arabaya bindirecekleri zaman babama bi sarıldım bırakamadık birbirimizi,ikimizde ağlıyoruz..Normalde babam ciddidir öyle kolay kolay belli etmez duygularını.Bindim arabaya,annemi çağırın bana dedim,annem geldi bu sefer ona sarıl ağla Sonra akrabalar anlatıyo hep,kesin Eslem vazgeçecek dedik diyolar Yok dedim bulmuşum böyle kocayı vazgeçer miyim hiç
eşim 18 sene sonra annesine kavuştu...
1 aydır görüşüyor...
ama ısınamadım dior aramak istemiyor nasıl iş anlamadım((
bu arada hoşbulduk cnm yazmayı unutmuşum :)
geç oldu kafam bulandı sanıorım :d
benim eşimi ve kardeşini de babası senelerce annesinden kaçırmış..
kadın boşanmak istemiş senmisin boşanan deyip çocukları göstermemiş..
ve hep işlemiş sizi istemedi bıraktı gitti başka erkeklere falan ??? (yalan)
o adamın yatacak yeri yok...??? hiç anne den evlat ayırılır mı ??
ne kadar boş boğazlar yaa
Allah gani gani rahmet eylesin.Peygamber efendimiz komşu olsun ablam.Allah sana da sabırlıklar versin ablam
Benim annemin babası 3yaşındayken ölmüş üvey baba ile büyümüş ananemde çok ilgi gösterememiş çalışmaktan kadın
Babamında anne babası ayrılmış dedemde oğlan çocuğum olmuyo diye babamı almış dedesinin evinden.Babası hiç sevgi göstermemiş üvey annesi döve döve uyandırırmış babam altına edince çamaşır tokmağıyla dövermiş babamı annesinide 17yaşında görmüş ilk.O yüzden annem babam çok düşkündürler bize
Canım benim üzülme kıyamam ben sana..Başın sağolsun,mekanı Cennet olsun anneciğinin,Rabbim rahmetini esirgemesin..
Veren Allah,alan Allah..Herşeyden varda,bir ölümden yok kaçış...Ölümünde hayırlısı canımm..
Bak ama ne güzel,Rabbim 4 melek vermiş sana,inşaallah eşin ve evlatlarınla birlikte uzunnn bir ömür aile olmanın keyfini doya doya yaşarsınız canım
sağol bitanem Allah'ım kimseyi annesiz bırakmasın çok zor annesizlik
ayy bende hep onu düşünüyorum evden çıkarken babam çöker resmen
sağol bitanem Allah'ım kimseyi annesiz bırakmasın çok zor annesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?