Berenli Saatler :)

Ahh ablam kader ya Allah sana uzun ömür versin evlatlarının başındada dimdik durmanı sağlasın

sağol bitanem Allah'ım kimseyi annesiz bırakmasın çok zor annesizlik

amin amin ablam

bu yüzden halan babasını ilk 47yaşında gördü mezarını babasından çok gördü.Oda hiç ısınamadım başka biri gibi geldi demişti.

Bbam bni kızımı vermem diyo annemde sen niye beni aldın diyo babamda vermesiydi anan beri görünce hemen kapayım diye atıldın diyo

Bbam bni kızımı vermem diyo annemde sen niye beni aldın diyo babamda vermesiydi anan beri görünce hemen kapayım diye atıldın diyo

Babalar çok kıskanıyolar kızlarını,liseden çıkınca istemeye başladılar hep beni,babam bana bile sormadan hayır demiştir çoğuna biliyo musun Yaşım biraz daha büyüyünce sormaya başladı artık oda usulen,konuya odaklı şekilde değil İlk kez eşimde,ciddi ciddi ve uzun uzun konuştuk,rızasının olduğunu söylemişti

bırakmasın tatlımm evlatsızda inşallah
ben innıyorum yakın zamnda senin güzel haberinide alacağız

Amin ablacım,bende inanıyorum gerçekten

Noldu abla biliyomusun,Cuma günü alışveriş yaptık eşimle..Eve geldik,eşyaları yerleştirmek için açtık poşetleri,bi baktım biberon emziği Eşime sordum sen mi aldın,yok dedi bende şimdi görünce sen aldın zannettim dedi,hatta senin için aldığımı düşünmüş Yanlışlıkla karıştımı falan derken,fişe baktık hesapta gözüküyo

Eşime dedim,aşkım bu bir sinyal olabilir mi,belkide Allah tarafından bi mesajdır diye

Olacak olacak Allahımın izniyle

inşallah bitanemm çocuklarım benim hayat kaynağım

Allahım onları sensiz seni onlarsız bırakmasın

inş. canım ohhhh bir sürü yeğenimiz olucak

Ben kaçıyorum iyi geceler eslemim, vuslat ablam, ve yeni arkadaşşımız elkocum çok konuşamadık ama yine bekleriz tatlm

canımm beniim bencede ümidinin kırılmaması için Mevlamın bi msjıdır hayra yor hayır olsun bitanemm
bende hamile olduğumdan şüphelendiğimde yatmadan önce dua ettim
Allaım bana rüyamda göster hamileysem rüyamda bebek görim diye
bunu bir kaç gece tekrarladım hergecede bebek gördüm rüyamda

Amin güzelim...

İyi geceler sanada canımcım,Allah rahatlık versin öpüyom

kızlar ben kaçtımm eşim uyandı kızdı banaa bu saate kadar napıon dedi
öpüyorum sizi iyi geceleerrr

İnşaallah ablacım inşaallah...Hayırlısı ne ise o olsun her zaman

Canım bende çıkıyorum,malum yarın yoğunluk var

Çok öpüyorum Vuslat ablacım,dikkat et kendine

İyi geceler Vuslat ablam ve Ekolcüm,Allah rahatlık versin

Allah'a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…