Berenli Saatler :)

ay kızlar son bir aydır bende bir unutkanlık bir uyku hali başladı anlatamam 10 dk önce ne dediğimi unutuyorum bu yaşta
pirinci buzdolabında unutmuşum
düşünün yani yarın doktora gitcem kanıma bakcaklar

canim benim git tabi doktora saglik ihmale gelmez bide bol bol havuc tuket tatlim unutkanliga iyi gelen hafiza kuvvetlendiren en iyi sebzeymisberenimm bende cok yorgunum sabahtan beri temizlik yapiyorum daha simdi oturdum

gamzenin sesi
ağlamaktan bittim

[video=youtube;A4v4fEPoAbI]http://www.youtube.com/watch?v=A4v4fEPoAbI[/video]

yarın gamze için kan vermeye gidicem apartmandaki herkese haber verdim tanıdıgım herkesede haber verdim rabbim sen büyüksün

yarın gamze için kan vermeye gidicem apartmandaki herkese haber verdim tanıdıgım herkesede haber verdim rabbim sen büyüksün

ALLAH RAZI OLSUN CANIM(AMIN),TURKIYEDE OLSAM BENDE GIDERDIM BURDANDA TANIDIGIM KIMSE YOK YURTDISI ICIN YARDIMCI OLABILSEM SADECE DUA EDIYORUM,ALLAH YARDIMCISI OLSUN SIFASINI VERSIN ONU OGLUNA ESINE BAGISLASIN INSALLAH(AMIN)
OKAN BAYULGENDE PROGRAMINDA YER VERIP SESINI DAHA IYI DUYURDU BENCE GAMZENIN ALLAH ONDANDA RAZI OLSUN(AMIN) UMARIM KISA ZAMANDA ARANAN DONÖR BULUNUR,KIMSE DUYARSIZ KALMASIN !

Son düzenleme:

Allah sendende razı olsun canım 40 binde bir kişininki uyumlu olabiliyormuş belkide o kişi benim belkide bir annenin hayatını kurtarıcam okan bayülgenden allah razı olsun adamı hiç sevmezdim ama bundan sonra seviyorum o adamı

ilik lazım demi kandan bakıp eğer uyarsa ilik alınacak sanırım canım.Kanaltürk haberde gösterecek birazdan canım.

arkadaşlar gamze izmirde yaşıyor fakat bizde çapaya gidip bir tüp kan verebiliriz.bence sosyal sorumluluk hepimiz gidip verelim.sadece gamze için değil belkıde başka insanlara yarar.

ay hadi INSALLAH CANIM YA umarim uyar

arkadaşlar gamze izmirde yaşıyor fakat bizde çapaya gidip bir tüp kan verebiliriz.bence sosyal sorumluluk hepimiz gidip verelim.sadece gamze için değil belkıde başka insanlara yarar.

canım ben ankaradayım bende ankaradan vericem kan evet sadece gamze değil diğer hastalara umut olurz

kuzum kendini o kadar yorma ya:26:
bende iyi değilim vuslatım haberi okudum benim tüm dünyam değişti

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla- tatlisiyla/503751-gamze-akbas-icin-yardim.html

canim okudum bende nasil bosaldi yaslar gozumden hala titriyorumm okurken kendimi koydum yerine Allahim cok zor bende cok isterdim kan vermeyi ama saglik sorularim var dua edicem insallah Rabbim tez zamanda acil sifalar nasip etsin arkadasimiza(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…