Berenli Saatler :)

berenim videoyu nasıl yüklüyorsun canım ben yüklemeye çalıştım ama eklenti olarak çıktı
aynı senin yaptığın gibi olmadı:44:
bu arada kaç aylık olduğunu sormuştun tatlım 3-4 gün sonra 6 ayını doldurucak inşallah teyzesi

Ofeliyamm canım Rabbim oğluna hayırlı ömürler nasip etsin,hayırlı olsun yeni yaşı..Nice nice yaşlarını görmek nasip olsun sizlerede,sağlıkla mutlulukla inşaallah

Vuslat ablam maşaallah 6 ay ne çabuk bitti,inşaallah hayırlısı ile doğum haberini de alırız

Ayy sen doğurmadan inşaallah Tivitim Mervem bende hamile kalırız nasipse

Beren nerdesin kız,gelcektin ya hani gece

ofeliyacim oglunun dogum gunu kutlu olsun ALLAH UZUN OMURLER VERSIN INSALLAH(AMIN)

Son düzenleme:

ofeliyacim oglunun dogum gunu kutlu olsun ALLAH UZUN OMURLER VERSIN INSALLAH(AMIN)

canım arkadaşlarım cok tşk edrım ıyıkı varsınız...
vuslat ablacım herseyım cok tşk edrım..inşallah senınde hayırlı haberlerını alırızz cok az kalmış allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın kuşum..
eslemlıva kuzum amın hayılrlısı ınşallah allahım sanada en kısa surede bu guzel duyguyu tatdırıır.amın..tabı twıtımede mervemede amın inşallah..
canlarım ankardaa olsaydınız sızı de seve seve cagırırdım bız berenle sızın yerınıze bol bol eylenırız.resımlerı faceden gorurusıunz.

neyse ben kacar akşama hazırlanmam lazım...hepinizi kocaman optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…