Berenli Saatler :)

canlarım nasılsınız uzun zaman oldu hamişlik ağır geçiyor
o yüzden gelemiyorum
amaaa kimsede uğramamış pek heralde topiğimiz tozlanmış yaa
sizi çoookk özlediimmmm

ah kızçelerim ah ananızı burda yanlız başına bıraktınız

ayy bitanemmm inan hamişlik o kadar ağır geçiyorki 20 dak sabit otursam heryerim ağrıyor
bide bebek biraz aşağıdaymış dikkat et dedi dr. kendimi iyi hissettikçe uğrucam canım
hep aklımdasınız zaten

[video=youtube;9VYwhVuEV28]http://www.youtube.com/watch?v=9VYwhVuEV28[/video]

tatlımm sen mustafa cihat dinliyor musunben 14-15 yaşından beri hep ezgi dinlerim mustafa cihat'ın ezgileride çok hoşuma gidiyor

Merhaba kızlar,kimseler yok,gelince okursunuz artıkk

Çok özlendinizz

Vuslat ablam canım benim çok dikkat et kendine,Rabbim yârin yardımcın olsun..Hayırlısı ile sağ salim al bebeğini kucağına inşaallah

Darısı Merveme Tivitime bana hayırlısıyla inşaallah

sağol bitanem dikkat etmeye çalışıyorum ama işte çocuklarda küçük olduğu için çok da dinlenemiyorum
Rabbim kolaylığını verir inşallah
aminn eslemcim Mevlam sana, tiwitime, merveme ve tüm isteyenlere en en enn yakın zamanda hayırlısıyla versin bebişinizi(AMİNN)

Kızlar bunu cinsiyeti belli olmadan önce yapmıştım
şimdi beyaz örüyorum bitince onuda eklerim

mustafa cihatı çok severim tüm ezgilerini bilirim canım ayy dikkatli ol sen iyi oldu yeter o bize

kız cadı sen nerelerdesin

ablllllllllllaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin cinsiyeti belli oldumu bebegin nasilsin iyimisinnnn

AMIN INSALLAH canimmmm

mustafa cihatı çok severim tüm ezgilerini bilirim canım ayy dikkatli ol sen iyi oldu yeter o bize

evt tatlım çok güzel ezgileri özellikle sözleri çok güzel
topiğin tozunu almaya geldim tozlanmış biraz bahar temizliği yapam dedim
aslında akşam kaçamak girim diyorum eşim salonda uyuyor dibimde gelemiyorum kızıyor pc ye oturtturmuyoo
dedim bugün git odada yat horluyosun rahatsız oluyorum diye gitti
bende geldimm fırsattan istifade bi bakim dedim canlarıma

Son düzenleme:

olsunn ablam saglikli olsun hayirlisiyla dogsun INSALLAH ay ozlettin kendini ne zamandir haber alamadik iyi olmana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…