• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ayyy evet yaa ben oturupta yaşlı insanlar ayakta durduğunda utanırım ben yaa
şimdi utanan pek yok dünya umurlarında değil.herkes kendini düşünüyor.
eşim işe gitti oh be kurtuldum
Keyfim yerine geldi:21::21:
vayy be o da güzelmiş:1:

bir yandan buraya cevap yazıyorum bir yandan mandalina yiyorum bayılırım mandalinaya ya:56:
afiyet olsun benim kızım da mandalinayı çok sever:56:
Havalardanda olabiliyoo canım.Yaz olsa böyle olur mu:52:
bencede havalrdan ahh yaz olsa ne güzel kıpır kıpır.bu sene yaz çok kısa sürdü hiçbir şey anlamadım:25:

şimdi utanan pek yok dünya umurlarında değil.herkes kendini düşünüyor.

vayy be o da güzelmiş:1:

afiyet olsun benim kızım da mandalinayı çok sever:56:
bencede havalrdan ahh yaz olsa ne güzel kıpır kıpır.bu sene yaz çok kısa sürdü hiçbir şey anlamadım:25:

ona teyzesinden 2 kilo mandalin o zaman:49:
$mandarinen-3.webp

Mlesef bu koskoca şehird yalnız olduğum için:43::43:
Yalnızlığı severim ben olsun:23:
yalnızlığı ben de severim.hani her gün birinin evine oturmaya gidenler var ya hayret ediyorum onlara.arada bir olunca güzel oluyor:)
amin canım inşallah
ne acayip şeyler hele küçücük kızlar cafelerde sigara içki ne varsa şaşırıyorum ben onların yasındayken okuldan eve gelip dersimi çalışırdım:31:
ahhh ahh biz öylemiydik kendimi yaşlanmış hissettim şimdi çokta genç değilim 27 yaşıma geldim.sizler kaç yaşındasınız..

yalnızlığı ben de severim.hani her gün birinin evine oturmaya gidenler var ya hayret ediyorum onlara.arada bir olunca güzel oluyor:)

ahhh ahh biz öylemiydik kendimi yaşlanmış hissettim şimdi çokta genç değilim 27 yaşıma geldim.sizler kaç yaşındasınız..

bende kendimi yaşlanmış hissediyorum
bu arada ben 20 yasındayım kızlar yaşları alalım:27:

Back
X