Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnızlığı ben de severim.hani her gün birinin evine oturmaya gidenler var ya hayret ediyorum onlara.arada bir olunca güzel oluyor:)
ahhh ahh biz öylemiydik kendimi yaşlanmış hissettim şimdi çokta genç değilim 27 yaşıma geldim.sizler kaç yaşındasınız..
ayy canım çok incesin teşkkür ederiz kızımdan sana kocaman bir öpücük![]()
yalnızlığı ben de severim.hani her gün birinin evine oturmaya gidenler var ya hayret ediyorum onlara.arada bir olunca güzel olur
Çok çok ıyı olur.
bugun eski nişanlımın beni boynuzladığı kızla duğun fotolarını gordum...
Çok çok ıyı olur.
Çok çok ıyı olur.
Ayyyy şu aldatan insanlardan nefret ediyorum.İnş aldatanlarda aldatılırda görür günlerini.
Canım boşver sen adi pislik herifiiiiiii üzülmeye değmezzzzz![]()
sen istediğin şarkıyı seç biz dinleriz.
hıım afiyet olsun.şişlik için de 5 i bir arada çaylar var ya onlardan iç.4 saat sonra şişlik falan kalmaz![]()
soda içtim şimdi işe yararcanım evde muz varmı? miğde yanmasına çok iyi gelir çok geçmiş olsun canım bu arada bayılırım turşuya ya![]()
kesinlikle öylebırak beni yaşlı dedelere bile yer vermiyorlar.bazı değerlerimizi kaybediyoruz galiba
Çok çok ıyı olur.
ya aslında onun için uzulmedim. Aradan 4 yıl geçti. O mutlu evlendi kendi halime bakıp uzuluyorum. Benim bırak evliliği hala hayatımda kimse yok. 4 yıldır olmuyor. çok istiyorum ama olmuyor.
ya o değilde niye aldatırsın be kardeşim kızdan ayrıl sonra naparsan yap neden aldatıyosunki
sohbet almışş başını gidio![]()
Ayyyy şu aldatan insanlardan nefret ediyorum.İnş aldatanlarda aldatılırda görür günlerini.
Canım boşver sen adi pislik herifiiiiiii üzülmeye değmezzzzz![]()
Dimi yaniiii.Midesizlikten başka bişi değil.
gidiyo valaha gör bak ben hala daha evi temizlicem![]()
Ay aynen ya şimdi bide modaymış gibi oldu bu aldatmak illeti
Çok kötü bir durum Rabbim kimsenin başına vermesin![]()
boşver yarın temizlersin artık![]()
ya aslında onun için uzulmedim. Aradan 4 yıl geçti. O mutlu evlendi kendi halime bakıp uzuluyorum. Benim bırak evliliği hala hayatımda kimse yok. 4 yıldır olmuyor. çok istiyorum ama olmuyor.