- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir olayı![]()
Amin canım.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok yarın olmaz yarın çok işim var bu gece bitiricem![]()
Ay aynen ya şimdi bide modaymış gibi oldu bu aldatmak illeti
Çok kötü bir durum Rabbim kimsenin başına vermesin![]()
sen küçükmüşsün bayaa canım senden 7 yaş büyükümm:)ne yaşlanması ooo daha yaşayacağın çok şey 20 yaş ne ki
bende kendimi yaşlanmış hissediyorum
bu arada ben 20 yasındayım kızlar yaşları alalım![]()
ahh canım ne kötü bir şey yolun başında öğrenmişsin şanslı saymalısın kendini.senin için daha güzel bir kapı açılacak buna inan.Çok çok ıyı olur.
bugun eski nişanlımın beni boynuzladığı kızla duğun fotolarını gordum...
yok canımm 30 a ne kaldı şurda:)Aaaaaaa daha yolun başındasın kızzzzzz dur daha![]()
evet canım profilimdeki benim kızım güzel iltifatların için çok teşekkür ederiz.afiyet olsun canlarım profil resmindeki kızınsa eğer maşallah o nasıl bir tatlılık ona 5 kilo mandalin feda olsun![]()
aynı fikirdeyim canım öyle kadınların çok boş zamanı var demek ki ben zaman yetişemiyorum valla dershaneye git, ders çalış, evle ilgilen,kızımla ilgilen derken bir bakmışım gün bitmiş.
Ay evet ya iki dakika bile evinde oturmayan kadınlara şaşırıyorum
Kapı kapı gezme arayan.Otur işte evinle ilgilen
Tabi hep yalnızlıkta iyi değil ama işt gurbtte olunca![]()
:128::128:Ayyyy şu aldatan insanlardan nefret ediyorum.İnş aldatanlarda aldatılırda görür günlerini.
Canım boşver sen adi pislik herifiiiiiii üzülmeye değmezzzzz![]()
bende kendimi yaşlanmış hissediyorum
bu arada ben 20 yasındayım kızlar yaşları alalım![]()
Hıı 91 doğumlusun Bend 23 yaşındayım![]()
evet canım profilimdeki benim kızım güzel iltifatların için çok teşekkür ederiz.
aynı fikirdeyim canım öyle kadınların çok boş zamanı var demek ki ben zaman yetişemiyorum valla dershaneye git, ders çalış, evle ilgilen,kızımla ilgilen derken bir bakmışım gün bitmiş.
:128::128:
Bende 23 yaşındayım
Hangi ay canım?
sen küçükmüşsün bayaa canım senden 7 yaş büyükümm:)ne yaşlanması ooo daha yaşayacağın çok şey 20 yaş ne ki
ahh canım ne kötü bir şey yolun başında öğrenmişsin şanslı saymalısın kendini.senin için daha güzel bir kapı açılacak buna inan.
yok canımm 30 a ne kaldı şurda:)
evet canım profilimdeki benim kızım güzel iltifatların için çok teşekkür ederiz.
:128::128:
kendine acıma canım bu en kötü bir duygu.üzülme sakın bak sağlıklısın gençsin sen mutlu olacaksın iyi insan çıkacak karşına buna inan Allah sığın yapan bulur mutlaka.ya aslında onun için uzulmedim. Aradan 4 yıl geçti. O mutlu evlendi kendi halime bakıp uzuluyorum. Benim bırak evliliği hala hayatımda kimse yok. 4 yıldır olmuyor. çok istiyorum ama olmuyor.
valla uzun zamandır böylr sohbet etmedimsohbet almışş başını gidio![]()
Hıı 91 doğumlusun Bend 23 yaşındayım![]()
Mart canım 10 mart 24 olacam inş