• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

sen küçükmüşsün bayaa canım senden 7 yaş büyükümm:)ne yaşlanması ooo daha yaşayacağın çok şey 20 yaş ne ki :D

ahh canım ne kötü bir şey yolun başında öğrenmişsin şanslı saymalısın kendini.senin için daha güzel bir kapı açılacak buna inan.

yok canımm 30 a ne kaldı şurda:)

evet canım profilimdeki benim kızım güzel iltifatların için çok teşekkür ederiz.:16::16:
aynı fikirdeyim canım öyle kadınların çok boş zamanı var demek ki ben zaman yetişemiyorum valla dershaneye git, ders çalış, evle ilgilen,kızımla ilgilen derken bir bakmışım gün bitmiş.

:128::128:
sende genceciksin daha 27 sin ya:49:

ya kızçeler sizi bırakmak istemiyorum ama çamaşırı asmam lazım evi toplamam yemek yapmam lazım öpüyorum hepinizi gece burdayım he:27::27: bir yere kaybolmayın sohbete devam:49::49::49::49:

Küçük kızın mı var canım Rabbim bağışlasın ne dersanesi
Öğretmen misin yoksaa:21:
evet canım kızım 2,5 yaşında sağolasın.ana sınıfı öğretmeniyim.nişanlı iken kazandım üniversiteyi yerleştirme sonucunu öğendiğimden 1 haftalık evliydim.kızıma son sınıfta hamileydim :49:mezun oldum 3 hafta sonra kızım doğdu 2 yıl kızıma baktım kimseye güvenemedim.şimdi karar verdim kppssye hazırlanmaya.bir akrabam bakıyor kızımı.ben de dershaneye gidiyorum:)
Daha koskoca 3 yıl var canımm:1:
Her yaşın ayrı bir güzelliği var diyolar

3 yıldan düştü biraz :9:tabiki her yaşın ayrı güzelliği var.neşeliyim çocuk gibiyim zaten ana sınıfı öğretmeniyim özelliklerim mesleğimle örtüşüyor:)

ya kızçeler sizi bırakmak istemiyorum ama çamaşırı asmam lazım evi toplamam yemek yapmam lazım öpüyorum hepinizi gece burdayım he:27::27: bir yere kaybolmayın sohbete devam:49::49::49::49:

Sana kolay gelsin beren..........:16:

canın mı sıkılıyor gel bana yardım et o zaman bakim çamaşırı sen as bende evi toplim:52::52:

Ay ben geleyim yardıma istersen sevrim ev işi yapmayı çamaşır asmayı:1::1:

evet canım kızım 2,5 yaşında sağolasın.ana sınıfı öğretmeniyim.nişanlı iken kazandım üniversiteyi yerleştirme sonucunu öğendiğimden 1 haftalık evliydim.kızıma son sınıfta hamileydim :49:mezun oldum 3 hafta sonra kızım doğdu 2 yıl kızıma baktım kimseye güvenemedim.şimdi karar verdim kppssye hazırlanmaya.bir akrabam bakıyor kızımı.ben de dershaneye gidiyorum:)

3 yıldan düştü biraz :9:tabiki her yaşın ayrı güzelliği var.neşeliyim çocuk gibiyim zaten ana sınıfı öğretmeniyim özelliklerim mesleğimle örtüşüyor:)

Aaaayy gerçekten miii çok ilginç canım
Ve seni takdir ediyorum bırakmamışsın
Tebrikler.Rabbim zihin açıklığı versin
Hakkında hayırlısı olsun:21:

Ayyyy canım ne güzel yaa.Hem evlenip hemde okumuşsun birde anne olmuşsun:16: Tebrik ederim.Bende hazırlanıyorum KPSS'ye bende Bilgisayar öğretmeniyim
Ohh ohh maşallah topluca sülalecek 10 mart:27::27:

Ayyyyy canımher yıl teyzemlerle kutluyorduk doğumgününü iyi oluyodu:9:

Back
X