• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ben kişisel bakımıma çok özen gösteririm mesela her gün yıkanırım ne biliyim dişlere çok önem veririm saça başa kıyafete ev temizliği olarakta temizliği iyi yaparım ama düzen biraz eksik sanırım:27:

Düzende evlenince olur inşallah şekerim

duygulanma:43::43: ay canım benimm:26:

bekarken kedi-köpek gibi kavga ederdik ben evlendiğimden beri can ciğeriz bi görseniz.. :1: 2 senedir de şehir dışında okuyor ayy çok fena özlüyorum.. o da bi ayrı düşkün olmaya başladı bana. Kardeşimle kavga ettiğimiz zaman annem hep derdi ' 2 tanesiniz zaten birbirinize düşkün olun tartışmayın sizin birbirinizden başka kiminiz olacak' diye gerçekten insan ele karışınca anlıyo :31:

Aaa o ne yaa 4 gram almışımmm
Bu ne şimdi
Yokk canımm tartı yanlış gösteriyordur:63:

bekarken kedi-köpek gibi kavga ederdik ben evlendiğimden beri can ciğeriz bi görseniz.. :1: 2 senedir de şehir dışında okuyor ayy çok fena özlüyorum.. o da bi ayrı düşkün olmaya başladı bana. Kardeşimle kavga ettiğimiz zaman annem hep derdi ' 2 tanesiniz zaten birbirinize düşkün olun tartışmayın sizin birbirinizden başka kiminiz olacak' diye gerçekten insan ele karışınca anlıyo :31:

bizde abimle kedi köpek gibiyiz 2 kardeşiz acaba bizdemi öyle olcaz evlenince pek sanmıyorum ama bakalım:27:

Ayyyy canım yaa bizde ablamla hep kavga ederdik annemde aynısını söylerdi çünkü bizde 2 kız kardeşiz.
Ablam evlendi aynı şehirde olmamıza rağmen ki haftada 2 kere görüşürüyoruz çok özlüyoruz birbirimizi her saat telefonda konuşuruz.

bizde abimle kedi köpek gibiyiz 2 kardeşiz acaba bizdemi öyle olcaz evlenince pek sanmıyorum ama bakalım:27:

benim kardeşşim düğünüme 2 gün kalmış zil takıp oynıyodu evde 'ohh sonunda gidiyosun oda bana kaldı bilgisayar bana kaldı' diye :60: çok zoruma gidiyodu hee sonra öğrendim ki evlendiğim gün odasından dışarı çıkıp yemek bile yememiş ağlamaktan, annem sabah 1 poşet selpak topladım demişti :43: emin ol siz de çok düşkün olacaksınız canım birbirinize :34:

bir iki turla şöyle evi içinde atla zıpla :27: o değil de ben de şuan ETİ HOŞBEŞ yiyorum :52: bu nirden geldi yaa ufff :57:

Hahahhaaa:60:
Yok anacım iki zıplayıp atlamayla olmaz bu işler
Boğazımı tutmam lazım
Akşam yuşaflı bisküvi yedim güya Bağırsaklarım çalışsın kilo almıyim diye
Gece sen gel bunu ye:8:

benim kardeşşim düğünüme 2 gün kalmış zil takıp oynıyodu evde 'ohh sonunda gidiyosun oda bana kaldı bilgisayar bana kaldı' diye :60: çok zoruma gidiyodu hee sonra öğrendim ki evlendiğim gün odasından dışarı çıkıp yemek bile yememiş ağlamaktan, annem sabah 1 poşet selpak topladım demişti :43: emin ol siz de çok düşkün olacaksınız canım birbirinize :34:

bu yazdıklarını okurken hayal ettimde o anları valaha gözlerim doldu çok duygusal biriyimdirde:43::43::43:

Hahahhaaa:60:
Yok anacım iki zıplayıp atlamayla olmaz bu işler
Boğazımı tutmam lazım
Akşam yuşaflı bisküvi yedim güya Bağırsaklarım çalışsın kilo almıyim diye
Gece sen gel bunu ye:8:

Canım kaç kilosun ki

Back
X