• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

benim kardeşşim düğünüme 2 gün kalmış zil takıp oynıyodu evde 'ohh sonunda gidiyosun oda bana kaldı bilgisayar bana kaldı' diye :60: çok zoruma gidiyodu hee sonra öğrendim ki evlendiğim gün odasından dışarı çıkıp yemek bile yememiş ağlamaktan, annem sabah 1 poşet selpak topladım demişti :43: emin ol siz de çok düşkün olacaksınız canım birbirinize :34:

Aynen ya valla hey gidi günler heyyy:31:

Beren senin geldi galibaaa:1::1::1:
Ojeni sürdün mü?

kızlar ben ojemi sürüp yatıcam benim gözler gidiyo:27: yarın bide benim odunla buluşcam:31: öpüyorum hepinizi iyi geceler güzel sohbetler diliyorum görüşürz yarın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu yazdıklarını okurken hayal ettimde o anları valaha gözlerim doldu çok duygusal biriyimdirde:43::43::43:

hee balayına giderken ne ağladıydım yolda bunu düşünerek, kocam da bana bakıp bakıp aşkım nolur üzülme diyip durduydu oyy canım yaa.. bi yandan da ona üzüldüm orda nasıl hissetti kendini kimbilir off dıkandım haa çok pis daraldım şuanda. :52: kocam da yok evde :19: :60:

kızlar saat 3 ve biz hala ayaktayız uykusu gelen varmı:1::1:

az buçuk geldi benim :78:

Hangi renk oje sürcen
Yarın ne giyecen:1:
Ayyy ne kadar meraklıyım dimi:9:

french yapıcam canım eller öyle bakımlı ve sade gözüküyor
ne giyceğime karar vermedim aslında bugün karar vermem lazımdı ama buraya yazmaktan bakamadım ama yarın sabah karar veririm inşallah hatta ne giydiğimi buraya eklerim canım:1::1::1::nazar:

kızlar ben ojemi sürüp yatıcam benim gözler gidiyo:27: yarın bide benim odunla buluşcam:31: öpüyorum hepinizi iyi geceler güzel sohbetler diliyorum görüşürz yarın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hadi iyi geceler canım görüşmek üzere
Allaha emanet ol byeee
Ohh yarının tadını çıkar bence:21:

hee balayına giderken ne ağladıydım yolda bunu düşünerek, kocam da bana bakıp bakıp aşkım nolur üzülme diyip durduydu oyy canım yaa.. bi yandan da ona üzüldüm orda nasıl hissetti kendini kimbilir off dıkandım haa çok pis daraldım şuanda. :52: kocam da yok evde :19: :60:

az buçuk geldi benim :78:

Kendine gel şekerim
AT bu düşünceleri aklından:9::9:
Sil gözyaşlarını

canım güle güle, kendine iyi bak.. yarın güzel bir geçirin bakalım cancağızınla :16:
Kendine gel şekerim
AT bu düşünceleri aklından:9::9:
Sil gözyaşlarını

attım gitti :27:

Kızlar ben de çıkayım müsaadenizle, herkese bu güzel sohbet için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın, hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
Öpülüdnüz :54::54::54::54:

Kızlar ben de çıkayım müsaadenizle, herkese bu güzel sohbet için çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın, hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
Öpülüdnüz :54::54::54::54:

Hadi hayırlı geceler görüşrüz inşallah canım
Yİne gle bekleriz
Sende bizi bu güzel sohbetinden mahrum bırakma:16:
İyi geceler tatlı rüyalar

Tünaydın fıstıklı lokumlarım :16::16::16:
Kimse yok bugün tükkanı ben açtım :1:

Back
X